Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to ja przesyłam pozdrowienia od dziewczyn :-)
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/2106/721b12c08c59ebeb.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/2106/3a3b737f7a3605ac.jpg[/IMG][/URL]

Posted

A ja zwyczajowo nocna porą. Dziękujemy za zdjęcia- Meggi prześliczny pies, Peggunia- jak to ona, ze smutną minką szuka sobie czegoś, ale w poblizu pewnie jest Opiekunka Meggi lub zastępcza Meggi- Ula !!!
Ładnie tam u Was. Zielono...
Mam prezent dla M&P. Na pw napisała[B][COLOR=red] MikAga, ze deklaruje chęć pomocy finansowej i prosi o nr konta. Podałam.[/COLOR][/B]
Trochę lepiej zaczyna wyglądać sytuacja psiaków, ale ja nie ustaję w molestowaniu dobrych ludzi.
[B][COLOR=red]Angel, rozejrzyj sie we finansach a zwłaszcza w nowych deklaracjach. Na ile nowych deklaracji możemy liczyć?[/COLOR][/B]

Posted

Wpłaciłem 50 zł, jako pomoc jednorazowa ale nie wyklucza to oczywiscie kolejnych wpłat. Zapomniałem tylko w tytule przelewu zaznaczyć od kogo więc jak dojdzie od osoby Krystian M. to znaczy, że to ode mnie. :-)

Posted

[quote name='danka4u1']A ja zwyczajowo nocna porą. Dziękujemy za zdjęcia- Meggi prześliczny pies, Peggunia- jak to ona, ze smutną minką szuka sobie czegoś, ale w poblizu pewnie jest Opiekunka Meggi lub zastępcza Meggi- Ula !!!
Ładnie tam u Was. Zielono...
Mam prezent dla M&P. Na pw napisała[B][COLOR=red] MikAga, ze deklaruje chęć pomocy finansowej i prosi o nr konta. Podałam.[/COLOR][/B]
Trochę lepiej zaczyna wyglądać sytuacja psiaków, ale ja nie ustaję w molestowaniu dobrych ludzi.
[B][COLOR=red]Angel, rozejrzyj sie we finansach a zwłaszcza w nowych deklaracjach. Na ile nowych deklaracji możemy liczyć?[/COLOR][/B][/QUOTE]

wpisałam nowych deklarowiczów w pierwszym poście- nr 17 i 18 bodajże.
Brakuje nam 50 zł stałych z tego co widze, dziś sprawde konto kto wpłacił i dodam na pierwszej wszystko :)
co drugi dzień aktualizuje wszystko :)

Posted

[quote name='ULKA12']
A co do problemów wczoraj pojechał do DS mój cudowny podopieczny Birman, sznaucer olbrzym, ma chyba z milion lat, mało co widzi, mało co słyszy, jednak znaleźli się ludzie którzy go pokochali. Czyli zdarzają się happy endy.[/QUOTE]

Mam trochę zaległości w czytaniu, bo namnożyło mi się wątków, gdzie źle się dzieje i już czasu nie starcza, ale zawsze do Was wracam i --- jak ja lubię TAKIE wiadomości :-)!!!

Posted

Melduję się w Dwupakowie. Mam nowy prezencik dla M&P. Dobra duszyczka o nicku [COLOR=red][B]bakusiowa[/B] [/COLOR]pisze do mnie na pw, że wspomoże dwupak finansowo, tylko pewne sprawy muszą się jej wyjaśnić. Podałam numer konta.
[B][SIZE=3][COLOR=red]:loveu: całego serca dziękujemy:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B]
[quote name='Angel']co drugi dzień aktualizuje wszystko :)[/QUOTE]
Super Angel, tak trzymać:loveu:. Los dwupaku jest dla nas priorytetem. Jesteśmy odpowiedzialni za niego.

[quote name='margaret']Silmeor - serdeczne wielkie dzięki, miło gościć faceta - przyda się męski pierwiastek na naszym wątku:)[/QUOTE]
Witamy , witamy męski pierwiastek na wątku :multi:
Margaret, Ty to masz nosa...:shake: wyczułaś ten pierwiastek przez monitor ..??:evil_lol:

Posted

Będę mogła wspomóc deklaracją jednorazową, ponieważ mam 6 deklaracji stałych. U dwóch piesków źle dzieje się. Jest to Blacky ze Skierniewic i Piruś. Musiałam tam wspomóc bardziej znaczną kwotą.

Posted

Mam nadzieję, że moja skromna wpłata też już jest na koncie i że nie pomyliłam czegoś z numerami ( ostatnio mi się to zdarza) ? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bakusiowa']Będę mogła wspomóc deklaracją jednorazową, ponieważ mam 6 deklaracji stałych. U dwóch piesków źle dzieje się. Jest to Blacky ze Skierniewic i Piruś. Musiałam tam wspomóc bardziej znaczną kwotą.[/QUOTE]

[quote name='szafra']Mam nadzieję, że moja skromna wpłata też już jest na koncie i że nie pomyliłam czegoś z numerami ( ostatnio mi się to zdarza) ? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Z całego serca dziękujemy za pomoc. Każda złotówka jest dla nas cenna, bo to dar serca, który umożliwia M&P szczęśliwy pobyt poza schroniskiem.
Szafra, jak pieniążki będą na koncie, Angel zapisze tutaj. Bądź z nami.

Posted

[quote name='moni12']To ja na nocnej zmianie u dwupaczku, Danuś śpi to ja chociaz zajrze. Pieniązki rano poszły.[/QUOTE]
Za pieniążki dziękujemy, Moniczko:loveu::loveu::loveu: Dobranoc.