Kocurek Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Bo psiny tez lubia pizze...haha:) Dobranoc dwupaczku-cioteczkom rowniez-kolorowych snow(pilnujcie lodowek:) Quote
Funky Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Dobranoc Kobitki :) Niech się Wam fajne rzeczy przyśnią :* Quote
danka4u1 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Kocurek']Bo psiny tez lubia pizze...haha:) Dobranoc dwupaczku-cioteczkom rowniez-kolorowych snow(pilnujcie lodowek:)[/QUOTE] U mnie w lodówce tylko światło....:shake: [quote name='Funky']Dobranoc Kobitki :) Niech się Wam fajne rzeczy przyśnią :*[/QUOTE] Oby się spełniło Twoje zyczenie, bo ja drugi tydzień mam koszmary nocne na temat: Wszedł fachowiec remontować...tutaj się budzę zlana zimnym potem i widzę, że to jawa a nie sen...:placz:wkoło ruina i partactwo...:angryy: Quote
danka4u1 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='margaret']dobranoc Funky, nawzając :)[/QUOTE] Niech Wam będzie nawzając i tych kolorowych snów do kompletu:loveu: Quote
margaret Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 danko a chociaż przystojny ten fachowiec? jest na kim oko zawiesić jak TZ nie widzi? :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ja mam czerwono przed oczami z furii, jak widzę tę niemoc twórczą rzekomego fachowca:mad::angryy::mad: Brak mi tylko tej betoniarki do kompletu i plac budowy gotowy. Trudno ukryć, fatalnie trafiłam...i fatalnie znoszę tzw bajzel w domu i byle jaką robotę mistrza kielni. Quote
danka4u1 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Angel']danusiu bedzie lepiej :D[/QUOTE] Dzieki Angel, ale chyba już marzę o ...wrześniu.. Witajcie wszyscy. Jaki dzis dzień? U nas słoneczko w typie Margaret tzn nie za gorąco... Quote
danka4u1 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ciotki, kobitki i wszelki ludek !!! Gdzie Was wcięło? Śpicie? Balujecie? Dwupak biedny zaniedbany..... Quote
margaret Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 jesteśmy - przestało padać! potopu nie będzie "Noe, Noe Noe - chłopaku - mój Ptysiu Miętowy..." mini-konkurs dla bezsennych - kto to śpiewa? Danka jak tam przeboje remontowe? jakis postęp? Quote
danka4u1 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Jetem niewydolna umysłowo po dzisiejszych przebojach remontowych...udziału w konkursie więc nie wezmę... Ekipa remontowa " fachowców" poszła do domu i mam nadzieje, ze juz nigdy jej nie zobaczę, a męska część rodziny i moja córka wszrchstronna cały dzień robiła gładź, zakładała jakies siatki itp niezidentyfikowane mi obiekty budowlane. ja jako [I]zwykła pani od innych przedniotów[/I] ,zakasałam rękawy - a niewiele tego było z uwagi na upał- i dbałam o żołądki i dobre samopoczucie firmy rodzinnej. Teraz jeszcze wynieść tę przysłowiową betoniarkę, w poniedziałek szlifowanie gładzi itp i jeszcze trochę wakacji mi zostanie. Kasy mniej... Quote
danka4u1 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Niektórzy nazywają to nieco inaczej...i nie jest to komplement Quote
danka4u1 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [IMG]http://i40.tinypic.com/2yumszr_th.jpg[/IMG] Pewnie juz nikt nie przyjdzie sprawdzić, czy opuszczony wirtualnie Dwupak spi spokojnie...:shake: :shake: [B][SIZE=3][COLOR=blue].DOBRANOC[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
margaret Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 i tu Cię zaskoczę bo jeszcze ja sprawdziłam, HA! :diabloti: Quote
danka4u1 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Zaskoczenie z RANA !!!!;) Witam, zaskakuję i oczekujemy dziś licznych odwiedzin u Dwupaku. [B]Cioteczce Margaret pięknie dziękujemy za sprawdzenie nocne, czy dwupak śpi.:loveu: Jak to dobrze mieć pomoc w dyżurach nocnego stróża.[/B]:loveu:[B] Co dwie pary oczu i dwadzieścia palców do stukania, to .....[/B] Quote
Funky Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Cześć dziewczyny. Jestem smutna, bo od wczoraj mnie Dogo zdołowało jak cholera. Dlatego nie pisałam już tutaj, bo to fajny wątek i szkoda go zasmucać. Zaglądam jednak codziennie - 3majcie się Kochane <3 Quote
ULKA12 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Panny miały w nocy imprezę, prawie całą noc trwała zabawa, chodziłam do nich kilka razy aby uciszyć towarzystwo ale to nic nie dało, chwila była cisza a potem znowu szczekanie. Efekt moje podkrążone oczy i dwa zniszczone bydredy, obgryziona szafka, nie mówiąc co się stało z maskotkami, które miały w pokoju. A u nas znowu pada... Quote
danka4u1 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Co pannom odbiło??? Dwupak tak szalał, czy inne panny i panowie też balowali? A teraz? Odsypiają? Quote
margaret Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 no własnie ULKA - skąd takie poruszenie w psim pokoju? PS. smutno, za dużo śmierci dokoła i tu na dogo też, Quote
danka4u1 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='margaret']no własnie ULKA - skąd takie poruszenie w psim pokoju? PS.[B] smutno, za dużo śmierci dokoła i tu na dogo też[/B],[/QUOTE] ????????????????????? Quote
ULKA12 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Niewątpliwie Leon i Murzynek tez sie dołozyli, nie wiem o co chodzi. Podejrzewam, że to deszcz i jednak krótsze spacery spowodowały tę sytuację. Quote
danka4u1 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 A jak jest teraz? Z psami, bo Ty pewnie nie tylko z podkrążonymi oczami, ale padnięta.. Quote
Recommended Posts