Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kocurek']Bo psiny tez lubia pizze...haha:)

Dobranoc dwupaczku-cioteczkom rowniez-kolorowych snow(pilnujcie lodowek:)[/QUOTE]
U mnie w lodówce tylko światło....:shake:

[quote name='Funky']Dobranoc Kobitki :) Niech się Wam fajne rzeczy przyśnią :*[/QUOTE]
Oby się spełniło Twoje zyczenie, bo ja drugi tydzień mam koszmary nocne na temat: Wszedł fachowiec remontować...tutaj się budzę zlana zimnym potem i widzę, że to jawa a nie sen...:placz:wkoło ruina i partactwo...:angryy:

Posted

Ja mam czerwono przed oczami z furii, jak widzę tę niemoc twórczą rzekomego fachowca:mad::angryy::mad:
Brak mi tylko tej betoniarki do kompletu i plac budowy gotowy. Trudno ukryć, fatalnie trafiłam...i fatalnie znoszę tzw bajzel w domu i byle jaką robotę mistrza kielni.

Posted

[quote name='Angel']danusiu bedzie lepiej :D[/QUOTE]
Dzieki Angel, ale chyba już marzę o ...wrześniu..
Witajcie wszyscy. Jaki dzis dzień? U nas słoneczko w typie Margaret tzn nie za gorąco...

Posted

jesteśmy - przestało padać! potopu nie będzie
"Noe, Noe Noe - chłopaku - mój Ptysiu Miętowy..." mini-konkurs dla bezsennych - kto to śpiewa?

Danka jak tam przeboje remontowe? jakis postęp?

Posted

Jetem niewydolna umysłowo po dzisiejszych przebojach remontowych...udziału w konkursie więc nie wezmę...
Ekipa remontowa " fachowców" poszła do domu i mam nadzieje, ze juz nigdy jej nie zobaczę, a męska część rodziny i moja córka wszrchstronna cały dzień robiła gładź, zakładała jakies siatki itp niezidentyfikowane mi obiekty budowlane. ja jako [I]zwykła pani od innych przedniotów[/I] ,zakasałam rękawy - a niewiele tego było z uwagi na upał- i dbałam o żołądki i dobre samopoczucie firmy rodzinnej.
Teraz jeszcze wynieść tę przysłowiową betoniarkę, w poniedziałek szlifowanie gładzi itp i jeszcze trochę wakacji mi zostanie. Kasy mniej...

Posted

[IMG]http://i40.tinypic.com/2yumszr_th.jpg[/IMG]

Pewnie juz nikt nie przyjdzie sprawdzić, czy opuszczony wirtualnie Dwupak spi spokojnie...:shake: :shake: [B][SIZE=3][COLOR=blue].DOBRANOC[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Zaskoczenie z RANA !!!!;) Witam, zaskakuję i oczekujemy dziś licznych odwiedzin u Dwupaku.
[B]Cioteczce Margaret pięknie dziękujemy za sprawdzenie nocne, czy dwupak śpi.:loveu: Jak to dobrze mieć pomoc w dyżurach nocnego stróża.[/B]:loveu:[B] Co dwie pary oczu i dwadzieścia palców do stukania, to .....[/B]

Posted

Cześć dziewczyny. Jestem smutna, bo od wczoraj mnie Dogo zdołowało jak cholera. Dlatego nie pisałam już tutaj, bo to fajny wątek i szkoda go zasmucać.
Zaglądam jednak codziennie - 3majcie się Kochane <3

Posted

Panny miały w nocy imprezę, prawie całą noc trwała zabawa, chodziłam do nich kilka razy aby uciszyć towarzystwo ale to nic nie dało, chwila była cisza a potem znowu szczekanie. Efekt moje podkrążone oczy i dwa zniszczone bydredy, obgryziona szafka, nie mówiąc co się stało z maskotkami, które miały w pokoju.

A u nas znowu pada...

Posted

[quote name='margaret']no własnie ULKA - skąd takie poruszenie w psim pokoju?

PS.[B] smutno, za dużo śmierci dokoła i tu na dogo też[/B],[/QUOTE]
?????????????????????