Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobranoc danko, śpij szybko, w końcu o 5 musisz wstać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak widzę ta fotkę to najbardziej mnie zdumiewa pełen luz Meggy, jej iście buddyjskie pogodzenie się z "przytłaczającym losem" :cool3:

Posted

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zafipreksowałam je też:-) Humorki dopisują dzisiaj w nocy panny rozwaliły poduszkę, która była włożona do legowiska na szczęście nie była wypełniona pierzem tylko jakąś watą. Megan nadal przytulasta a Pegy dużo śmielsza niż kiedyś. Najbardziej to widać rano gdy wychodzimy na spacer po raz pierwszy, cieszą sie wtedy jak wariatki, biegają, skakają, podgryzają mnie i siebie nawzajem, radość w czystej postaci.

Posted

[quote name='ULKA12']Wszystko w jak najlepszym porządku. Zafipreksowałam je też:-) Humorki dopisują dzisiaj w nocy panny rozwaliły poduszkę, która była włożona do legowiska na szczęście nie była wypełniona pierzem tylko jakąś watą. Megan nadal przytulasta a Pegy dużo śmielsza niż kiedyś. Najbardziej to widać rano gdy wychodzimy na spacer po raz pierwszy, cieszą sie wtedy jak wariatki, biegają, skakają, podgryzają mnie i siebie nawzajem, radość w czystej postaci.[/QUOTE]

superowo!!! domowieją dziewczyny

Posted

Też jestem zdania, ze superowo. Dziewczyny normalnieją, ale w nocy pewnie znów uprawiają niecne zabawy takie, ze " pierze" leci z poduszek.
DSobrze, ze je " odkleszczłaś", bo u nas w tym roku niewyobrażalny urodzaj na kleszcze. Drzałam na myśl, ze M&P mogą złapać pasażerów na gapę...
Czy rozliczyłyscie się z Angel za fiprex, bo nie pamiętam.
Małgoś, [I]poborco podatkowy[/I]- jak tam wpłaty w kwietniu, bo sprawdzałaś?
Wybiegam, bo muszę znowu chuchać na ognisko domowe. Znowu mi przygasa....

Posted

chuchaj danko chuchaj , w końcu nie samą dogomanią człowiek żyje

jako "poborca podatkowy" wysłałam przypomnienie do kilku osób które nie były zaksięgowane w kwietniu,
Roland próbował odpowiedzieć ale zniechęcił sie moją przepełnioną w pewnym momencie skrzynką
inne osoby bez odzewu, trochę usprawiedliwiem "urlopem w stylu polskim"
bo czas traki, że jak ktoś się dobrze urządził to ma ponad dwa tygodnie wakacji:)
mozliwe więc że te kilka deklaracji co pozostały spłynie np. pojutrze

Posted

Ulka ciekawe czy to się z twoimi doświadczeniami zgodzi - słyszałam, że te psiaki ocalone i umieszczone w warunkach domowych zaczynają tak gdzies po około miesiącu pokazywac pierwsze "różki" i stają się nieco rozbrykane:)

Posted

Przyczłapałam do Was jeszcze raz nocna porą. Ognisko domowe tli sie jeszcze trochę, w kuchni stos garów po rodzinnym obiedzie w późnych godzinach popołudniowych/raczej wieczorem- młodzi czyli córka z mężem postanowili dziś zaszczycić nas swoją obecnościa , na wychowanie przywieźli mi królika, bo jada na wczsy. Na szczęście ptaka czyli papugę ulokowali u drugiej mamy....dobrze, ze nie wpadli na pomysł wnuków...Oskar przyszedł ze spaceru w kleszczach brrrr. Nie iwem, czy ten Fiprex działa, nie działa, ale pies boi się mnie, bo to ja wyciągam mu te kleszcze. [B]Tatuś[/B] jest kochany, bo nie robi tego, a ja jak zwykle domowa terrorystka.
Małgosiu, czy ta ładna, czarna dziewczyna z FB to Ty??????
Marzenia blondynki- byc brunetką...

Posted

Mam [I]latajace[/I] dzieci i często mnie obdarzają przychówkiem. Króliś teraz kica po domu, a Oskar jest [I]zapudłowany[/I] w zamkniętym pokoju. Nie znam jego reakcji na Wafla i wolę nie próbować, bo dziadek zrobił się mocno [I]zgryźliwy[/I] na stare lata. Z poprzednim królisiem Kubą- dla mnie on nazywał się Kubełek- Oskar żył w symbiozie prawie i dwa futrzaki kicały sobie luzem. Teraz moje serce jest rozdarte między zamknięty pokój i resztę mieszkania...
Wiem, ze masz karny dyżur- sama sobie taki wyznaczyłaś- do 5, ale o której godzinie wstajesz? Kobieto, pomrzemy chyba przez to dogomaniackie uzaleznienie !!
Resztę wątkowiczów skarzemy na ciężkie roboty za ciągłe nieobecności.:mad::mad:

Posted

[quote name='danka4u1']Mam [I]latajace[/I] dzieci i często mnie obdarzają przychówkiem. Króliś teraz kica po domu, a Oskar jest [I]zapudłowany[/I] w zamkniętym pokoju. Nie znam jego reakcji na Wafla i wolę nie próbować, bo dziadek zrobił się mocno [I]zgryźliwy[/I] na stare lata. Z poprzednim królisiem Kubą- dla mnie on nazywał się Kubełek- Oskar żył w symbiozie prawie i dwa futrzaki kicały sobie luzem. Teraz moje serce jest rozdarte między zamknięty pokój i resztę mieszkania...
Wiem, ze masz karny dyżur- sama sobie taki wyznaczyłaś- do 5, ale o której godzinie wstajesz? Kobieto, pomrzemy chyba przez to dogomaniackie uzaleznienie !!
Resztę wątkowiczów skarzemy na ciężkie roboty za ciągłe nieobecności.:mad::mad:[/QUOTE]

To i tak lepsze niż z moje walki z komputrem od zeszłego tygodnia... żeby go itp., itd.... co to ja jestem komputerowiec, do jasnej anielki? Ludziska, pożałujcie mnie trochę, bo dostanę cósia ...:(

Posted

Ja Cię PODZIWIAM. To ma działać , a jak te czary sie odbywają , to już nie mój rozum blondynki.
[B]Delfy, jesteś [SIZE=4][COLOR=red]WIELKA [SIZE=2][COLOR=black]albo biedna, Ty moja, bardzo biedna.:placz::placz::placz::placz:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2]Wybierz sobie, co chcesz.[/SIZE]

Posted

[quote name='danka4u1']Ja Cię PODZIWIAM. To ma działać , a jak te czary sie odbywają , to już nie mój rozum blondynki.
[B]Delfy, jesteś [SIZE=4][COLOR=red]WIELKA [SIZE=2][COLOR=black]albo biedna, Ty moja, bardzo biedna.:placz::placz::placz::placz:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2]Wybierz sobie, co chcesz.[/SIZE][/QUOTE]

Kochana jesteś Danusia - cmok, albo kilka (wybierz opcję :))... i chyba znalazłam powód problemu z komputrem ( ja je kocham, ale nie pozwolę się tak traktować) ;-)

Posted

[quote name='danka4u1']Przecież jest dzień. Spójrz za okno[/QUOTE]

U mnie jest noc :):) i ciemno, wlasnie wrocilam z palenia ogniska :):)

Chce Was zaprosic na watek suni, gdzie nikogo nie ma procz mnie i zalozycielki watku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206929-Kama-z-Orzechowic-ma-szanse-na-DT.-Bardzo-potrzebne-wsparcie-finansowe.?p=16788263#post16788263[/url]

Mamy dt. i jednego deklarujacego. Ja sie pewnie tez dorzuce, ale potrzebujemy wiecej osob. Danusia Ty jestes specjalistka od rozkrecania watkow. :):)

Posted

[quote name='danka4u1']Czyli kochasz za wszystko i mimo wszystko. samo życie.
Czy Ciebie też straszę, bo Szarotka się mnie boi:evil_lol:[/QUOTE]

Bede Cie tez kochac jak mi pomozesz ten watek rozkrecic :):)

Posted

[quote name='danka4u1']Czyli kochasz za wszystko i mimo wszystko. samo życie.
Czy Ciebie też straszę, bo Szarotka się mnie boi:evil_lol:[/QUOTE]

No co Ty??? Czyż można się bać aniołów??? Kocham i Anioły (pod każdą postacią) i komputry (dopóki robią co chcę), i insze stwory.... ;-)
Chyba naprawiłam dziadostwo................. ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................. lalllalalalallala, do następnego razu....................