danka4u1 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='[B']dara9[/B];16714847]Przelałam na konto dziewczynek 85,50 :) niech będzie na aktualne potrzeby :)[/QUOTE] [quote name='[B']Diora;[/B]16715399][URL]http://www.dogomania.pl/threads/206251-Czarne-czółenka-New-Look-dla-Megi-i-Pegi-do-25.04-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt?p=16715295#post16715295[/URL] [B][COLOR=red]A tu link do mojego nowego bazarku na potrzeby Dziewczynek[/COLOR][/B]. Podrzućcie czasem żeby nie spadał za nisko ;)[/QUOTE] Dzięki za pomoc dla Dwupaczku. Jestescie wspaniałe. Bazarek będziemy reklamować. [B]Ula,[/B] prezent na zakończenie dnia- nowe zdjęcia M&P:multi::loveu::multi: oglądam sobie i podziwiam. Pięknie u Ciebie- zielono, wiosna, przestrzeń. Widzę, ze dziewczyny zaczynają na własną rękę/łapę zawierać nowe psie znajomości. Dobrze, że zyją w zgodzie z innymi psiakami. Cały czas podziwiam potężną posturę Meggi. Jakoś dopiero teraz na Twoich zdjęciach widzę, jak jest masywna i duża. Ktoś kto zdecydowałby się na podwójną adopcję- cuda się zdarzają na dogo- adoptowałby chyba Meggi, a Peggi zabrałby jako skromny dodatek do potężnej psicy. Osobiście jestem bardziej fanką Peggi- wydaje się taka kruchutka przy Meggi i potrzebująca [I]wsparcia.[/I] Czy na tym legowiski psiaki śpią, czy tylko odpoczywają w ciągu dnia? Nie ma tam już miejsca dla Peggi, chyba że wolą rozdział od łoża:evil_lol::evil_lol: To zdjęcie Peggi pod drzwiami psiego pokoju nasuwa mi pytanie, czy M&P zachowują czystość w domu? Nie były do tego przyzwyczajone. Poogladam jeszcze sobie na dobranoc. Dziękujemy za zdjęcia:loveu: Quote
ULKA12 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Tak, co zaskakujące dziewczyny od początku zachowują czystość w pomieszczeniu.Co do spania miejsc takich w "psim pokoju" jest kilka ale co z tego skoro panny i tak śpią zawsze razem na fotelu, nie pytajcie jak się tam mieszczą. Quote
danka4u1 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Witam Was wszystkich. Dzięki Ula za zaspokojenie mojej ciekawości, ale i tak zapytam:evil_lol: jak one potrafią się zmieścić na fotelu?:shake: :shake: Królewny wybrałay sobie fotel,:evil_lol: bo rozumiem, ze są też posłania nieco niżej? Ula:loveu:.... zdjątko królewien śpiących razem.. Ciekawośc mnie -i pewnie inne ciotki -dobija.:evil_lol: Zakradnij się nocną porą do sypialni :evil_lol: :evil_lol: [IMG]http://forum.idg.pl/uploads/1149624602/gallery_107866_199_1478.gif[/IMG][IMG]http://forum.idg.pl/uploads/1149624602/gallery_107866_199_1478.gif[/IMG][IMG]http://forum.idg.pl/uploads/1149624602/gallery_107866_199_1478.gif[/IMG] Quote
Diora Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Może to tylko tak na zdjęciu wygląda, ale czy Pegi nie ma czasem za długich pazurków? Może przy okazji szczepień wet by jej obciął? ;) Quote
ULKA12 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='danka4u1'] Zakradnij się nocną porą do sypialni :evil_lol: :evil_lol: [/QUOTE] Cały mój misterny plan, wszystko było ... [IMG]http://i54.tinypic.com/j0inmo.jpg[/IMG] Quote
danka4u1 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Jesteś Ula rewelacyjna. :loveu:Miałaś już przygotowane zdjęcie z nocnej sesji, znająć naszą/moją dociekliwość? Spłoszyłaś dziewczyny. no, no...:shake: :shake: Quote
Olena84 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Meggi to jednak grubasek nadal;). Ale dziewczynki fajne, dziw ze nikt jeszcze nie zadzwonil:(. Quote
dara9 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 No to zdjęcie się udało ;) dwie uciekinierki:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='dara9']No to zdjęcie się udało ;) dwie uciekinierki:evil_lol:[/QUOTE] Godzina 18.01...:shake:.Daria u dwupaku...:shake:zaspałaś dziś do pracy ?:shake: A moze to miała być godz. 6.01 ?:evil_lol: Co Uleńku z "odkleszczaniem"? Ciotki pozostawiły Ci wolną rękę w doborze środka,jako osobie znającej się na tych rzeczach. Piszę o tym z uporem maniaka, bo znowu wczoraj obierałam swojego psa z dorodnych kleszczy mimo zabezpieczenia...[I]Ohydectwo[/I] i niebezpieczne bardzo.:mad: Nie pamiętam, były dziewczyny odrobaczane? Zawsze te sprawy załatwiam i pamiętam o nich co 2-3 miesiące + oczywiście wirósówki i wścieklizna, ale to było. Przesyłam Wam wiosenne i cieplutkie buziaki :loveu: Znalazłam na którymś z wątków taką aptekę internetową. Jest tam wszystko. Może komuś się przyda. Nie patrzyłam dokładnie na ceny, ale wypowiadano się pochlebnie o tej aptece i podobno można tam dostać rzeczy/srodki dostepne tylko u weta i po jego cenach, a to juz brzmi zachęcająco. [URL]http://www.docsimon.pl/[/URL] Quote
ULKA12 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jak na razie zakropiłam je fipreksem,bo to miałam w domu,gdybym znajdowała na nich jakiś pasażerów na gapę pomyślę o tych obrożach. Quote
danka4u1 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Dzięki Ula za odpowiedź. Ja tez stosowałam teraz fiprex. Pasażerowie na gapę byli, ale podobno ich " moc rażenia" jest osłabiona, gdy stosujemy kropelkę. Trochę spokojniej można spać... Oczywiscie, kup obroże, jesli uznasz za stosowne. Ciotki chyba nie będą protestować, a jak chcą , to niech odwiedzają dwupak......święta świętami,porządki porządkami.... ale M&P tez mają swoje potrzeby. Dobranoc. Jutro tez zamówiłam piękną, słoneczną i wiosenną pogodę. Daria nam napisze o świcie, czy to prawda. Ja nieco później. Quote
Olena84 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Ja tez jestem o bardziej ludzkiem porze niz 3 nad ranem;). Quote
dara9 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Nie umiem wytrurlać się z wyrka wcześniej by zaglądać i robić pobudki...mój komputer uruchamia się 15 minut więc proszę zrozumieć - to PIĘTNAŚCIE minut więcej snu ;) zresztą nie wiem czy dziewczyny są zadowolone z tak wczesnych pobudek ;) Quote
Angel Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 również jestem- teraz rzadziej bo mam troche na głowie ale zaglądam codziennie i czytam tylko sie nie odzywam. Brakuje mi ich każdego dnia, jak ide spać to ciesze sie z tego ze spia w ciepłym ale odliczam dni w którym znowu je ujrze.. Quote
delfy2000 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ja też zaglądam codziennie do ślicznotek ;-) Quote
danka4u1 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Odwiedzajcie, ciotki- odwiedzajcie dwupak.:loveu: Każda w swoim rytmie dobowym:evil_lol: a jak odwiedzimy kiedyś dwupaczek i zwłaszcza jego troskliwą opiekunkę Ulę, to zapytamy, czy wolą nocne czy poranne odwiedziny:evil_lol: a może ciągłe molestowanie:evil_lol:, bo ono świadczy o naszej troskliwości i opiece chociaż wirtualnej nad naszymi skarbami:loveu:[quote name='Olena84']Ja tez jestem o bardziej ludzkiem porze niz 3 nad ranem;).[/QUOTE] Olu, jestem człowiekiem i nic, co...nie jest mi obce. Nawet 3 nad ranem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przesyłam Ci buziaczki na dobranoc:loveu: [quote name='dara9']zresztą nie wiem czy dziewczyny są zadowolone z tak wczesnych pobudek ;)[/QUOTE] Dariu, my Ci dziękujemy za tak heroiczne odwiedziny u dwupaku o porannych godzinach:loveu: Doceniamy to, a dwupaczka osobiście zapytamy kiedys o zdanie na ten temat:evil_lol: Bywaj u nas kiedy Ci najwygodniej i kiedy masz czas. Jak każda z nas. Pozdrawiam wszystkie ciotki ze wszystkich zmian:loveu: [B]Angel, delfy kiedyś pytała, czy doszły pieniądze o darczyńcy z FB. Sprawdż, proszę. Wazne i pilne[/B]. Quote
dara9 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wpadam więc szybciutko teraz...oj może kiedyś rzeczywiście nadaży się okazja by odwiedzić nie tylko wirtualnie dwupaczek :) Quote
ULKA12 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wczoraj wieczorem przez 2 godziny próbowałam zwabić Pegy do psiego pokoju, podbiegała do mnie na chwile łapała smakołyk i wybiegała na dwór, natomiast dzisiaj zupełnie inny pies kontaktowy, daje się głaskać, macha ogonem. zastanawiałam się skąd taka zmiana i mam pytanie do Angel. Jaki kolor miała Twoja kurtka, w której chodziłaś do schroniska? I drugie pytanie jaki kolor mają uniformy pracowników schroniska? Bo jedyna różnica pomiędzy wczoraj a dzisiaj to kolor kurtek, w które byłam ubrana. Wczoraj byłam w granatowej - sunia reagowała dystansem, wyraźnie mnie unikała, dzisiaj kolor czerwony i mamy innego psa, przyjaznego i rozluźnionego. No chyba, że Pegy lubi kolor czerwony a granatu nie znosi :-) Quote
Angel Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ja różne kolory- niebieska głównie. Może lubi kolor czerwony :loveu: upodobała sobie ten kolor i koniec ;D ja wszystko zapisuje w pierwszym poście- nic nie doszło innego. Quote
Szyna13222 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 a czy psy nie widzą przypadkiem na czarno-biało? bo ja sie gubie już..... Quote
ULKA12 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Szyna13222']a czy psy nie widzą przypadkiem na czarno-biało? bo ja sie gubie już.....[/QUOTE] To ja już nie wiem o co Jej chodzi :-) Quote
dara9 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 może i widzą na czarno biało...ale jedne rzeczy są w takim razie bardziej czarne a inne mniej ;) Quote
danka4u1 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 No widzicie, ciotka Danka przegrała dziś wyścig z czasem i dopiero teraz wchodzi do Was i do Dwupaczku.:shake::mad::mad: Cichutenko, by nikogo nie budzić.... [quote name='dara9']Wpadam więc szybciutko teraz...oj może kiedyś rzeczywiście nadaży się okazja by odwiedzić nie tylko wirtualnie dwupaczek :)[/QUOTE] Robiłam rozeznanie. Z Rybnika jest do Żarek 100km, a miejscowośc podobno piękna. Tak mówią ci, którzy znają Żarki. Ula, szykuj się na wizytę/wizytację poadopcyjną;);) [quote name='ULKA12']mam pytanie do Angel. Jaki kolor miała Twoja kurtka, w której chodziłaś do schroniska? I drugie pytanie jaki kolor mają uniformy pracowników schroniska? Bo jedyna różnica pomiędzy wczoraj a dzisiaj to kolor kurtek, w które byłam ubrana. Wczoraj byłam w granatowej - sunia reagowała dystansem, wyraźnie mnie unikała, dzisiaj kolor czerwony i mamy innego psa, przyjaznego i rozluźnionego. No chyba, że Pegy lubi kolor czerwony a granatu nie znosi :-)[/QUOTE] Ula, jestes rewelacyjna.:loveu: Studia kolorystyczne robisz na potrzeby M&P. Nie pozostaje Ci nic innego tylko zmienić całą garberobę na użytek dwupaczku.:lol::evil_lol::lol: [quote name='dara9']może i widzą na czarno biało...ale jedne rzeczy są w takim razie bardziej czarne a inne mniej ;)[/QUOTE] Hehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: odpowiada mi taki punkt widzenia:lol: Quote
Recommended Posts