danka4u1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ciotki, cioteczki dwupaczki wszelkie, wpadłam i mówię Wam dobranoc. Poległam dziś na [I]polu walki[/I]- przerosła mnie rzeczywistość i padam na nos. Dobranoc. Quote
mestudio Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ja też zamarłam na widok Peggy i pomyślałam sobie, że cichaczem znalazła domek:-). Danusiu, muszę zaglądać bo bym się potem pogubiła w razie jakiejś akcji. Quote
danka4u1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='mestudio']Ja też zamarłam na widok Peggy i pomyślałam sobie, że cichaczem znalazła domek:-). Danusiu, muszę zaglądać bo bym się potem pogubiła w razie jakiejś akcji.[/QUOTE] Kochana, zaglądaj, zaglądaj, ale raczej nie szykuje się żadna rewelacyjna akcja, jeśli chodzi o domki dla Dwupaku.. Quote
jola_li Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Peggunia na kanapie :-)!!! Wyretuszować smycz i - będzie wizja spełnionego marzenia.... Quote
ULKA12 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Smyczy nie trzeba retuszować, muszę po prostu pamiętać, żeby ją po prostu odpiąć. Zupełnie nie wiem czemu teraz tego nie zrobiłam:oops: Quote
Diora Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Czyli z naszej Peguni zrobił się oswojony kanapowiec? :) Czy to tak jednorazowo? ;) Quote
ULKA12 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Na razie jednorazowo, bo jednak Pegy jest bardzo przywiązana do Megi, ale plan jest taki, ze jak Megan trafi już do DS to Pegi zabiorę na kanapę do socjalizacji a potem fruuuu do domu stałego.. Quote
Ryjonek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dawno mnie nie było, ale wpadłam podrzucić Dwupaczek do góry. Przesyłam drapanie za uszami. Quote
Olena84 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Potwierdzam wpłate z dnia 22.11.11 - 20zł - piove Quote
danka4u1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='ULKA12']..... jak Megan trafi już do DS to Pegi zabiorę na kanapę do socjalizacji a potem fruuuu do domu stałego..[/QUOTE] Myslę, że jak Peggi zadomowi się na tej kanapie i przywiąże do Ciebie jak do Meggi, to z fruuuuuu do DS mogą być kłopoty :evil_lol: :evil_lol: Tylko że ten DS dla Meggi nadal w sferze naszych pobożnych życzeń. Quote
margaret Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 a ogłoszeń przybyło podwójnie od czasu jak cytowałam, nie mam już sił wklejać gdzie jeszcze poszły, i nic nic nic mam pytanie do Pani Skarbnik :evil_lol: - czy przyszła darowzina od niedoszłej mamy adopcyjnej? bo obiecała zadośćuczynić... bardzo proszę o Allegro! plissss kto ma konto na allegro - Meggi czeka, mamy jakiś zapasik finansowy chyba więc możemy zaszaleć na wyróżnione czy coś tam prawda? Quote
mestudio Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jestem i śledzę, i mam nadzieję... Cholernie podrożało allegro, uważam, że to bardzo niesprawiedliwe - 8 zł więcej za to samo co wystawiałam zawsze. Quote
danka4u1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='margaret'][B][COLOR=red]bardzo proszę o Allegro! plissss kto ma konto na allegr[/COLOR][/B]o - Meggi czeka, mamy jakiś zapasik finansowy chyba więc możemy zaszaleć na wyróżnione czy coś tam prawda?[/QUOTE] Prosimy, prosimy o allegro. Cioteczki, pomóżcie:loveu::loveu: Dobrze Gosiu, ze trzymasz tam rękę na pulsie, czyli na ogłoszeniach Meggi, ale jakos psina nie ma brania...a może by tak ogłosić Peggi???? Quote
margaret Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 no nie ma brania - są takie psy na dogo idealne do adopcji które zupełnie nie przebijają się, nie wiem o co chodzi a mi już 2 osoby w realu powiedziała że są zakochane w dwupaku naszym i by wzięły obie, ale obie to samotne panie w rozjazdach i nie mają warunków ku temu, niestety :( Quote
Olena84 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Nic nie przyszlo od tej pani, niestety... Quote
margaret Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 więc myslę że już nie przyjdzie lepiej sobie zapalę bo mnie palce swędzą na komentarz :mad: Quote
danka4u1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jestem z Tobą na dobre i na złe:multi::multi: też sobie :mad:[B]palnę,[/B] :mad:tym bardziej że równocześnie siedzę w papierzyskach szkolnych po uszy...:angryy: Quote
margaret Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 mestudio - nie żałowałabym tej nowej marży na allegro w przypadku Meggi, tylko kto zrobi? Ty? Quote
Szyna13222 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='margaret']bardzo proszę o Allegro! plissss kto ma konto na allegro [/QUOTE] Ja mam konto. Tylko jeszcze nic nigdy nie wystawiałam i nie wiem czy bym sobie poradziła ale moge spróbować ;) Quote
danka4u1 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Szyna13222']Ja mam konto. Tylko jeszcze nic nigdy nie wystawiałam i nie wiem czy bym sobie poradziła ale moge spróbować ;)[/QUOTE] Szyna- cioteczko, dasz radę. Na pierwszej jest link do poprzedniego Allegra. Zobacz. Moze chyba być taki sam tekst i zdjęcia. Quote
moni12 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Odwiedzam dwupak po długiej przerwie. Poszła spózniona stała dla dziewczynek. Quote
danka4u1 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Cioteczka Donata napisała mi na pw, ze wspomoże finansowo Dwupaczek. Pięknie dziękujemy i zapraszamy cioteczkę na wątek. Quote
Donata Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='danka4u1']Cioteczka Donata napisała mi na pw, ze wspomoże finansowo Dwupaczek. Pięknie dziękujemy i zapraszamy cioteczkę na wątek.[/QUOTE] Własnie przesłałam na konto sunieczek 50,- zł. Niech im sie wiedzie i oby jak najszybciej znalazły obie fajny domek. Quote
Angel Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Donata']Własnie przesłałam na konto sunieczek 50,- zł. Niech im sie wiedzie i oby jak najszybciej znalazły obie fajny domek.[/QUOTE] dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts