Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']Ja też zamarłam na widok Peggy i pomyślałam sobie, że cichaczem znalazła domek:-).

Danusiu, muszę zaglądać bo bym się potem pogubiła w razie jakiejś akcji.[/QUOTE]
Kochana, zaglądaj, zaglądaj, ale raczej nie szykuje się żadna rewelacyjna akcja, jeśli chodzi o domki dla Dwupaku..

Posted

Na razie jednorazowo, bo jednak Pegy jest bardzo przywiązana do Megi, ale plan jest taki, ze jak Megan trafi już do DS to Pegi zabiorę na kanapę do socjalizacji a potem fruuuu do domu stałego..

Posted

[quote name='ULKA12']..... jak Megan trafi już do DS to Pegi zabiorę na kanapę do socjalizacji a potem fruuuu do domu stałego..[/QUOTE]
Myslę, że jak Peggi zadomowi się na tej kanapie i przywiąże do Ciebie jak do Meggi, to z fruuuuuu do DS mogą być kłopoty :evil_lol: :evil_lol:
Tylko że ten DS dla Meggi nadal w sferze naszych pobożnych życzeń.

Posted

a ogłoszeń przybyło podwójnie od czasu jak cytowałam, nie mam już sił wklejać gdzie jeszcze poszły, i nic nic nic
mam pytanie do Pani Skarbnik :evil_lol: - czy przyszła darowzina od niedoszłej mamy adopcyjnej? bo obiecała zadośćuczynić...

bardzo proszę o Allegro! plissss kto ma konto na allegro - Meggi czeka, mamy jakiś zapasik finansowy chyba więc możemy zaszaleć na wyróżnione czy coś tam prawda?

Posted

[quote name='margaret'][B][COLOR=red]bardzo proszę o Allegro! plissss kto ma konto na allegr[/COLOR][/B]o - Meggi czeka, mamy jakiś zapasik finansowy chyba więc możemy zaszaleć na wyróżnione czy coś tam prawda?[/QUOTE]
Prosimy, prosimy o allegro. Cioteczki, pomóżcie:loveu::loveu:
Dobrze Gosiu, ze trzymasz tam rękę na pulsie, czyli na ogłoszeniach Meggi, ale jakos psina nie ma brania...a może by tak ogłosić Peggi????

Posted

no nie ma brania - są takie psy na dogo idealne do adopcji które zupełnie nie przebijają się, nie wiem o co chodzi
a mi już 2 osoby w realu powiedziała że są zakochane w dwupaku naszym i by wzięły obie,
ale obie to samotne panie w rozjazdach i nie mają warunków ku temu, niestety :(

Posted

[quote name='margaret']bardzo proszę o Allegro! plissss kto ma konto na allegro [/QUOTE]
Ja mam konto.
Tylko jeszcze nic nigdy nie wystawiałam i nie wiem czy bym sobie poradziła ale moge spróbować ;)

Posted

[quote name='Szyna13222']Ja mam konto.
Tylko jeszcze nic nigdy nie wystawiałam i nie wiem czy bym sobie poradziła ale moge spróbować ;)[/QUOTE]
Szyna- cioteczko, dasz radę. Na pierwszej jest link do poprzedniego Allegra. Zobacz. Moze chyba być taki sam tekst i zdjęcia.

Posted

[quote name='danka4u1']Cioteczka Donata napisała mi na pw, ze wspomoże finansowo Dwupaczek. Pięknie dziękujemy i zapraszamy cioteczkę na wątek.[/QUOTE]

Własnie przesłałam na konto sunieczek 50,- zł. Niech im sie wiedzie i oby jak najszybciej znalazły obie fajny domek.

Posted

[quote name='Donata']Własnie przesłałam na konto sunieczek 50,- zł. Niech im sie wiedzie i oby jak najszybciej znalazły obie fajny domek.[/QUOTE]

dziękujemy :loveu: