danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dobranoc. Nie pal na balkonie, bo to niezdrowo:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No wiec dostalam odpowiedz od Pati na temat Przebieczan. Wysle do Ciebie na pw. Quote
mestudio Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Widzę, że nocną porą działalność idzie jak burza:-). Danusiu, nie wiem jak będzie. Jeszcze nie wiem. Quote
Angel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 wysłał ktoś pw z kontem do winter7 ?:) dziękuje za nocna straż przy dwupaku :loveu: wczoraj u nich byłam.. muszą mieć dom! Quote
margaret Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 rozmawiałam dziś z kikou, podam do niej namiary na PW dla tej z Was która chciałaby pociągnąć dalej rozmowę, kikou prowadzi hotelik dla starszych piesków, który w niketórych przypadkach staje się dla nich hospicjum, ale są tam też pieski w dobrym stanie, kikou zadawała mi takie pytania na które ja nie umiem odpowiedzieć, warto żeby porozmawiał z nią ktoś kto zna osobiście suczki, Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [B]Winter[/B], posłałam Ci nr konta. A to wiadomość od Szarotki, dotycząca[B] hoteliku w Przebieczanach.[/B] [INDENT] Tutaj jest [B]strona hoteliku[/B]: [URL="http://www.jarsa.ulotka.org/"][COLOR=#4444ff]http://www.jarsa.ulotka.org/[/COLOR][/URL] Według cennika hotelik bierze [B]20zł za[/B] dobę bez wyżywienia, ale dla dogomaniackich psiaków są zniżki, trzeba tylko dobrze zagadać Najlepiej kontaktować się z[B] Panią Agnieszką 661-914-208 [/B][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL] fajna i konkretna kobitka Popatrzcie. Napisać? Zadzwonić? Skąd tyle kasy? Ja muszę znikać. [B]Angel, jak było u Dwupaku?[/B] [/INDENT] Quote
Diora Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nie stać nas, niestety :( Ja mam cichutką nadzieję, że Mestudio z TZtem przemyślą sprawę:grins: Quote
margaret Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 wydaje mi się że w Przebieczanach pieski bywały za 400zł/mc, mogę się mylić u kikou 350 a może mniej, nie powiedziała mi konkretnie, zalezy to od wielkości psiaka chyba i może od czegos jeszcze, kikou była otwarta na negocjacje, kto mógłby z nia pogadać? Quote
Angel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 mam kilka fotek ale wstawie jak tel naładuje.. było fajnie jak zawsze :) z nimi nie może być inaczej.. mimo że idzie sie troche zdolinowanym to przy nich wraca taka iskierka radości, nie idzie sie nie uśmiechać one są jak takie czterolistne koniczynki- przynoszą szczeście. Szkoda tylko że to szczęście nie bd trwać wiecznie.. już mam łzy w oczach jak sobie wyobraże że ich niedługo nie bd przy mnie.. i jedyne co mi pozostanie to zdjecia i opis co u nich. Oczywiście bardzo sie ciesze na myśl o domu dla nich.. choćby tym tymczasowym. Ale już czuje takie kłucie w serduchu.. nie wyobrażacie sobie jak sie z nimi zżyłam.. zawsze bd moje.. w sercu nie znikaja ci podopieczni, których miałam. Z każdym psim imieniem coś sie wiąze, jakieś przezycie, historia- każda jest inna.. ale jedno zawsze takie same- prawdziwa przyjaźń, więź na stałe.. Quote
Szarotka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='margaret']wydaje mi się że w Przebieczanach pieski bywały za 400zł/mc, mogę się mylić u kikou 350 a może mniej, nie powiedziała mi konkretnie, zalezy to od wielkości psiaka chyba i może od czegos jeszcze, kikou była otwarta na negocjacje, kto mógłby z nia pogadać?[/QUOTE] Za Kamelka i Faxa placilismy 600 zl. z karma, wiec nie bylo tak, zle i bylo im tam bardzo dobrze. Quote
Angel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 mestudio podaj nr konta- bo do mnie doszło to 40 zł od jogolci ; ) ile przelac ? Quote
Szarotka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 To w koncu podjelyscie jakas decyzje co i jak ??? Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='margaret']rozmawiałam dziś z kikou, [B]podam do niej namiary na PW[/B] dla tej z Was która chciałaby pociągnąć dalej rozmowę, kikou prowadzi hotelik dla starszych piesków, który w niketórych przypadkach staje się dla nich hospicjum, ale są tam też pieski w dobrym stanie, kikou zadawała mi takie pytania na które ja nie umiem odpowiedzieć, warto żeby porozmawiał z nią ktoś kto zna osobiście suczki,[/QUOTE] O konkretnych sprawach powinnien porozmawiać/ napisać ktoś, kto zna lepiej M&P czyli osobiscie. [B] Angel,[/B] napisz do kikou- cena, warunki, jakiech oczekujemy dla dwupaku, [B]ważna socjalizacja psiaków[/B], bo nie wiadomo, jakie są w domowych warunkach, a to ważne ze względu na ewentualna adopcję. No i najważniejsze, czy jest miejsce dla psiaków. Kasa??? Transport??? [quote name='Szarotka']Za Kamelka i Faxa placilismy 600 zl. z karma, wiec nie bylo tak, zle i bylo im tam bardzo dobrze.[/QUOTE] Byłam Szarotko na wątku Kamela i Faxa i wiem, ze miały dobrze. [B]Angel[/B], napisz też ewentualnie do tych Przebieczan. Wiesz, czego oczekujemy dla psiaków. Namiary na ten hotel masz w zacytowanym przeze mnie poście Szarotki. Ja, ciotka od finansowego molestowania zaraz udam się znowu na żebry, ale muszę ogarnąć trochę rzeczywistośc w realu..... Quote
margaret Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ja mam telefon do kikou ona teraz rzadko do neta zagląda, jakis kłopot techniczny ma, więc prośba by dzwonić Quote
jola_li Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Odwiedzam Dwupaczek na miłe zaproszenie :-). Niestety kieszenie na razie puste, ale może jeszcze kiedyś się przydam ;-). Quote
Szarotka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Po niedzieli moge pomoc z molestacja dogo. Narazie moj tz. wyjezdza i jest male szalenstwo :):) Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='jola_li']Odwiedzam Dwupaczek na miłe zaproszenie :-). Niestety kieszenie na razie puste, ale może jeszcze kiedyś się przydam ;-).[/QUOTE] Jolu-??- [B]to było zaproszenie, a nie molestowa[/B]nie:evil_lol: :evil_lol: Zresztą byłaś juz u dwupaku i wyskoczyłaś z kaski :evil_lol: Tak zwyczajnie nie możesz pobyć z nami w dwupakowie??? juz znajdziemy Ci zajecie, jak znudzi nam się gadanie:evil_lol: [quote name='Szarotka']Po niedzieli moge pomoc z molestacja dogo. Narazie moj tz. wyjezdza i jest male szalenstwo :):)[/QUOTE] Wyslij TZ-a i poszalej z nami, molestując. Jestes w tym skuteczna :evil_lol:...wiem.. Quote
jola_li Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='danka4u1']Jolu-??- [B]to było zaproszenie, a nie molestowa[/B]nie:evil_lol: :evil_lol: [/QUOTE] Wiem, wiem, ale ja baaardzo lubię przychodzić w gości z prezencikiem ;-). Od razu lepiej bym się czuła :-)! Quote
margaret Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 liczy się obecność i troska, dobre rady również Quote
mestudio Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja też zaglądam do Dwupaku, chociaż miałam dziś pokręcony - wyjazdowy dzień. Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='jola_li']Wiem, wiem, ale ja baaardzo lubię przychodzić w gości z prezencikiem ;-). Od razu lepiej bym się czuła :-)![/QUOTE] Czuj sie jak u siebie w domu..:multi::multi:bo tez jestes u siebie [quote name='margaret']liczy się obecność i troska, dobre rady również[/QUOTE] TAK JEST:multi: [quote name='mestudio']Ja też zaglądam do Dwupaku, chociaż miałam dziś pokręcony - wyjazdowy dzień.[/QUOTE] Czyżby autystyczna Pieguska potrzebowała okiełzania przy wizycie u weta :evil_lol::evil_lol: [quote name='aniao']mnie też tu trochę nie było..[/QUOTE] Nic nie mogę dodać oprócz:mad::mad::mad:liczymy na poprawę. Masz [B]przedostatnią [/B]szansę...:shake: Quote
runo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 niestety zbieram na sterylke suni więc też brak kaski na dzień dzisiejszy... ale trzyma kciuki bo są na prawde świetne :) niczym moje nie rozłączne koty Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No to witaj w klubie nierozłacznych zwierzaków...i podziel się z nami doswiadczeniami w tym względzie :evil_lol: :multi: :evil_lol: Quote
Recommended Posts