Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co, mi sie wydaje i ze i Peggi mozna oglaszac, tyle psow bardziej przerazonych sie oglasza, wielu udaje sie trafic na cierpliwe domy, moze i my bysmy taki znalezli.

Posted

dzień dobry Meggi, Peggi i Ekipa Dwupakolubnych,
zaczynamy poniedziałek z dobra myślą: "To będzie ten tydzień, który ruszy sprawy do przodu w dobrym kierunku!"

na razie mam malutkiego mailika na skrzyneczce:) i... cicho sza, zobaczymy co wydarzy się dalej

Posted

Już jakiś czas temu wpłacone były pieniądze dla dziewczyn (deklaracja). Widzę, że nie jest ta wpłata odznaczona. Czy to znaczy, że pieniądze jeszcze nie dotarły? W tytule przelewu jest podane: Peggi i Meggi - Agnieszka103, a wpłacającym jest Magdalena Jaros. Proszę o info[FONT=&quot][/FONT]

Posted

Angel zrobiłam stałe zlecenie w banku - w sobotę miały wyjść pieniądze za grudzień - daj znać jak będą, bo jak nie to muszę w banku podziałać, ostatnio coś mieszają ze stałymi przelewami....

Posted

[quote name='Olena84']Wiecie co, mi sie wydaje i ze i Peggi mozna oglaszac, tyle psow bardziej przerazonych sie oglasza, wielu udaje sie trafic na cierpliwe domy, moze i my bysmy taki znalezli.[/QUOTE]

od dawna to mówiłam, ale nikt mnie nie słucha :cry:

Posted

[quote name='Madzik34']Angel zrobiłam stałe zlecenie w banku - w sobotę miały wyjść pieniądze za grudzień - daj znać jak będą, bo jak nie to muszę w banku podziałać, ostatnio coś mieszają ze stałymi przelewami....[/QUOTE]

[quote name='Agnieszka103']Chodzi o wpłate grudniową. Przelew był robiony już na inne konto (te które mi podano)[/QUOTE]

te pytania kierujcie do Oleny- ja mam na swoim koncie jeszcze 600 zł za styczeń które przeleje po nowym roku i koło 120 zł jeszcze dodatkowo- potem to co zostanie przeleje do Oleny.

Posted

[quote name='margaret']na razie mam malutkiego mailika na skrzyneczce:) i... cicho sza, zobaczymy co wydarzy się dalej[/QUOTE]
No i co??? Nadal mamy trzymać kciuki...nadal cicho sza??? Margaret, daj głos, prosimy.
[quote name='malawaszka']od dawna to mówiłam, ale nikt mnie nie słucha :cry:[/QUOTE]
Cioteczko, ależ słuchamy Cię; Ty znasz na zywo Dwupak. Ula, jakie jest Twoje zdanie na temat ewentualnej adopcji Peggi w tym momencie? Ogłaszać oczywiście można. Domki nie znajdują się na zawołanie...

Posted

[quote name='Olena84']Wiecie co, mi sie wydaje i ze i Peggi mozna oglaszac, tyle psow bardziej przerazonych sie oglasza, [B]wielu udaje sie trafic na cierpliwe domy[/B], moze i my bysmy taki znalezli.[/QUOTE]znam takie sytuacje z autopsji :roll:..... jest za próbami ogłaszania Peggi:loveu:

Posted

ja tam rozumiem to zamieszanie związane z przekazaniem kont i nie mam żadnych ani tyci żali :)

mailiki są już 2, ale wiecie, jestem ostrożna teraz, powściągam ekscytację, na pewno dam znać

Posted

Ech, Margaret po prostu chcialam z Ceibie zrobic najlepsza cioteczke Dwupaku, ale sie nie kapnelas;), w takim razie cofam;)!

Czyli sa dwa mailiki w sprawie Meggi? O rany...

Posted

Też jestem zdania, że Pegi należy ogłaszać tylko to musi być dom odpowiedzialny, nie wyobrażam sobie jej złapania gdyby nawiała z domu stałego. Idealnie gdyby obie na raz trafiły do swoich DS, ale ogłaszać można.

Posted

[quote name='Olena84']Margaret masz racje:(, nie wiem jak to zrobilam:(.
Agnieszka103 - nie mam nic od Ciebie:(, kto podawal Ci nr konta, ja?[/QUOTE]

Właśnie wyjaśniłam sprawę. Kwota 20 zł została przelana 05.12 na "stare konto"... Przelewy robi mi zawsze znajoma, której podałam nowe konto, ale ona z rozpędu wpłaciła na stare... Przeprosiła za zamieszanie... W takim układzie pieniądze wpłacone 5 grudnia (czyli moja grudniowa deklaracja) znajduje się na koncie, na które wpłacane były pieniądze do tej pory. Jeśli będzie potrzebne potwierdzenie wpłaty to oczywiście prześlę je na wskazany adres mailowy

Posted

Mysle, ze nic sie nie stalo;), a Ciocia za kare oplaci kolejny miesiąc dziewczynom po prostu, mysle ze to dosc sprawiedliwa opcja;);)...

To chyab przed Świętami takie poczucie humory mnei naszlo;)

Posted

Witajcie, mam pytanie czy moja wpłata dotarła - nie wiem czy na stare czy na nowe konto poszło, bo płacę dopiero od 2 miesięcy, więc proszę o sprawdzenie i informacje zwrotne. Co do ogłoszeń to jak będzie trzeba mamy z wolontariuszkami z Azorka wolny pakiecik na ogłoszenia - dajcie znać czy mamy go zabukować i z kim sę kontaktować w sprawie zdjęć i opisów????

Buziaki z Azorka dla psinek

Posted

[quote name='Madzik34']Witajcie, mam pytanie [B]czy moja wpłata dotarła[/B] - nie wiem czy na stare czy na nowe konto poszło, bo płacę dopiero od 2 miesięcy, więc proszę o sprawdzenie i informacje zwrotne. [B]Co do ogłoszeń to jak będzie trzeba mamy z wolontariuszkami z Azorka wolny pakiecik na ogłoszenia - dajcie znać czy mamy go zabukować i z kim sę kontaktować w sprawie zdjęć i opisów????[/B]

Buziaki z Azorka dla psinek[/QUOTE]Cioteczki zapracowane przedświątecznie.:loveu:
Napiszcie tutaj rankiem- jak to Wy poranne ptaszki, macie we zwyczaju, czy zgadzacie się, by te ogłoszenia, które chce nam odstąpić uprzejmie Madzik, dać jeszcze na Meggi. Zdjęcia mogą byc te, co zostały zamieszczone na allegro i tekst Joli- rewelacyjny- też.

Margaret, daj głos! Możesz nas juz nie trzymać w napięciu i niepewności, Ty dręczycielko ciotek Dwupakowych!!! Co z tymi mailami w sprawie Meggi?????

Posted

Moj syn a raczej synowa wlasnie wzieli do siebie taka przerazona sunie, ktora sie boi chodzic po podlodze w kuchni, ale jak sie z Maya spiely o kosc, to ta mala, wazaca 8 kg. ugryzla moja Maya w warge :):) do krwi, na szczescie Maya nie zauwazyla.