Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Asia_Rawicz napisał(a):
Danusiu już Ci piszę wszystko w wiadomości prywatnej.

Dziękuję Asiu za pw. Piszę jeszcze do Ciebie, bo brakuje mi trochę konkretów.

Kocurek napisał(a):
na watku wroclawskim cioteczka jedna pyta jakie to mniej więcej okolice Wroclawia...?

Asia pisze mi, że to ulica Łubinowa. Podobno spod aqaparku autobusem 10 min. Nie znam Wrocławia, więc tylko tyle wiem, co z pw. Napisz na tym wątku wrocławskim- podaj nam tutaj link do tego wątku- ja jeszcze potrzebowałabym trochę innych, konkretnych danych i zaraz poproszę o nie Asię i podam dalej do Mari23. Ktos przecież pomoże nam w tej wizycie.

Edited by danka4u1
Posted (edited)

Asia poda mi nr telefonu w poniedziałek. Z pania trzeba się będzie pewnie umówić, bo ostatnio jakoś trudno było znaleźć jej termin:shake: a teraz jeszcze czas urlopowy.
Napisałam na wrocławskim wątku w sprawie wizyty.

Edited by danka4u1
  • 3 weeks later...
Posted

Osoba, która zgłosiła się na wrocławskim wątku do wizyty, nie może niestety jej odbyć. Szukamy dalej, czy pozostajemy w błogiej nieswiadomości, że Peggi szczęśliwa w nowym domku...:shake: oby tak było...
Ula, widziałaś ostatnio Meggi? Dobrze, ze chociaż ta połowa dwupaku jest pod kontrolą wszystkowidzącego oka Uli. Pozdrawiam Cię:loveu:

• 2 months later...
Posted

Poprawna napisał(a):
Wielka szkoda .... moim zdaniem trzeba szukać kogoś nadal.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
A no, trzeba....

• 4 weeks later...
Posted

Dawno tu nie zaglądałam :oops: Miałam nadzieję, że przeczytam aktualne informacje o obydwóch suczkach :hmmmm: Dziwne to że tak trudno znaleźć kogoś w dużym mieście kto mógłby podjechać i sprawdzić co słychać u wyadoptowanej suczki. Nikt nie mieszka w okolicy? Nikt nawet "przypadkiem" na spacerze nie mógłby jej spotkać?

Posted (edited)

Podałam Pokerkowi namiary na dom Peggi. Martwię się tym brakiem wiadomości.
Ula, Ty nasz i psi aniele- możesz nam też napisać coś o losie Meggi. Jak zyje się psinie w nowej rodzinie i jak rodzina radzi sobie z nią. Nieśmiało wspominam o ewentualnych zdjęciach....jest to możliwe? Daleko od Ciebie do Meggi?

Edited by danka4u1
Posted

[quote name='Bejotka']I ja tu jeszcze zaglądam w nadziei na jakieś wieści.... :)

Witaj Bejotko. Wieści jeszcze nie ma, ale ja jestem w kontakcie z Pokerkiem. Podałam namiary na DS, posłałam zdjęcia Peggi i przekopując wątek, odkryłam, ze wiadomości o Peggi były z lutego. Asia_Rawicz wtedy pomogła nam przy kontakcie z domem, długo trwało, zanim dom zdecydował się na wizytę...potem cisza.
Macie jakieś sugestie dotyczące wizyty? Co budzi Wasz niepokój, pomijając oczywiście tak długi okres bez wiadomości i trudności w skontaktowniu się domem.
Nie wiecie, czy Peggi została dalej Peggi, czy zmieniła imię?