malawaszka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 wiecie co? byłam dziś u Uli, widziałam Megan... ja KOMPLETNIE NIE ROZUMIEM i nie mogę sobie wyobrazić Megan jako nadmiernie spokojnego czy zamkniętego w sobie psa - ona tak tryska energią i radością, że po prostu myślę, że ona czuła się źle wśród tych ludzi, oni chyba zamiast ją kochać to ciągle coś wymyślali co im nie pasuje, że nie taka jak chcieli itd... i nie było między nimi dobrych emocji - no ona dzisiaj tak skakała, cieszyła się, kręciła młynki, zapraszała do zabawy - no CUDNA i śliczna! Gwoli wyjaśnienia jeszcze - szkoda mi tylko młodej pani Megan, bo ona pewnie kochała suńkę, ale co może dziecko przy takich rodzicach niewrażliwych... Quote
winter7 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='margaret']:mdleje::mdleje::mdleje: dziękujęmy przeslicznie Tobie winter i twojemu TZtowi niech wam w dzieciach wynagrodzi :evil_lol: chyba że wolicie w psach/ :cool3: [/QUOTE] No w psach, to nam wynagradza... :) Quote
margaret Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='malawaszka']wiecie co? byłam dziś u Uli, widziałam Megan... ja KOMPLETNIE NIE ROZUMIEM i nie mogę sobie wyobrazić Megan jako nadmiernie spokojnego czy zamkniętego w sobie psa - ona tak tryska energią i radością, że po prostu myślę, że ona czuła się źle wśród tych ludzi, oni chyba zamiast ją kochać to ciągle coś wymyślali co im nie pasuje, że nie taka jak chcieli itd... i nie było między nimi dobrych emocji - no ona dzisiaj tak skakała, cieszyła się, kręciła młynki, zapraszała do zabawy - no CUDNA i śliczna! Gwoli wyjaśnienia jeszcze - szkoda mi tylko młodej pani Megan, bo ona pewnie kochała suńkę, ale co może dziecko przy takich rodzicach niewrażliwych...[/QUOTE] chyba coś w tym jest co piszesz - brak dobrych emocji, plus może jakieś nieumiejętne zachowania a najwazniejsze to ich bardzo szybkie rozczarowanie - już po 2 dniach że jest inna niż myśleli, widzieli, ech:( ale ulga że teraz Megan tryska radością, bo bałam się że nie dojdzie do siebie Quote
jola_li Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='malawaszka']wiecie co? byłam dziś u Uli, widziałam Megan... ja KOMPLETNIE NIE ROZUMIEM i nie mogę sobie wyobrazić Megan jako nadmiernie spokojnego czy zamkniętego w sobie psa - ona tak tryska energią i radością, że po prostu myślę, że ona czuła się źle wśród tych ludzi, oni chyba zamiast ją kochać to ciągle coś wymyślali co im nie pasuje, że nie taka jak chcieli itd... i nie było między nimi dobrych emocji - no ona dzisiaj tak skakała, cieszyła się, kręciła młynki, zapraszała do zabawy - no CUDNA i śliczna! Gwoli wyjaśnienia jeszcze - szkoda mi tylko młodej pani Megan, bo ona pewnie kochała suńkę, ale co może dziecko przy takich rodzicach niewrażliwych...[/QUOTE] Powiem Wam, że jak przeczytałam o powrocie Meggi, to poczułam smutek, ale również - a może nawet przede wszystkim - ulgę. Bo jak słyszałam wcześniej o notorycznym spuszczaniu jej ze smyczy i kilkakrotnych ucieczkach, to bardzo się obawiałam jak to wszystko się skończy. Dobrze, że tak się skończyło, choć oczywiście żal mi psinki, że musiała przejść przez taki stres :-(. Państwo nie powinni mieć psa i może warto by im to uświadomić (nie żebym za bardzo wierzyła w skuteczność takiej rady, ale może przez moment choć się zastanowią nad swoją postawą). Quote
danka4u1 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Jestem znowu u Dwupaku. [quote name='margaret']a czy my czasem nie miałyśmy ogłoszeń już obiecanych vel zrobionych? troche sie zgubiłam Angel - odezwij się do mnie prosze[/QUOTE] Margaret, ogłoszenia dwupak ma te, które robiła Twoja znajoma i teraz Bejotka. Nie wiem, czy nie za mało. Tak samo jak Jola odczuwam smutek, że Meggi narazona była na stres w niby domku, ale i ulgę, że teraz jest znowu radosna i wesoła u Uli, niemniej jednak nie może to trwać wiecznie, bo naszym celem jest znalezienie domu, tego własnego, jedynego dla psiny ...i chciałabym i się boję.:evil_lol: Sprawa finansów też niepokoi mnie. Ile dokładnie mają teraz psiny deklaracji. ? Pewnie nie wszyscy jeszcze odpowiedzieli na prosby Margaret o kontakt i i wypowiedzenie się w sprawie deklaracji. Są tez chyba jakies fundusze ponad deklaracje, ale one nie będą trwać wiecznie, ani procentować.. Jak do tej pory nikt nie odpowiedział tez na moje błagalne żebry. Quote
Olena84 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Czyli mam nadzieje, że uda nam sie zebrac z powrotem pelna kwote Quote
dara9 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ufff bazarek gotowy, proszę o zaglądnięcie (może któraś ciocia coś dla siebie znajdzie ;)) i podnoszenie :) : [url]http://www.dogomania.pl/threads/224926-Moda-Wiosna-Lato-2012-%29-Peggi-i-Meggi-zapraszaj%C4%85-do-28.03?p=18866070#post18866070[/url] Quote
dara9 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ale tu cicho i głucho...oj ciotki coś się obijacie ;) Quote
Angel Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 przepraszam że mnie nie było. Już biorę sie za bazarek.. Quote
Angel Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 rozsyłajcie bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/224992-***-NOWOŚCI-książkowe-i-kosmetyki-OEPAROL!-dla-dwupaku-do3.04.-Zapraszamy-***?p=18871385#post18871385"]http://www.dogomania.pl/threads/224992-***-NOWOŚCI-książkowe-i-kosmetyki-OEPAROL!-dla-dwupaku-do3.04.-Zapraszamy-***?p=18871385#post18871385[/URL] :):):):):):):):):):):):) Quote
Agula99 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Zaglądam do sunieczek i życzę dużo szczęścia! Quote
danka4u1 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) [B][COLOR=red]:loveu: Dara,Angel- pięknie dziękujemy za bazarki.:loveu:[/COLOR][/B]Mam teraz trochę problemów zdrowotnych ze swoim Oskarem, ale jak ogarnę się, poslę Ci Angel znowu trochę fantów. Edited March 22, 2012 by danka4u1 Quote
Angel Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='danka4u1'][B][COLOR=red]:loveu: Angel- pięknie dziękujemy za bazarki.:loveu:[/COLOR][/B]Mam teraz trochę problemów zdrowotnych ze swoim Oskarem, ale jak ogarnę się, poslę Ci Angel znowu trochę fantów.[/QUOTE] okej, nie ma pośpiechu :) Quote
danka4u1 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='dara9'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/224926-Moda-Wiosna-Lato-2012-%29-Peggi-i-Meggi-zapraszaj%C4%85-do-28.03?p=18866070#post18866070[/URL][/QUOTE] [quote name='Angel'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/224992-***-NOWOŚCI-książkowe-i-kosmetyki-OEPAROL!-dla-dwupaku-do3.04.-Zapraszamy-***?p=18871385#post18871385[/URL] :):):):):):):):):):):):)[/QUOTE] Rozsyłajcie i podrzucajcie bazarki dla Dwupaczku:multi::multi: Quote
danka4u1 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][IMG]http://www.wigry.win.pl/wiosna/22.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2]Wiosenne pozdrowienia dla wszystkich. Pieski, na spacerek :multi::multi:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Ciotki, na wątek- po spacerkach ze swoim przychówkiem.;)[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
danka4u1 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='dara9']choć podrzucę nasze panny[/QUOTE] Dzięki Dariu za podrzucanko i odwiedziny. Co się stało z cioteczkami i fankami Dwupaku??? Czyżby świetowały jeszcze Dzień Wagarowicza? Oj, nieładnie :shake: :shake: [B]Dariu, masz nieaktywny link do bazarku w podpisie.[/B] Quote
dara9 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='danka4u1']Dzięki Dariu za podrzucanko i odwiedziny. Co się stało z cioteczkami i fankami Dwupaku??? Czyżby świetowały jeszcze Dzień Wagarowicza? Oj, nieładnie :shake: :shake: [B]Dariu, masz nieaktywny link do bazarku w podpisie.[/B][/QUOTE] Dziękuję Danko, już to poprawiam! Ciotki chyba się wiosną zachłysnęły ;) Quote
piove Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Chwilowo zachwycam się wiosenką, a na codzień ogromem pracy:P Podrzucam nasz Piękny dwupaczek:) Quote
danka4u1 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='piove']Chwilowo zachwycam się wiosenką, a na codzień ogromem pracy:P Podrzucam nasz Piękny dwupaczek:)[/QUOTE]To masz tak jak i ja...dwupaczku,daj głos :multi::multi:Moze cioteczki usłyszą wołanie ..:shake: Quote
mestudio Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ja też zaglądam do dziewczyn, tyle tylko mogę niestety. Quote
danka4u1 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='mestudio']Ja też zaglądam do dziewczyn, tyle tylko mogę niestety.[/QUOTE] Dzięki, że zaglądasz i jestes nadal tutaj z nami:loveu: Quote
ULKA12 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 U dwupaku wiosna. Dzisiaj prawie cały dzień spędziliśmy na dworze ja sprzątałam i prałam a one i reszta psiaków albo mi przeszkadzała albo wylegiwała się na słoneczku Quote
danka4u1 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Czy nasz Dwupak trzyma się nadal razem, czy Peggi jest samodzielna jak podczas nieobecności Meggi? Quote
ULKA12 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Gdy rano sie witają to jest wielka radość. Ale potem biegają już każda w swoijej sprawie, ale zdarzają się chwile, że biegaja razem. Mam wrażenie, że teraz Megan bardziej zabiega o Peegy, przedtem było odwrotnie. Mogą bez siebie żyć, oczywiście najlepiej by było aby jednak były razem ale to trzeba by było cudu. Quote
Recommended Posts