Funky Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Koordynator to brzmi dumnie :D Popieram ten awans :* Quote
danka4u1 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 No co Ty........:shake: :evil_lol: :shake: Popierasz Jolu [I]karmę [/I]margaret?:evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [IMG]http://www.youtube.com/watch?v=WixeLYM4EmE[/IMG][quote name='danka4u1']No co Ty........:shake: :evil_lol: :shake: Popierasz Jolu [I]karmę [/I]margaret?:evil_lol:[/QUOTE] Na karmach specjalnie się nie znam, ani na zwierzęcych, ani na ludzkich :niewiem: Ale Ciebie Danko znam, chociaż tylko z " widzenia" :eviltong::eviltong::eviltong: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=WixeLYM4EmE"][video=youtube;WixeLYM4EmE]http://www.youtube.com/watch?v=WixeLYM4EmE[/video] [/URL] Quote
danka4u1 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='margaret']i wychodzą tajniackie konszachty :evil_lol:[/QUOTE] Nie spać, nie spać, bo znowu będą pretensje, że nierówno i niedemokratycznie rozdzielamy AWANSE...a szykuje się nowy:evil_lol: Quote
Diora Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Czas na nową zmianę :P Się melduję, żeby nie było ;) Quote
danka4u1 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Diora']Czas na nową zmianę :P Się melduję, żeby nie było ;)[/QUOTE] :loveu:Witamy:loveu: częściej zapraszamy, bo będzie....:mad: Quote
danka4u1 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Robię listę obecności :mad::mad: Obowiązuje [B][COLOR=red]DOBROWOLNY PRZYMUS[/COLOR][/B] podpisywania listy:evil_lol::mad::evil_lol: 1/ danka4u1 2/ ............itd Quote
Kocurek Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Milych snow Dwupaczkowi i cioteczkom zycze. Zaraz w auto i do Wroclawia:) Quote
margaret Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='danka4u1']Na biało też było...???[/QUOTE] hehe, nie uwierzyłaś że ja moge krótko i na temat? a jednak, jak się postaram to daję radę :) Kocurku to ja juz na zapas witam we Wroc :) Quote
danka4u1 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='margaret']hehe, nie uwierzyłaś że ja moge krótko i na temat? a jednak, jak się postaram to daję radę :) :)[/QUOTE] Hehehehe.....wyczułaś mnie:evil_lol: [quote name='Kocurek']Milych snow Dwupaczkowi i cioteczkom zycze. Zaraz w auto i do Wroclawia:)[/QUOTE] Odwiedź ciotkę Margaret...zobacz, jak się sprawuje,:shake: bo po nocach urzęduje na Dogo:shake: - wprawdzie krótko i lakonicznie- i podupadnie nam na zdrowiu..:-( Quote
danka4u1 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='Angel']3/Angel :)[/QUOTE] No, no...to jest [B]dzisiejsza [/B]obecność. Dziś: 1/ Angel :loveu::loveu: Melduje się nr 2/ danka4u1:multi::multi: Quote
Angel Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='danka4u1']No, no...to jest [B]dzisiejsza [/B]obecność. Dziś: 1/ Angel :loveu::loveu: Melduje się nr 2/ danka4u1:multi::multi:[/QUOTE] reszta ciotek meldować się :loveu: Quote
danka4u1 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Angel, widziałaś się dziś z piesią? Co z Topikiem? Quote
Angel Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='danka4u1']Angel, widziałaś się dziś z piesią? Co z Topikiem?[/QUOTE] tak oczywiście. Byłam w schronisku piesia także przyjechała. Topik trafi do niej za tydzień, dziś pilne było zawiezienie jednego oddanego psiaka do DT i pogryzionego psiaka do cici. Topis był dziś na spacerku ; ) Quote
danka4u1 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Dzięki , to Monika pewnie napisze na wątku Topika, ale ona zawsze wchodzi dopiero późnym wieczorem. Dzownię do Syli, która ma chody w Dzienniku Zachodnim i zawsze tam ogłasza psy. Często znajdują domy. teraz była promocja 25 zł za dwa ogłoszenia w we wtorek i czwartek. Moze znowu załapiemy się na taką okazje. Ogłasza w lokalnym dodatku czyli na Rybnik, Gliwice itp.Co ty na to? Jak coś dowiem się, napiszę, ale tel. jest cały czas zajęty. Quote
Angel Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='danka4u1']Dzięki , to Monika pewnie napisze na wątku Topika, ale ona zawsze wchodzi dopiero późnym wieczorem. Dzownię do Syli, która ma chody w Dzienniku Zachodnim i zawsze tam ogłasza psy. Często znajdują domy. teraz była promocja 25 zł za dwa ogłoszenia w we wtorek i czwartek. Moze znowu załapiemy się na taką okazje. Ogłasza w lokalnym dodatku czyli na Rybnik, Gliwice itp.Co ty na to? Jak coś dowiem się, napiszę, ale tel. jest cały czas zajęty.[/QUOTE] myślisz o takim ogłoszeniu dla naszych dziewczyn ? :) Quote
danka4u1 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='Angel']myślisz o takim ogłoszeniu dla naszych dziewczyn ? :)[/QUOTE] Tak, pojedynczo albo osobno. Tekst ma mieć 140 znaków, ze trzy zdjęcia do wyboru dla pani, która zajmuje się tym, raczej stojące psiaki i przy nodze/ człowieka, by mozna było stwierdzic wielkość psa. Syla z doswiadzczenia radzi, by nie pisać o sterylizacji/ kastracji, bo ludziska są rózne...ale podczas bezpośredniej wizyty mozna wytłumaczyc potencjalnegmu domkowi, że to dla jego wygody, pies zdrowszy, nie trzeba leczyć z różnych chorób, koszty mniejsze...same woecie, jak to jest z niektórymi ludżmi. W tej chwili jeszcze podobno jest promocja tzn 25 zł za dwa ogłoszenia- do wyboru dzień tygodnia. Napiszcie, co o tym sądzicie. Teksty są. Trzeba policzyć znaki...wybrać zdjęcia, a ja dam znać Sylwi, co i jak. Quote
margaret Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 ja jestem za takimi ogłoszeniami, ale żeby nie zmarnowac szansy to koniec sierpnia, lub wrzesień i może dla 2 panien osobno Quote
Recommended Posts