Olena84 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Wiecie co, mi sie wydaje i ze i Peggi mozna oglaszac, tyle psow bardziej przerazonych sie oglasza, wielu udaje sie trafic na cierpliwe domy, moze i my bysmy taki znalezli. Quote
margaret Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 dzień dobry Meggi, Peggi i Ekipa Dwupakolubnych, zaczynamy poniedziałek z dobra myślą: "To będzie ten tydzień, który ruszy sprawy do przodu w dobrym kierunku!" na razie mam malutkiego mailika na skrzyneczce:) i... cicho sza, zobaczymy co wydarzy się dalej Quote
Agnieszka103 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Już jakiś czas temu wpłacone były pieniądze dla dziewczyn (deklaracja). Widzę, że nie jest ta wpłata odznaczona. Czy to znaczy, że pieniądze jeszcze nie dotarły? W tytule przelewu jest podane: Peggi i Meggi - Agnieszka103, a wpłacającym jest Magdalena Jaros. Proszę o info[FONT="][/FONT] Quote
Angel Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 za listopad do mnie dotarło, jest zaznaczone. Quote
Madzik34 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Angel zrobiłam stałe zlecenie w banku - w sobotę miały wyjść pieniądze za grudzień - daj znać jak będą, bo jak nie to muszę w banku podziałać, ostatnio coś mieszają ze stałymi przelewami.... Quote
malawaszka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Olena84']Wiecie co, mi sie wydaje i ze i Peggi mozna oglaszac, tyle psow bardziej przerazonych sie oglasza, wielu udaje sie trafic na cierpliwe domy, moze i my bysmy taki znalezli.[/QUOTE] od dawna to mówiłam, ale nikt mnie nie słucha :cry: Quote
Agnieszka103 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Angel']za listopad do mnie dotarło, jest zaznaczone.[/QUOTE] Chodzi o wpłate grudniową. Przelew był robiony już na inne konto (te które mi podano) Quote
margaret Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 a to może jest pomyłka bo ja mam w 1 poście że niby zapłaciłam za grudzień gdy tymczasem to było za listopad, a grudniowy przelew poszedł dopiero dziś Quote
Angel Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Madzik34']Angel zrobiłam stałe zlecenie w banku - w sobotę miały wyjść pieniądze za grudzień - daj znać jak będą, bo jak nie to muszę w banku podziałać, ostatnio coś mieszają ze stałymi przelewami....[/QUOTE] [quote name='Agnieszka103']Chodzi o wpłate grudniową. Przelew był robiony już na inne konto (te które mi podano)[/QUOTE] te pytania kierujcie do Oleny- ja mam na swoim koncie jeszcze 600 zł za styczeń które przeleje po nowym roku i koło 120 zł jeszcze dodatkowo- potem to co zostanie przeleje do Oleny. Quote
Olena84 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Do mnie dotarlo dzis - Madzik34 - 50zł Margaret - 50zł XII Posprawdzam to wszystko, no wlasnie czy Ty Margaret nie wyslalas mi za duzo w takim razie? Quote
margaret Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 a nawet jakby?:) poprzednio 100 zł za pazdziernik i listopad łącznei i teraz 50 za grudzien Quote
danka4u1 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='margaret']na razie mam malutkiego mailika na skrzyneczce:) i... cicho sza, zobaczymy co wydarzy się dalej[/QUOTE] No i co??? Nadal mamy trzymać kciuki...nadal cicho sza??? Margaret, daj głos, prosimy. [quote name='malawaszka']od dawna to mówiłam, ale nikt mnie nie słucha :cry:[/QUOTE] Cioteczko, ależ słuchamy Cię; Ty znasz na zywo Dwupak. Ula, jakie jest Twoje zdanie na temat ewentualnej adopcji Peggi w tym momencie? Ogłaszać oczywiście można. Domki nie znajdują się na zawołanie... Quote
Olena84 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Margaret masz racje:(, nie wiem jak to zrobilam:(. Agnieszka103 - nie mam nic od Ciebie:(, kto podawal Ci nr konta, ja? Quote
marysia55 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Olena84']Wiecie co, mi sie wydaje i ze i Peggi mozna oglaszac, tyle psow bardziej przerazonych sie oglasza, [B]wielu udaje sie trafic na cierpliwe domy[/B], moze i my bysmy taki znalezli.[/QUOTE]znam takie sytuacje z autopsji :roll:..... jest za próbami ogłaszania Peggi:loveu: Quote
margaret Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ja tam rozumiem to zamieszanie związane z przekazaniem kont i nie mam żadnych ani tyci żali :) mailiki są już 2, ale wiecie, jestem ostrożna teraz, powściągam ekscytację, na pewno dam znać Quote
Olena84 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Ech, Margaret po prostu chcialam z Ceibie zrobic najlepsza cioteczke Dwupaku, ale sie nie kapnelas;), w takim razie cofam;)! Czyli sa dwa mailiki w sprawie Meggi? O rany... Quote
ULKA12 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Też jestem zdania, że Pegi należy ogłaszać tylko to musi być dom odpowiedzialny, nie wyobrażam sobie jej złapania gdyby nawiała z domu stałego. Idealnie gdyby obie na raz trafiły do swoich DS, ale ogłaszać można. Quote
Agnieszka103 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Olena84']Margaret masz racje:(, nie wiem jak to zrobilam:(. Agnieszka103 - nie mam nic od Ciebie:(, kto podawal Ci nr konta, ja?[/QUOTE] Właśnie wyjaśniłam sprawę. Kwota 20 zł została przelana 05.12 na "stare konto"... Przelewy robi mi zawsze znajoma, której podałam nowe konto, ale ona z rozpędu wpłaciła na stare... Przeprosiła za zamieszanie... W takim układzie pieniądze wpłacone 5 grudnia (czyli moja grudniowa deklaracja) znajduje się na koncie, na które wpłacane były pieniądze do tej pory. Jeśli będzie potrzebne potwierdzenie wpłaty to oczywiście prześlę je na wskazany adres mailowy Quote
Olena84 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Mysle, ze nic sie nie stalo;), a Ciocia za kare oplaci kolejny miesiąc dziewczynom po prostu, mysle ze to dosc sprawiedliwa opcja;);)... To chyab przed Świętami takie poczucie humory mnei naszlo;) Quote
Madzik34 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Witajcie, mam pytanie czy moja wpłata dotarła - nie wiem czy na stare czy na nowe konto poszło, bo płacę dopiero od 2 miesięcy, więc proszę o sprawdzenie i informacje zwrotne. Co do ogłoszeń to jak będzie trzeba mamy z wolontariuszkami z Azorka wolny pakiecik na ogłoszenia - dajcie znać czy mamy go zabukować i z kim sę kontaktować w sprawie zdjęć i opisów???? Buziaki z Azorka dla psinek Quote
danka4u1 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dzięki Madzik za pomoc. Wpadłam na chwilę, ale potem wrócę na dłużej. Ogłoszenia -oczywiście, są dwupakowi bardzo potrzebne. Quote
Angel Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 faktycznie- sprawdziłam 20 zł od ciebie gnieszka jest u mnie- Olena odnotuj :) Quote
Angel Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 czyli ile jest u ciebie olena łącznie na koncie ? :) Quote
danka4u1 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Madzik34']Witajcie, mam pytanie [B]czy moja wpłata dotarła[/B] - nie wiem czy na stare czy na nowe konto poszło, bo płacę dopiero od 2 miesięcy, więc proszę o sprawdzenie i informacje zwrotne. [B]Co do ogłoszeń to jak będzie trzeba mamy z wolontariuszkami z Azorka wolny pakiecik na ogłoszenia - dajcie znać czy mamy go zabukować i z kim sę kontaktować w sprawie zdjęć i opisów????[/B] Buziaki z Azorka dla psinek[/QUOTE]Cioteczki zapracowane przedświątecznie.:loveu: Napiszcie tutaj rankiem- jak to Wy poranne ptaszki, macie we zwyczaju, czy zgadzacie się, by te ogłoszenia, które chce nam odstąpić uprzejmie Madzik, dać jeszcze na Meggi. Zdjęcia mogą byc te, co zostały zamieszczone na allegro i tekst Joli- rewelacyjny- też. Margaret, daj głos! Możesz nas juz nie trzymać w napięciu i niepewności, Ty dręczycielko ciotek Dwupakowych!!! Co z tymi mailami w sprawie Meggi????? Quote
Szarotka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Moj syn a raczej synowa wlasnie wzieli do siebie taka przerazona sunie, ktora sie boi chodzic po podlodze w kuchni, ale jak sie z Maya spiely o kosc, to ta mala, wazaca 8 kg. ugryzla moja Maya w warge :):) do krwi, na szczescie Maya nie zauwazyla. Quote
Recommended Posts