Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://www.youtube.com/watch?v=WixeLYM4EmE[/IMG][quote name='danka4u1']No co Ty........:shake: :evil_lol: :shake: Popierasz Jolu [I]karmę [/I]margaret?:evil_lol:[/QUOTE]

Na karmach specjalnie się nie znam, ani na zwierzęcych, ani na ludzkich :niewiem:

Ale Ciebie Danko znam, chociaż tylko z " widzenia" :eviltong::eviltong::eviltong:

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=WixeLYM4EmE"][video=youtube;WixeLYM4EmE]http://www.youtube.com/watch?v=WixeLYM4EmE[/video]
[/URL]

Posted

[quote name='margaret']i wychodzą tajniackie konszachty :evil_lol:[/QUOTE]
Nie spać, nie spać, bo znowu będą pretensje, że nierówno i niedemokratycznie rozdzielamy AWANSE...a szykuje się nowy:evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Na biało też było...???[/QUOTE]

hehe, nie uwierzyłaś że ja moge krótko i na temat? a jednak, jak się postaram to daję radę :)

Kocurku to ja juz na zapas witam we Wroc :)

Posted

[quote name='margaret']hehe, nie uwierzyłaś że ja moge krótko i na temat? a jednak, jak się postaram to daję radę :)

:)[/QUOTE]
Hehehehe.....wyczułaś mnie:evil_lol:

[quote name='Kocurek']Milych snow Dwupaczkowi i cioteczkom zycze.
Zaraz w auto i do Wroclawia:)[/QUOTE]
Odwiedź ciotkę Margaret...zobacz, jak się sprawuje,:shake: bo po nocach urzęduje na Dogo:shake: - wprawdzie krótko i lakonicznie- i podupadnie nam na zdrowiu..:-(

Posted

[quote name='danka4u1']No, no...to jest [B]dzisiejsza [/B]obecność. Dziś: 1/ Angel :loveu::loveu:
Melduje się nr 2/ danka4u1:multi::multi:[/QUOTE]

reszta ciotek meldować się :loveu:

Posted

[quote name='danka4u1']Angel, widziałaś się dziś z piesią? Co z Topikiem?[/QUOTE]

tak oczywiście. Byłam w schronisku piesia także przyjechała. Topik trafi do niej za tydzień, dziś pilne było zawiezienie jednego oddanego psiaka do DT i pogryzionego psiaka do cici. Topis był dziś na spacerku ; )

Posted

Dzięki , to Monika pewnie napisze na wątku Topika, ale ona zawsze wchodzi dopiero późnym wieczorem.
Dzownię do Syli, która ma chody w Dzienniku Zachodnim i zawsze tam ogłasza psy. Często znajdują domy. teraz była promocja 25 zł za dwa ogłoszenia w we wtorek i czwartek. Moze znowu załapiemy się na taką okazje. Ogłasza w lokalnym dodatku czyli na Rybnik, Gliwice itp.Co ty na to? Jak coś dowiem się, napiszę, ale tel. jest cały czas zajęty.

Posted

[quote name='danka4u1']Dzięki , to Monika pewnie napisze na wątku Topika, ale ona zawsze wchodzi dopiero późnym wieczorem.
Dzownię do Syli, która ma chody w Dzienniku Zachodnim i zawsze tam ogłasza psy. Często znajdują domy. teraz była promocja 25 zł za dwa ogłoszenia w we wtorek i czwartek. Moze znowu załapiemy się na taką okazje. Ogłasza w lokalnym dodatku czyli na Rybnik, Gliwice itp.Co ty na to? Jak coś dowiem się, napiszę, ale tel. jest cały czas zajęty.[/QUOTE]

myślisz o takim ogłoszeniu dla naszych dziewczyn ? :)

Posted

[quote name='Angel']myślisz o takim ogłoszeniu dla naszych dziewczyn ? :)[/QUOTE]
Tak, pojedynczo albo osobno. Tekst ma mieć 140 znaków, ze trzy zdjęcia do wyboru dla pani, która zajmuje się tym, raczej stojące psiaki i przy nodze/ człowieka, by mozna było stwierdzic wielkość psa.
Syla z doswiadzczenia radzi, by nie pisać o sterylizacji/ kastracji, bo ludziska są rózne...ale podczas bezpośredniej wizyty mozna wytłumaczyc potencjalnegmu domkowi, że to dla jego wygody, pies zdrowszy, nie trzeba leczyć z różnych chorób, koszty mniejsze...same woecie, jak to jest z niektórymi ludżmi.
W tej chwili jeszcze podobno jest promocja tzn 25 zł za dwa ogłoszenia- do wyboru dzień tygodnia.
Napiszcie, co o tym sądzicie. Teksty są. Trzeba policzyć znaki...wybrać zdjęcia, a ja dam znać Sylwi, co i jak.