Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niech Cię nic nie dobija, bo co wtedy poczniemy...pokaż zniszczenia, jakich dokonał Dwupak podczas szalonej nocy. Czy to był jednorazowy incydent, czy szalony dwupak tak lubi sobie powariować częściej?

Posted

Oj można, można :D
Ja mam swoje stałe stadko podopiecznych, ale zawsze może się zdarzyć niezwykle potrzebująca bida i nie chcę jej przeoczyć :)
Jak tak patrze na mojego Franka (to adoptowana sunia) i jej radość z życia, to tym bardziej odczuwam potrzebę pomagania psiakom!
Tego się nie da opisać jak może się zmienić stworzenie z zastraszonego burka w merdającego całym ciałkiem miziaka :D

Posted

[quote name='Szarotka']Mnie sie wydaje, ze lepsze sa wyniki jak sie czlowiek skoncentruje na paru watkach i tam sie stara udzielac, bo inaczej to mozna sie wykonczyc..........[/QUOTE]
Własnie to chciałam powiedzieć, ale niesmak i poczucie winy pozostają jednak, gdy nie odpowiada się na wezwanie....Nazywam to kacem moralnym.

[quote name='Funky']Jak tak patrze na mojego Franka (to adoptowana sunia) i jej radość z życia, to tym bardziej odczuwam potrzebę pomagania psiakom!
Tego się nie da opisać jak może się zmienić stworzenie z zastraszonego burka w merdającego całym ciałkiem miziaka :D[/QUOTE]
Mój pochodzi z ..piwnicy, gdzie ulokowano go, bo nie komponował się chyba z wystrojem DOMU. Do tej pory śpi tylko na gołej podłodze, żadne kocyki, legowiska nie wchodzą w rachubę.

Posted

Witajcie fanki dwupaku wszelkiego asortymentu , a zwłaszcza M&P.
Cicho wszędzie, głucho wszędzie, wszyscy zapracowani i nikt nawet nie śmie w pracy postukać po klawiaturze do Dwupaczku.
Stukam więc ja i życzę Wam miłego dnia.
Tutaj znalazłam taki biedny zaniedbany wątek, starego psa, cisza na wątku, pożegnania na dobranoc i ranne powitania.....
Przymierzam się do aktywności na tym wątku, bo bardzo żal mi staruszka, który nie wiadomo, ile ma jeszcze czasu, ale nie wiem, czy dam radę ogarnąć to wszystko...
Jak możecie, zerknijcie...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/211252-Misiu-bez-Domu_Samiutenki-Staruszek-w-schronie_Pomoz...NIM-BEDZIE-ZA-POZNO[/URL]..-(

Posted

bazarek dla dziewczyn się skonczyl- mamy z niego 40 zł, teraz ten sam bazarek zrobiłam na szczeniaki z naszego schronu- maja dług 900 zł. Narazie nic z deklaracji nie wpływa:shake: jest koniec lipca a za lipiec jest odnotowane 400 zł. Gdzie powinno byc 550 zł. W sierpniu pójdzie przelew, mam zrobiony jako stały tzn mama ma. Ulka jak dojdzie w sierpniu to napisz :)

Posted

Dziękujemy za bazarek, [B]Angel[/B]. Daj znać, jak będziesz robić następny, to podeślę fanty dla dwupaczku.
[B]Margaret,[/B] Ty nasza niezawodna strażniczko finansów.:loveu: Może trzeba posłać przypomnienie o deklaracjach sponsorom. Miałaś taki ładny tekst...:loveu:

Posted

[quote name='danka4u1']Dziękujemy za bazarek, [B]Angel[/B]. Daj znać, jak będziesz robić następny, to podeślę fanty dla dwupaczku.
[B]Margaret,[/B] Ty nasza niezawodna strażniczko finansów.:loveu: Może trzeba posłać przypomnienie o deklaracjach sponsorom. Miałaś taki ładny tekst...:loveu:[/QUOTE]

okej, dam znać. Tylko musze sie uporać z tymi fantami co mam, bo jestem nimi chwilowo zawalona.

Posted

[quote name='moni12']To ja tak na dobranoc u dwupaczku.[/QUOTE]
Widziałam, że byłaś u biedaka Misia, do którego wkleiłam tutaj wcześniej link..[URL="http://www.dogomania.pl/threads/211252-Misiu-bez-Domu_Samiutenki-Staruszek-w-schronie_Pomoz...NIM-BEDZIE-ZA-POZNO"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2112...EDZIE-ZA-POZNO[/COLOR][/URL]..-(
Zaglądam tam, ale nie za bardzo mam czas, bvy zająć się intensywnym zapraszaniem na watek. Trzeba zbierac deklaracje, szukać domu, bo pies nie ma za duzo czasu...
Dziekuję, ze wdepnęłaś tam.
[quote name='Paula95'][B]Ciocie, znacie kogoś zaufanego do przed adopcyjnej w Gryficach? (zach.pomorskie), to pilne[/B]!:)[/QUOTE]
Szukałam. Nie znam nikogo z tamtych stron.

[quote name='Kocurek']Dobranoc dwupaczku:)[/QUOTE]
Zostań jeszcze z nami i Dwupaczkiem.:loveu: Jak minął dzień?

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/211325-4-szczeniaki-z-parwo-walczą-o-życie-.-Błagamy-o-wsparcie"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2113...amy-o-wsparcie[/COLOR][/URL]-.
Proszę, zajrzyjcie do obornickich szczeniaczków z parwo. Proszę.

Posted

[quote name='danka4u1'][URL="http://www.dogomania.pl/threads/211325-4-szczeniaki-z-parwo-walczą-o-życie-.-Błagamy-o-wsparcie"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2113...amy-o-wsparcie[/COLOR][/URL]-.
Proszę, zajrzyjcie do obornickich szczeniaczków z parwo. Proszę.[/QUOTE]

Ja juz nie moge, bo mam na stanie chyba ze 15 watkow i i tak wszystkich nie moge obskoczy. No i Henio co dalej w hotelu siedzi............

Posted

szczeniaczki bieduly, dług został jeszcze 700 zł ponad ;/ ale dzięki fb sie zmniejsza ; )
a nasze panny nie rozrabiały Ulka?
co myślicie o ogłoszeniu w gazecie MP?
pieniądze mamy... a warto spróbować i to z obiema dziewczynkami.
w sensie ze ogłaszamy jako dwupak :D

Posted

Dziewczyny odkryły śliwki i teraz się nimi zajadają. Zauważyłam również, że coraz częściej przebywają osobno, jeszcze nie zaczęły się bawić z innymi psami ale już nie są tak nierozłączne zaczynają mieć swoje psie sprawy.

Posted

[quote name='Szarotka']Ja juz nie moge, bo mam na stanie chyba ze 15 watkow i i tak wszystkich nie moge obskoczy. No i Henio co dalej w hotelu siedzi............[/QUOTE]
Ale Pixelek znalazł dom...tylko elinka poplakuje:shake::shake:
Ja też nie wyrabiam...serce pęka, czasu nie ma na nic, głowa pełna psich nieszczęść i brak nadziei, że kiedys bedzie lepiej...

[quote name='Angel']co myślicie o ogłoszeniu w gazecie MP?
pieniądze mamy... a warto spróbować i to z obiema dziewczynkami.
w sensie ze ogłaszamy jako dwupak :D[/QUOTE]
Nie wiem...teraz wakacje. Ludzie myślą o swoich wypoczynkach. Taka rzeczywistość. I czy ogłaszamy obie razem...???
Ulka pisze, że sunie zaczynają się rozdzielać jako dwupak. Ogłaszamy jako 1/2 dwupaku???:evil_lol:

[quote name='ULKA12']Dziewczyny odkryły śliwki i teraz się nimi zajadają. Zauważyłam również, że coraz częściej przebywają osobno, jeszcze nie zaczęły się bawić z innymi psami ale już nie są tak nierozłączne zaczynają mieć swoje psie sprawy.[/QUOTE]
To dobre i miłe wiadomości.Dziękujemy:loveu:

Posted

Ja bym ogłaszała osobno, a jak już się ktoś zakocha opowiedziała całą historię i zasugerowała, że jeszcze jeden piesek to nie tak wiele, więc może...

Posted

Ulka sprytnie kombinujesz :) , ja jestem za,

ale jednocześnie sugerowałabym odnowienie czy poprawienie ogłoszeń pod koniec wakacji może, tymbardziej ja ja za dni pare będe też do swojego telefonu nieco bardziej zdystansowana, urlop itp. obiecuję że oddzwonię na każdy tel. co go nie odbiorę od razu, ale z nową akcją ogłoszeniową liczę że te ważne telefony w końcu się odezwą, teraz to i tak nikt i tak nie dzwoni ani nie pisze :( masz rację danko - urlopy...

popatrzyłam na deklaracje, i ja mam wrażenie że te osoby zawsze na finiszu wpłacają, poza tym wakacje moga powodować przesunięcia więc przypominanie w tej chwili moze bez sensu, nie chcę powodować jakiejś nieprzyjemnej presji, tymbardziej że na koncie nie ma tragedii

Posted

Spokojnie, moze Cię jeszcze inne ciotki zdegradują, jak tutaj wdepną i zobaczą taki niedemkratycznie przeprowadzony [COLOR=red][B]:multi:AWANS :multi:[/B]-[/COLOR] a nie karmę -:evil_lol::evil_lol: