Shania Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 podrzucam i ja..Danusia samo podrzucanie::):evil_lol: Quote
Olena84 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Ja podrzcam z tego wzgledu, ze az tak pozno nie siedze na dogo;). Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Olena84']Ja podrzcam z tego wzgledu, ze az tak pozno nie siedze na dogo;). To chyba Twój sobowtór Olu podrzucał, bo siedział sobie tu na dogo o 01:56 :evil_lol: :multi: Jak Twoja Tusia? :multi: Podrzucam:multi: hop hop :multi:no to sobie popodrzucam,:multi: a co ?dwupak tego wart:multi::multi::multi: Quote
dara9 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dokładnie, dwupak tego wart to podrzucam i ja! Quote
Angel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 witam właśnie wróciłam od dziewczyn(później będą fotki) :D tyle nowości uffff... od czego zacząć była mowa o wypowiedzeniu się na temat wolontariatu... moge troche poźniej napisac o tym. Dziewczyny nie mają allegro więc dobrze było by zrobic :) Tytuł już zmieniam.. a i co do deklaracji wszystko super ale nie mamy konta bo moja mama swojego niestety nie użyczy bo nie ma czasu latać do banku i sprawdzać ;/ coś pominęłam.. ? Quote
dara9 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Angel chyba największym problemem nie byłoby konto - myślę, że któraś z nas bez problemu by się tego podjęła, tutaj raczej chodzi o brak deklaracji...za dwie sunie trzeba by liczyć ok 600 zł...a to spora kwota:roll: Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czekamy Angel na nowe wieści od Meggi i Peggi i może uda Ci się zrobić nowe- piękne jak zwykle- zdjęcia. Allegro pewnie któraś cioteczk potrafi zrobić, więc znowu dwupak miałby większą szansę. Angel, jestes mistrzynią w dobieraniu tytułów wątków.:loveu: Tak brzmi o wiele lepiej. :loveu:Masz talent dziewczyno i myślę, że z artykułem na temat wolontariatu, może też adopcji- poradzissz sobie znakomicie. Wczoraj wysłałam trochę zaproszeń na wątek z prośba o deklaracje. Jak do tej pory nic, ale nie można się zniechęcać. Powoli może z czasem uda się, a nic nie tracimy. Dwupak jest ogłaszany w wielu miejscach i tyle możemy zrobić i robimy. Kto mógłby zrobić allegro dla dziewczyn? Quote
Angel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 dziękuje za uznanie danko:loveu::loveu: wiec tak: dziś dziewczyny jak zawsze pełne energii szalały bawiąc się i zaczepiając mnie. Skakały po mnie byle tylko zwrócić na nie uwage:evil_lol: Miziankii i przytulanki oczywiście obowiązkowo:p Niestety później nadszedł ten czas żeby je zamknąć :-( patrzyła na mnie takim wzrokiem że aż prawie łzy mi by poleciały.. no ale tak to już jest.. Poźniej siedziałam w kuchni bez dziewczyn bo musiałam dzikusa oswajać a dziewczyny nie dawały mi warunków do tego.. Tak bardzo mi ich żal.. _____________________________________________________________________________________ tutaj fotki 2 narazie: P&M robiły sobie dzisiaj zawody, która szybciej wskoczy na bude:razz: rozpędzały sie i wskakiwały a potem rządały pochwały hihihihi później reszta zdjęć-musze iść się wykąpac bo przed 20 minutami z działki wróciłam ;p i jeszcze napiszcie mi co mam pisać o tym wolontariacie : * czy to co tam robimy * czy jak jest być wolontariuszem * czy wszystkiego po trochu :D ? Quote
dara9 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Śliczne niunie:loveu: I mówisz takie rozbrykane towarzystwo! Dobrze, że mają tam siebie i tak się przyjaźnią. Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Angel']później reszta zdjęć-musze iść się wykąpac bo przed 20 minutami z działki wróciłam ;p i jeszcze napiszcie mi co mam pisać o tym wolontariacie : * czy to co tam robimy * czy jak jest być wolontariuszem * czy wszystkiego po trochu :D ? Bardzo intensywną masz sobotę, Angel, ale tez bardzo pożyteczną dla psiaków, dla mamy, która pewnie kocha działkę i ma taką dzielna córkę do pomocy, i dla nas, bo aż serce się radyje, patrząc na psiaki...i trochę boli, że Rudej tak nie układa się.. Angel, dobrze myślisz z tym artykułem. Napisz o tym, dlaczego to taka ważna sprawa, na czym polega praca, jak to być wolontariuszem...taka subiektywna część z pewnością ożywi całość. Może caromina dopowie jeszcze coś, ale myślę, że taki artykuł od osoby bezpośrednio zaangażowanej w wolontariat, będzie ciekawy i pożyteczny. Odpoczywaj teraz, bo Tobie też należy się trochę soboty. Quote
Angel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 a gdzie to napisac ? :) tu na wątku czy w innym miejscu ? ja odpoczywam pomagając :D lub śpiąc hehehe. Moja mama hmmm od tego roku robimy taka przebudowe działki-wcześniej dziadek sie wszystkim zajmowal(pomidory, ogórki itp) a teraz próbujemy w roślinkach :D pół trawnika przekopany, pól skoszony, roślinki wsadzone niektóre-kończymy właśnie skalniak :) a teraz obiecana porcja zdjęć :D Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja tez tak odpoczywam, ale na spanie zosyaje mi już niewiele czasu...A prace działkowe nie sa mi niestety znane i w moim przypadku ograniczają się do balkonu. Żałuję, że tak jest ze względu na mojego psa, bo ja jakoś nie mam zamiłowania w tym kierunku. Poczekajmy na carominę; powie nam, gdzie napisać ten artykuł i moze jeszcze coś podpowie. Idziesz teraz spać, czy znowyu pomagasz?? Quote
Angel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 nie ide spać :D teraz chwila przed komputerem:) a później spotkanie ze znajomymi hehehe Quote
Angel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 danka4u1 napisał(a):Baw się dobrze :multi: :multi: dziękujeee :) Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Sunieczki kochane, ale ciągle w schronie i tylko na odwiedziny ukochanej Angel moga czekać. Aniao, może Ty potrafisz zrobić allegro dla sunieczek...??? Mają nowe, ładne zdjęcia..Prosimy pięknie. Quote
zofia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 danka4u1 Sunieczki kochane, ale ciągle w schronie i tylko na odwiedziny ukochanej Angel moga czekać. Aniao, może Ty potrafisz zrobić allegro dla sunieczek...??? Mają nowe, ładne zdjęcia..Prosimy pięknie. Prześlij mi na e-mail tekst i zdjęcia. Jutro mogę zrobić im allegro.Mam wreszcie wolne.:lol: Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Zosieńku, masz wolne..?? Podaj" przepis" na wygospodarowanie wolnego:evil_lol::evil_lol: Ja mam hałdę- pozostając przy śląskim nazewnictwie-prac do poprawiania i już nic nie widze na oczy, a nawet zaczynam mieć wątpliwości ortograficzne od tego, co widzę.. Zosiu, tekst, myślę- ten co na pierwszej, a zdjęcia zaraz wybiorę. Ile może być? Wszystkie takie ładne. Przesłać Ci je na maila, czy tylko podać strony? Mam ndzieje, że odnajdę Twój adres. Jesteś wielka:loveu: Ja ciemnota doceniam to, jak nikt inny. Dzięki wielkie:loveu: Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='zofia']Prześlij mi na e-mail tekst i zdjęcia. Jutro mogę zrobić im allegro.Mam wreszcie wolne.:lol: Angel, Zofia zaofiarowała sie zrobić psiakom allegro:loveu::loveu: Podałam jej na maila zdjęcia- miałam duży problem, bo wszystkie śliczne, ale najładniejsze te z Tobą, ale ich oczywiście nie dałam bez Twojej zgody- tekst proponowałam ten z pierwszej i kontakt do Ciebie. Jesli uważasz, że trzeba coś dodac do charakterystyki dwupaku, napisz tutaj. Quote
Shania Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Danusiu jak będziesz miaął ten przepis to ja chcę go..baaaa pragnę:P Quote
danka4u1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Przepis mam, ale jest niewykonalny przynajmniej w moim przypadku...zobacz godzinę tego postu:mad::angryy::mad: Quote
aniao Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 ja potrafię zrobić allegro, tylko mam problem z kontem :( ale widzę, że już ktoś się tym zajmie :) super! Quote
caromina Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 W takim razie Angel czekam z niecierpliwością na Twój artykuł!!I z góry bardzo dziękuję!! Quote
Recommended Posts