ULKA12 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 A to ja przesyłam pozdrowienia od dziewczyn :-) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/2106/721b12c08c59ebeb.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/2106/3a3b737f7a3605ac.jpg[/IMG][/URL] Quote
moni12 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 To ja tak wieczornie jak dla mnie, mizianka dla dwupaczka i biorę sie za przelew dla dziewczyn. Quote
danka4u1 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 A ja zwyczajowo nocna porą. Dziękujemy za zdjęcia- Meggi prześliczny pies, Peggunia- jak to ona, ze smutną minką szuka sobie czegoś, ale w poblizu pewnie jest Opiekunka Meggi lub zastępcza Meggi- Ula !!! Ładnie tam u Was. Zielono... Mam prezent dla M&P. Na pw napisała[B][COLOR=red] MikAga, ze deklaruje chęć pomocy finansowej i prosi o nr konta. Podałam.[/COLOR][/B] Trochę lepiej zaczyna wyglądać sytuacja psiaków, ale ja nie ustaję w molestowaniu dobrych ludzi. [B][COLOR=red]Angel, rozejrzyj sie we finansach a zwłaszcza w nowych deklaracjach. Na ile nowych deklaracji możemy liczyć?[/COLOR][/B] Quote
Silmeor Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Wpłaciłem 50 zł, jako pomoc jednorazowa ale nie wyklucza to oczywiscie kolejnych wpłat. Zapomniałem tylko w tytule przelewu zaznaczyć od kogo więc jak dojdzie od osoby Krystian M. to znaczy, że to ode mnie. :-) Quote
margaret Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Silmeor - serdeczne wielkie dzięki, miło gościć faceta - przyda się męski pierwiastek na naszym wątku:) Quote
Angel Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='danka4u1']A ja zwyczajowo nocna porą. Dziękujemy za zdjęcia- Meggi prześliczny pies, Peggunia- jak to ona, ze smutną minką szuka sobie czegoś, ale w poblizu pewnie jest Opiekunka Meggi lub zastępcza Meggi- Ula !!! Ładnie tam u Was. Zielono... Mam prezent dla M&P. Na pw napisała[B][COLOR=red] MikAga, ze deklaruje chęć pomocy finansowej i prosi o nr konta. Podałam.[/COLOR][/B] Trochę lepiej zaczyna wyglądać sytuacja psiaków, ale ja nie ustaję w molestowaniu dobrych ludzi. [B][COLOR=red]Angel, rozejrzyj sie we finansach a zwłaszcza w nowych deklaracjach. Na ile nowych deklaracji możemy liczyć?[/COLOR][/B][/QUOTE] wpisałam nowych deklarowiczów w pierwszym poście- nr 17 i 18 bodajże. Brakuje nam 50 zł stałych z tego co widze, dziś sprawde konto kto wpłacił i dodam na pierwszej wszystko :) co drugi dzień aktualizuje wszystko :) Quote
jola_li Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='ULKA12'] A co do problemów wczoraj pojechał do DS mój cudowny podopieczny Birman, sznaucer olbrzym, ma chyba z milion lat, mało co widzi, mało co słyszy, jednak znaleźli się ludzie którzy go pokochali. Czyli zdarzają się happy endy.[/QUOTE] Mam trochę zaległości w czytaniu, bo namnożyło mi się wątków, gdzie źle się dzieje i już czasu nie starcza, ale zawsze do Was wracam i --- jak ja lubię TAKIE wiadomości :-)!!! Quote
danka4u1 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Melduję się w Dwupakowie. Mam nowy prezencik dla M&P. Dobra duszyczka o nicku [COLOR=red][B]bakusiowa[/B] [/COLOR]pisze do mnie na pw, że wspomoże dwupak finansowo, tylko pewne sprawy muszą się jej wyjaśnić. Podałam numer konta. [B][SIZE=3][COLOR=red]:loveu: całego serca dziękujemy:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] [quote name='Angel']co drugi dzień aktualizuje wszystko :)[/QUOTE] Super Angel, tak trzymać:loveu:. Los dwupaku jest dla nas priorytetem. Jesteśmy odpowiedzialni za niego. [quote name='margaret']Silmeor - serdeczne wielkie dzięki, miło gościć faceta - przyda się męski pierwiastek na naszym wątku:)[/QUOTE] Witamy , witamy męski pierwiastek na wątku :multi: Margaret, Ty to masz nosa...:shake: wyczułaś ten pierwiastek przez monitor ..??:evil_lol: Quote
bakusiowa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Będę mogła wspomóc deklaracją jednorazową, ponieważ mam 6 deklaracji stałych. U dwóch piesków źle dzieje się. Jest to Blacky ze Skierniewic i Piruś. Musiałam tam wspomóc bardziej znaczną kwotą. Quote
szafra Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Mam nadzieję, że moja skromna wpłata też już jest na koncie i że nie pomyliłam czegoś z numerami ( ostatnio mi się to zdarza) ? :evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='bakusiowa']Będę mogła wspomóc deklaracją jednorazową, ponieważ mam 6 deklaracji stałych. U dwóch piesków źle dzieje się. Jest to Blacky ze Skierniewic i Piruś. Musiałam tam wspomóc bardziej znaczną kwotą.[/QUOTE] [quote name='szafra']Mam nadzieję, że moja skromna wpłata też już jest na koncie i że nie pomyliłam czegoś z numerami ( ostatnio mi się to zdarza) ? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Z całego serca dziękujemy za pomoc. Każda złotówka jest dla nas cenna, bo to dar serca, który umożliwia M&P szczęśliwy pobyt poza schroniskiem. Szafra, jak pieniążki będą na koncie, Angel zapisze tutaj. Bądź z nami. Quote
szafra Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Jestem, jestem . Nie chciałabym, żeby wróciły do schroniska... Quote
margaret Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 danka jesteś Magicznym Fundraiserem :), chylę czoła Quote
danka4u1 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='margaret']danka jesteś Magicznym Fundraiserem :), chylę czoła[/QUOTE] Nic nie chyl. Niech dwupakowi idzie na zdrowie. Quote
moni12 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 To ja na nocnej zmianie u dwupaczku, Danuś śpi to ja chociaz zajrze. Pieniązki rano poszły. Quote
danka4u1 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='moni12']To ja na nocnej zmianie u dwupaczku, Danuś śpi to ja chociaz zajrze. Pieniązki rano poszły.[/QUOTE] Za pieniążki dziękujemy, Moniczko:loveu::loveu::loveu: Dobranoc. Quote
danka4u1 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Nie poszły...jeszcze niedobitki nie śpią, ale już czołgają się w stronę oczekującego Morfeusza. Quote
Szarotka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='danka4u1']Nie poszły...jeszcze niedobitki nie śpią, ale już czołgają się w stronę oczekującego Morfeusza.[/QUOTE] A kysz do lozka :):) Quote
ULKA12 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 A ten wątek wiecznie czuwający. Wy macie jakiś grafik rozpisany :-) A ja cichutko zapytam był jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
Paula95 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Wyprowadzę na popołudniowy spacer ślicznotki. Quote
Recommended Posts