Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='[B']dara9[/B];16714847]Przelałam na konto dziewczynek 85,50 :) niech będzie na aktualne potrzeby :)[/QUOTE]

[quote name='[B']Diora;[/B]16715399][URL]http://www.dogomania.pl/threads/206251-Czarne-czółenka-New-Look-dla-Megi-i-Pegi-do-25.04-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt-gt?p=16715295#post16715295[/URL]

[B][COLOR=red]A tu link do mojego nowego bazarku na potrzeby Dziewczynek[/COLOR][/B]. Podrzućcie czasem żeby nie spadał za nisko ;)[/QUOTE]
Dzięki za pomoc dla Dwupaczku. Jestescie wspaniałe. Bazarek będziemy reklamować.
[B]Ula,[/B] prezent na zakończenie dnia- nowe zdjęcia M&P:multi::loveu::multi: oglądam sobie i podziwiam. Pięknie u Ciebie- zielono, wiosna, przestrzeń.
Widzę, ze dziewczyny zaczynają na własną rękę/łapę zawierać nowe psie znajomości. Dobrze, że zyją w zgodzie z innymi psiakami.
Cały czas podziwiam potężną posturę Meggi. Jakoś dopiero teraz na Twoich zdjęciach widzę, jak jest masywna i duża. Ktoś kto zdecydowałby się na podwójną adopcję- cuda się zdarzają na dogo- adoptowałby chyba Meggi, a Peggi zabrałby jako skromny dodatek do potężnej psicy.
Osobiście jestem bardziej fanką Peggi- wydaje się taka kruchutka przy Meggi i potrzebująca [I]wsparcia.[/I]
Czy na tym legowiski psiaki śpią, czy tylko odpoczywają w ciągu dnia? Nie ma tam już miejsca dla Peggi, chyba że wolą rozdział od łoża:evil_lol::evil_lol:
To zdjęcie Peggi pod drzwiami psiego pokoju nasuwa mi pytanie, czy M&P zachowują czystość w domu? Nie były do tego przyzwyczajone.
Poogladam jeszcze sobie na dobranoc.
Dziękujemy za zdjęcia:loveu:

Posted

Tak, co zaskakujące dziewczyny od początku zachowują czystość w pomieszczeniu.Co do spania miejsc takich w "psim pokoju" jest kilka ale co z tego skoro panny i tak śpią zawsze razem na fotelu, nie pytajcie jak się tam mieszczą.

Posted

Witam Was wszystkich. Dzięki Ula za zaspokojenie mojej ciekawości, ale i tak zapytam:evil_lol: jak one potrafią się zmieścić na fotelu?:shake: :shake: Królewny wybrałay sobie fotel,:evil_lol: bo rozumiem, ze są też posłania nieco niżej? Ula:loveu:.... zdjątko królewien śpiących razem.. Ciekawośc mnie -i pewnie inne ciotki -dobija.:evil_lol:
Zakradnij się nocną porą do sypialni :evil_lol: :evil_lol:
[IMG]http://forum.idg.pl/uploads/1149624602/gallery_107866_199_1478.gif[/IMG][IMG]http://forum.idg.pl/uploads/1149624602/gallery_107866_199_1478.gif[/IMG][IMG]http://forum.idg.pl/uploads/1149624602/gallery_107866_199_1478.gif[/IMG]

Posted

[quote name='danka4u1']
Zakradnij się nocną porą do sypialni :evil_lol: :evil_lol:
[/QUOTE]

Cały mój misterny plan, wszystko było ...

[IMG]http://i54.tinypic.com/j0inmo.jpg[/IMG]

Posted

Jesteś Ula rewelacyjna. :loveu:Miałaś już przygotowane zdjęcie z nocnej sesji, znająć naszą/moją dociekliwość? Spłoszyłaś dziewczyny. no, no...:shake: :shake:

Posted

[quote name='dara9']No to zdjęcie się udało ;) dwie uciekinierki:evil_lol:[/QUOTE]
Godzina 18.01...:shake:.Daria u dwupaku...:shake:zaspałaś dziś do pracy ?:shake: A moze to miała być godz. 6.01 ?:evil_lol:
Co Uleńku z "odkleszczaniem"? Ciotki pozostawiły Ci wolną rękę w doborze środka,jako osobie znającej się na tych rzeczach. Piszę o tym z uporem maniaka, bo znowu wczoraj obierałam swojego psa z dorodnych kleszczy mimo zabezpieczenia...[I]Ohydectwo[/I] i niebezpieczne bardzo.:mad:
Nie pamiętam, były dziewczyny odrobaczane? Zawsze te sprawy załatwiam i pamiętam o nich co 2-3 miesiące + oczywiście wirósówki i wścieklizna, ale to było.
Przesyłam Wam wiosenne i cieplutkie buziaki :loveu:

Znalazłam na którymś z wątków taką aptekę internetową. Jest tam wszystko. Może komuś się przyda. Nie patrzyłam dokładnie na ceny, ale wypowiadano się pochlebnie o tej aptece i podobno można tam dostać rzeczy/srodki dostepne tylko u weta i po jego cenach, a to juz brzmi zachęcająco.
[URL]http://www.docsimon.pl/[/URL]

Posted

Dzięki Ula za odpowiedź. Ja tez stosowałam teraz fiprex. Pasażerowie na gapę byli, ale podobno ich " moc rażenia" jest osłabiona, gdy stosujemy kropelkę. Trochę spokojniej można spać...
Oczywiscie, kup obroże, jesli uznasz za stosowne.
Ciotki chyba nie będą protestować, a jak chcą , to niech odwiedzają dwupak......święta świętami,porządki porządkami.... ale M&P tez mają swoje potrzeby.
Dobranoc. Jutro tez zamówiłam piękną, słoneczną i wiosenną pogodę.
Daria nam napisze o świcie, czy to prawda. Ja nieco później.

Posted

Nie umiem wytrurlać się z wyrka wcześniej by zaglądać i robić pobudki...mój komputer uruchamia się 15 minut więc proszę zrozumieć - to PIĘTNAŚCIE minut więcej snu ;) zresztą nie wiem czy dziewczyny są zadowolone z tak wczesnych pobudek ;)

Posted

również jestem- teraz rzadziej bo mam troche na głowie ale zaglądam codziennie i czytam tylko sie nie odzywam. Brakuje mi ich każdego dnia, jak ide spać to ciesze sie z tego ze spia w ciepłym ale odliczam dni w którym znowu je ujrze..

Posted

Odwiedzajcie, ciotki- odwiedzajcie dwupak.:loveu: Każda w swoim rytmie dobowym:evil_lol: a jak odwiedzimy kiedyś dwupaczek i zwłaszcza jego troskliwą opiekunkę Ulę, to zapytamy, czy wolą nocne czy poranne odwiedziny:evil_lol: a może ciągłe molestowanie:evil_lol:, bo ono świadczy o naszej troskliwości i opiece chociaż wirtualnej nad naszymi skarbami:loveu:[quote name='Olena84']Ja tez jestem o bardziej ludzkiem porze niz 3 nad ranem;).[/QUOTE]
Olu, jestem człowiekiem i nic, co...nie jest mi obce. Nawet 3 nad ranem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Przesyłam Ci buziaczki na dobranoc:loveu:
[quote name='dara9']zresztą nie wiem czy dziewczyny są zadowolone z tak wczesnych pobudek ;)[/QUOTE]
Dariu, my Ci dziękujemy za tak heroiczne odwiedziny u dwupaku o porannych godzinach:loveu: Doceniamy to, a dwupaczka osobiście zapytamy kiedys o zdanie na ten temat:evil_lol:
Bywaj u nas kiedy Ci najwygodniej i kiedy masz czas. Jak każda z nas.
Pozdrawiam wszystkie ciotki ze wszystkich zmian:loveu:
[B]Angel, delfy kiedyś pytała, czy doszły pieniądze o darczyńcy z FB. Sprawdż, proszę. Wazne i pilne[/B].

Posted

Wczoraj wieczorem przez 2 godziny próbowałam zwabić Pegy do psiego pokoju, podbiegała do mnie na chwile łapała smakołyk i wybiegała na dwór, natomiast dzisiaj zupełnie inny pies kontaktowy, daje się głaskać, macha ogonem. zastanawiałam się skąd taka zmiana i mam pytanie do Angel. Jaki kolor miała Twoja kurtka, w której chodziłaś do schroniska? I drugie pytanie jaki kolor mają uniformy pracowników schroniska? Bo jedyna różnica pomiędzy wczoraj a dzisiaj to kolor kurtek, w które byłam ubrana. Wczoraj byłam w granatowej - sunia reagowała dystansem, wyraźnie mnie unikała, dzisiaj kolor czerwony i mamy innego psa, przyjaznego i rozluźnionego. No chyba, że Pegy lubi kolor czerwony a granatu nie znosi :-)

Posted

ja różne kolory- niebieska głównie. Może lubi kolor czerwony :loveu:
upodobała sobie ten kolor i koniec ;D
ja wszystko zapisuje w pierwszym poście- nic nie doszło innego.

Posted

No widzicie, ciotka Danka przegrała dziś wyścig z czasem i dopiero teraz wchodzi do Was i do Dwupaczku.:shake::mad::mad: Cichutenko, by nikogo nie budzić....
[quote name='dara9']Wpadam więc szybciutko teraz...oj może kiedyś rzeczywiście nadaży się okazja by odwiedzić nie tylko wirtualnie dwupaczek :)[/QUOTE]
Robiłam rozeznanie. Z Rybnika jest do Żarek 100km, a miejscowośc podobno piękna. Tak mówią ci, którzy znają Żarki. Ula, szykuj się na wizytę/wizytację poadopcyjną;);)

[quote name='ULKA12']mam pytanie do Angel. Jaki kolor miała Twoja kurtka, w której chodziłaś do schroniska? I drugie pytanie jaki kolor mają uniformy pracowników schroniska? Bo jedyna różnica pomiędzy wczoraj a dzisiaj to kolor kurtek, w które byłam ubrana. Wczoraj byłam w granatowej - sunia reagowała dystansem, wyraźnie mnie unikała, dzisiaj kolor czerwony i mamy innego psa, przyjaznego i rozluźnionego. No chyba, że Pegy lubi kolor czerwony a granatu nie znosi :-)[/QUOTE]
Ula, jestes rewelacyjna.:loveu: Studia kolorystyczne robisz na potrzeby M&P. Nie pozostaje Ci nic innego tylko zmienić całą garberobę na użytek dwupaczku.:lol::evil_lol::lol:

[quote name='dara9']może i widzą na czarno biało...ale jedne rzeczy są w takim razie bardziej czarne a inne mniej ;)[/QUOTE]
Hehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: odpowiada mi taki punkt widzenia:lol: