Asia_Rawicz Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Danusiu już Ci piszę wszystko w wiadomości prywatnej. Quote
Kocurek Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 na watku wroclawskim cioteczka jedna pyta jakie to mniej więcej okolice Wroclawia...? Quote
danka4u1 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) Asia_Rawicz napisał(a):Danusiu już Ci piszę wszystko w wiadomości prywatnej. Dziękuję Asiu za pw. Piszę jeszcze do Ciebie, bo brakuje mi trochę konkretów. Kocurek napisał(a):na watku wroclawskim cioteczka jedna pyta jakie to mniej więcej okolice Wroclawia...? Asia pisze mi, że to ulica Łubinowa. Podobno spod aqaparku autobusem 10 min. Nie znam Wrocławia, więc tylko tyle wiem, co z pw. Napisz na tym wątku wrocławskim- podaj nam tutaj link do tego wątku- ja jeszcze potrzebowałabym trochę innych, konkretnych danych i zaraz poproszę o nie Asię i podam dalej do Mari23. Ktos przecież pomoże nam w tej wizycie. Edited July 5, 2013 by danka4u1 Quote
Kocurek Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 tu jest link:http://www.dogomania.pl/forum/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie-Watek-informacyjny Quote
Kocurek Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 cioteczki to naradzajcie się...i odezwijcie na tym watku...dziewczyna się zaoferowala do zrobienia wizyty...już w tym tygodniu...:))zarzadzajcie...:)) Quote
danka4u1 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Asia poda mi nr telefonu w poniedziałek. Z pania trzeba się będzie pewnie umówić, bo ostatnio jakoś trudno było znaleźć jej termin:shake: a teraz jeszcze czas urlopowy. Napisałam na wrocławskim wątku w sprawie wizyty. Edited July 7, 2013 by danka4u1 Quote
danka4u1 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Kocurek napisał(a):tu jest link:http://www.dogomania.pl/forum/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie-Watek-informacyjny Podałam na pw dane do wizyty u Peggi.Asiu, dziękuję za namiary na DS Peggi.:loveu: Quote
danka4u1 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Osoba, która zgłosiła się na wrocławskim wątku do wizyty, nie może niestety jej odbyć. Szukamy dalej, czy pozostajemy w błogiej nieswiadomości, że Peggi szczęśliwa w nowym domku...:shake: oby tak było... Ula, widziałaś ostatnio Meggi? Dobrze, ze chociaż ta połowa dwupaku jest pod kontrolą wszystkowidzącego oka Uli. Pozdrawiam Cię:loveu: Quote
Poprawna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Wielka szkoda .... moim zdaniem trzeba szukać kogoś nadal. Quote
Angel Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 kurcze, to czekamy dalej na informacje. Ale wszystko u naszej niuni napewno wporządku :) Quote
danka4u1 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Poprawna napisał(a):Wielka szkoda .... moim zdaniem trzeba szukać kogoś nadal. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? A no, trzeba.... Quote
danka4u1 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Tak mi smutno, że nasz Dwupak, o którego tak starałyśmy się, by miał swój dom i człowieka, odchodzi w niebyt Dogomanii... Czy ktoś jeszcze tutaj zagląda? Quote
Czorcik Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 ja zaglądam cały czas, mało się odzywałam, ale psice zapadły mi w pamięci i śledzę losy. :) Quote
Poprawna Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Też zagladam, ale co z tego? Nie ma wieści o psiakach :( Quote
Lidan Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Dawno tu nie zaglądałam :oops: Miałam nadzieję, że przeczytam aktualne informacje o obydwóch suczkach :hmmmm: Dziwne to że tak trudno znaleźć kogoś w dużym mieście kto mógłby podjechać i sprawdzić co słychać u wyadoptowanej suczki. Nikt nie mieszka w okolicy? Nikt nawet "przypadkiem" na spacerze nie mógłby jej spotkać? Quote
ULKA12 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Jedna we Wrocławiu a druga niedaleko Lublinca, ale tą z Lublinca ja odwiedzam. Nie mamy wiadomości od tej z Wrocławia. Quote
Poker Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Jak nie jest 30 km ode mnie , to mogę ją odwiedzić. Quote
danka4u1 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Zaraz napiszę Ci namiary na Peggi czyli tą, która jest we Wrocławiu. Tylko muszę odgruzować moje archiwum. Dzięki za pomoc. Quote
Lidan Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Może wreszcie czegoś się dowiemy o suni :kciuki: Quote
danka4u1 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 (edited) Podałam Pokerkowi namiary na dom Peggi. Martwię się tym brakiem wiadomości. Ula, Ty nasz i psi aniele- możesz nam też napisać coś o losie Meggi. Jak zyje się psinie w nowej rodzinie i jak rodzina radzi sobie z nią. Nieśmiało wspominam o ewentualnych zdjęciach....jest to możliwe? Daleko od Ciebie do Meggi? Edited November 26, 2013 by danka4u1 Quote
Bejotka Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 I ja tu jeszcze zaglądam w nadziei na jakieś wieści.... :) Quote
danka4u1 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Bejotka']I ja tu jeszcze zaglądam w nadziei na jakieś wieści.... :) Witaj Bejotko. Wieści jeszcze nie ma, ale ja jestem w kontakcie z Pokerkiem. Podałam namiary na DS, posłałam zdjęcia Peggi i przekopując wątek, odkryłam, ze wiadomości o Peggi były z lutego. Asia_Rawicz wtedy pomogła nam przy kontakcie z domem, długo trwało, zanim dom zdecydował się na wizytę...potem cisza. Macie jakieś sugestie dotyczące wizyty? Co budzi Wasz niepokój, pomijając oczywiście tak długi okres bez wiadomości i trudności w skontaktowniu się domem. Nie wiecie, czy Peggi została dalej Peggi, czy zmieniła imię? Quote
Recommended Posts