Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja dziś mam megapechowy dzień - wypełniałam sprawozdanie w pracy elektronicznie i zepsuł się serwer i szlag trafił całą tygodniową robotę - muszę wziąć ze sobą na urlop, a potem byłam świadkiem wypadku samochodowego - metr ode mnie jak hukło to mi serce stanęło i się na tych czerwonych światłach stojąc popłakałam jak baba :) no z tej adrenaliny, a obok dwóch facetów kierowców z tej samej adrenaliny zaczęło się naparzać po pyskach, bo faceci jakoś inaczej na adrenalinę reagują, cyrk na kółkach, za to rozśmieszył mnie gliniarz na posterunku opowiadając mi jak to złodzieje im zajumali monitoring z komendy pewnej nocy :) życie jest pełne niespodzianek - cieszę się że dla Meggi ten dzień przyniósł tak dobre wieści

Posted

Margaret, współczuję. Na szczęście ten dzień już się kończy :) Jutro będzie lepiej!

Lu_Gosiak, dziękujemy!!!! :) Oczywiście koszt dojazdu zwrócimy. Prosimy o inf.

Nie mogę uwierzyć w to, że obie dziewczyny znalazły SWOJE domki. Praktycznie jedna po drugiej :)

Posted

Ogromnie się cieszę, Dziewczyny!! :) :)
Trzymam kciuki, żeby wszystko Wam się udało, z transportem i w ogóle :)
Ogłoszenia Meggi zdejmę dopiero jak panienka już będzie na swoich nowych włościach.
Jakbyście mnie jeszcze potrzebowały to namiary macie - zawsze Wam mogę pomóc ogłosić jakieś biedy. Tu - zadanie wykonane - obie sunie będą w domkach :) Ale radość !! :)

Posted

Bejotka - to dzięki Twoim ogłoszeniom, biję pokłony:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

Odwiedziłam sobie nocą na dobranoc wątek M&P i jakoś nie może dotrzeć do mnie, że to już niedługo będzie tylko wspomnieniowy wątek naszych zmagań, by dwie biedy obornickie znalazły po tak długiej tułaczce SWÓJ DOM.
Myślę, że dostaniemy czasem jakieś wiadomości o obu psinkach, bo pewne jest, ze nie zapomnimy o nich...i o sobie też.:loveu:
[COLOR=#ff0000][B]:loveu:Wszystkim pięknie dziękuję za tyle pracy i starań, za bywanie na wątku w chwilach radości i zwątpienia- bo bywało i tak:shake:- i nadal za cierpliwą pracę, ktorej efekty widać dzisiaj:loveu:.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='margaret']Bejotka - to dzięki Twoim ogłoszeniom, biję pokłony[/QUOTE]

:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: A to moje pokłony dla Was! :) :)

Posted

Jestem umówiona z panią na przekazanie Megan w poniedziałek po południu. Nadal nie dotarła do mnie umowa adopcyjna Megan ze schroniska.

Bejotka czy mogę mieć do Ciebie prośbę o ogloszenie suni, która jest u mnie na tymczasie? Masz chyba szczęśliwą rękę a mi jej ogłaszanie zupełnie nie idzie.

Posted

[quote name='ULKA12']Bejotka czy mogę mieć do Ciebie prośbę o ogloszenie suni, która jest u mnie na tymczasie? Masz chyba szczęśliwą rękę a mi jej ogłaszanie zupełnie nie idzie.[/QUOTE]

OK. Daj namiary na siebie, krótki opis (wiek, charakterek itp) i fotki na maila :) Coś napiszę, może się uda :)

Posted

Angel wczoraj nie odbierała telefonów...dziś nie mogłam sie dostać na dogo pół dnia...szkoda słów:shake:
Nie wiem, kiedy była Angel na dogo i nie bede teraz sprawdzać, bo nie wiadomo, jak długo dogo pozwoli mi tutaj być:shake:
Znowu spróbuję zadzwonić...

Posted

[quote name='ULKA12']Już wszystko wiem. Megan wykąpana, zaczipowana gotowa do drogi jeszcze tylko spacerek i jedziemy.[/QUOTE]
Kochana jesteś, że chcesz zawieźć Meggi na nowe miejsce:loveu: Wystaw nam potem [I]rachunki [/I]za drogę, chipowanie i co tam jeszcze
I cieszę się i ...pełna jestem niepewności, jak to będzie z Meggi.
Mam nadzieję, ze dostaniemy potem jakies wiadomości od Pani. Jest internetowa?

Posted

Rany, jestem i ja, juz mam chwilami dosyc tego dogo, co jakis czas error lub serwer przepelniony. Ale ekspresowa adopcja! Strasznie sie ciesze, oby wszystko bylo dobrze, czy potrzebne jakies pieniazki na transport???

Posted

[quote name='malawaszka']halo halo co tu tak pusto???? gdzie radość? Megan w domku :laola:[/QUOTE]

Wszyscy się cieszymy :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: