Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']?????????????????????[/QUOTE]

no jak chcesz wiedzieć to chyba najtragiczniejszy wątek na dogo: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211500-ONka-podpalona-żywcem-chce-żyć.-Błagam-pomóżcie?p=17312782#post17312782[/URL]
no i to co w Norwegii, ponad 80 nastolatków nie żyje - w wieku mojej córki :(, na obozie letnim, psychopata w przebraniu policjanta strzelał do nich przez 1,5 godziny!!! trudno przestać myśleć i o tyhc oc nie żyją i o tych co przetrwali ten horror, i o rodzicach :(

Posted

Zobaczcie...:shake::shake:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192538-Sunia-w-typie-rodezjana-odesz%C5%82a-za-TM-(-B%C4%99dziemy-Ci%C4%99-zawsze-pami%C4%99ta%C4%87!/page29"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1925...%C4%87!/page29[/COLOR][/URL]

Pozostaje mi tylko życzyć Dwupakowi dobrej nocy. Ciotki pewnie już dawno śpią, a Ula zwłaszcza po nocnych harcach psich.....

Posted

my też Margaret mieliśmy sytuacje z psiakiem podobna, tyle że byl pogryziony: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/206982-RUDEK-po-przejściach-szuka-DS-który-zapewni-mu-wszystko-co-najlepsze!"]http://www.dogomania.pl/threads/206982-RUDEK-po-przejściach-szuka-DS-który-zapewni-mu-wszystko-co-najlepsze![/URL]

ojjjj...dwupak sie rozbrykał :D hehehehe. Ulka, chociaż nie zasłużyły to i tak przekaż im buziaki ode mnie. Danka dasz rade, przetrwasz ten kryzys remontowy. Każdy musi sie z czyms uporac niestety.. ehhhh. Szkoda że życie nie jest tańsze i łatwiejsze.

Posted

Oj tak, mogłoby być tańsze i trochę łatwiejsze...niechby chociaż tańsze, to z problemami dalibysmy sobie juz radę.
Witajcie wszyscy.
Na wątek wejdę, zapisałam, ale aż boję się...

Posted

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-CpDkSulbmDo/TcgUr2CVz5I/AAAAAAAABfI/uGFqQDk4QXk/www.bysio.com-i-zdjecia.nurka.pl-images-id.joe.pl-sub-images-pictures-8819fee1e0805291876bbfd34a4fba64-th2%25255B1%25255D.jpg[/IMG]

Dla wszystkich dołkowiczów 1!! Wychodzimy, wychodzimy!!!

Posted

[quote name='margaret']jesteśmy - przestało padać! potopu nie będzie
"Noe, Noe Noe - chłopaku - mój Ptysiu Miętowy..." mini-konkurs dla bezsennych - kto to śpiewa?
[/QUOTE]

Lao Che :) ale mam nadzieję, że nagrodą w konkursie nie jest dwupaczek w paczuszce pod drzwiami ;)

Posted

o kurcze, no właśnie malawaszko ZGADŁAŚ!!! gratulacje!! skoro nagroda wydaje ci się nieco nadmiarowa to proponuję w zamian samiutka Peggy w czerwonej kokardce z dostawą do rąk własnych :p:p:p

Posted

[quote name='ULKA12']A mnie dzisiaj kosmicznie głowa boli, i zaraz poproszę któregoś psiura aby mi ją odgryzł i będę miała z głowy:diabloti:[/QUOTE]
Ulka, nie wiesz???:shake: Najlepszy w tym jest Szafranek!!!:angryy:

[quote name='margaret']o kurcze, no właśnie malawaszko ZGADŁAŚ!!! gratulacje!! skoro nagroda wydaje ci się nieco nadmiarowa to proponuję w zamian samiutka Peggy w czerwonej kokardce z dostawą do rąk własnych :p:p:p[/QUOTE]
Peggi jest moja!!!:mad: Opakuj Meggi tą kokardką, jesli starczy metrów bieżących na tłuściocha:evil_lol:

Posted

Już mi lepiej :D
Ja jakaś kretynka jestem, a mój TZ ma rację, że do tego masochistka. Naczytam się tych wątków, a potem łapię doła :/
Ale na szczęście fajne też się zdarzają i kochane Ciotki wokół pozwalają przeżyć <3
Najbardziej mnie dobijają takie smutne, maleńkie wąteczki, na których tylko pies z kulawą nogą zagląda, albo raczej występuje w roli głównej. Poza tym cisza i smutek...
No to staram się to rozbujać i jak nie wychodzi... łapię doła, itd., itp. :D

Posted

No to jesteśmy dwie masochistki. Takie biedne wąteczki, hopane sporadycznie, bez konkretnych działań, umierające wraz z głównym bohaterem " szczęśliwym za TM", doprowadzają mnie do kolosalnych dołów...
Ile mozna wskrzesić takich wątków? Na ile starczy nam czasu, sił? Staram się niestety nie wchodzić na zbyt wiele wątków, bo nie potrafię hopać, nie widzieć rezultatów działania, zaangażowania innych, a sama przeciez nie dam rady aktywnie działać na wielu wątkach, reanimować je...
[B]Dlatego bardzo cenię sobie Waszą tutaj obecność.[/B] Każda coś wnosi od siebie, dwupak nie jest zaniedbany - a tez nie było wesoło z zasiedziałymi w schronie przyjaciółkami- i myslę, ze i mu mozemy złapać na tym wątku trochę oddechu i zdrowej atmosfery po lekturze niektórych, innych wątków.

Posted

Tak danka, to w sumie bardzo mądre co piszesz tylko jeszcze podpowiedz jak się wyrwać z uzależnienia od wchodzenie na te wątki?
Margaret, to dokładnie jest to! - codziennie się o tym przekonuję :D
Idę poczytać bo tylko tak wyloozuję :) Papa kobitki <3

Posted

[quote name='Funky']Tak danka, to w sumie bardzo mądre co piszesz tylko jeszcze podpowiedz [B]jak się wyrwać z uzależnienia od wchodzenie na te wątki[/B]?
Margaret, to dokładnie jest to! - codziennie się o tym przekonuję :D
Idę poczytać bo tylko tak wyloozuję :) Papa kobitki <3[/QUOTE]

Az taka mądra nie jestem...wchodzę i z poczuciem ogromnego doła niesmaku do samej siebie, wychodzę w milczeniu...
Czytanie to jest to. Też stosuję te terapię, tylko czasem mam tak głowę pełną tych nieszczęść i serce ściśnięte z bólu, ze nie wiem, co czytam...

Posted

Może yoga ???

Chociaż przyznam się bez bicia, że jak się od rana "nasączę się" wizjami maltretowanych zwierzaków, to tylko wypłakanie w futerko Lulusia, i wylizanie przez niego moich stóp pomaga ...

Posted

[quote name='danka4u1'][B][SIZE=3][COLOR=blue]:loveu:Witajcie. :loveu:[/COLOR][/SIZE][/B]
Jolu, zgubo. Gdzie byłaś, jak Cię nie było? Ta polecana przez Ciebie terapia tez jest mi znana...[/QUOTE]

Danuś - przecież ja jestem codziennie, tylko siedzę spokojnie w krzaczorach i Was podglądam... Wszystkim polecam terapię lizaną ;-)