Angel Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 przepraszam jestem tylko na chwilke... dzis zalatana jestem- zdawanie na oceny koncowe ;p 3 sprawdziany musiałam pisac.. no i teraz do 2 babci lece.. potem tance. czy ktos moze do niej napisac.. proszeeee ! Quote
pola53 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 A dwupaczek jeszcze nie był na spacerku? Quote
dara9 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Wszystkie ciotki śpią;) Polu dobrze, że je wyprowadziłaś na wirtualny spacerek, jak to zwykła mówić pewna nieobecna cioteczka.. Quote
Angel Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 słuchajcie miałam dziś byc u dziewczyn wziąć je na spacer, porobć zdjęcia... a tu lipa :( jade na warsztaty do poznania... schronisko czynne od 10 a ja o 11 niestety musze sie zbierac na pociag :( jak widac znowu zawiodlam.. kurcze, głupio mi strasznie z tym.. ale niedługo ferie.. wynagrodze to dziewczyna. Chociażmam dodatkowa prace żeby sobie zarobic.. - opieka nad dziecmi kuzynki. Będe chodzic tam co drugi dzień, raz dwupak, raz dzieciaczki.. jakoś damy rade. Jeśli mi sie uda to jutro zajrze do dziewczyn. Quote
Angel Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 a i doszła wpłata od Elwiry II- 100 zł :loveu::loveu: dziekujemy ! Quote
mestudio Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 A ktoś wie ile Danka dostała wyroku? TZmestudio Quote
dara9 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='mestudio']A ktoś wie ile Danka dostała wyroku? TZmestudio[/QUOTE] Nie wiem czy ban jest czasowy, czy taki już stały? Nie mam pojęcia. Angel! Nie martw się, skończysz ten semestr, będą ferie i znajdziesz czas na odwiedziny dziewczynek! Quote
Angel Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='dara9']Nie wiem czy ban jest czasowy, czy taki już stały? Nie mam pojęcia. Angel! Nie martw się, skończysz ten semestr, będą ferie i znajdziesz czas na odwiedziny dziewczynek![/QUOTE] jestem.. Wczoraj tak jak pisałam nie bylo mnie u dziewczyn. Wróciłam do domu po 22 i byłam wykończona zeby tu zajrzec.. a tu taka cisza ! Przerobi ktoś ten tekst ? Bo musze go wysłac do pani.. Wracac ciotkii !!! Quote
dara9 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ja też jestem, ale nic nie przerobie... Próbuję się uczyć i w ramach przerwy wpadam do dziewczyn! Quote
jola_li Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Angel']Przerobi ktoś ten tekst ? Bo musze go wysłac do pani.. Wracac ciotkii !!![/QUOTE] Przepraszam, nie mam czasu wszystkiego czytać - jaki tekst i jaka przeróbka? Quote
Angel Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='jola_li']Przepraszam, nie mam czasu wszystkiego czytać - jaki tekst i jaka przeróbka?[/QUOTE] chodzi o tekst z allegro (link jest na pierwszej stronie)- chodzi o przeróbke aby ten tekst przerobić tak jakby P&M mówiły o sobie :) pomożesz ? Quote
jola_li Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Angel']chodzi o tekst z allegro (link jest na pierwszej stronie)- chodzi o przeróbke aby ten tekst przerobić tak jakby P&M mówiły o sobie :) pomożesz ?[/QUOTE] Spróbuję ;-). Ale chyba dopiero jutro. Quote
jola_li Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Nie wiem, czy coś takiego się nada --- [SIZE=4][FONT="]Nazywamy się Peggi i Meggi.[/FONT] [FONT="]Kiedyś miałyśmy dom.[/FONT][/SIZE] [SIZE=4] [FONT="]Starałyśmy się być grzeczne, bo kochałyśmy naszych ludzi.[/FONT][/SIZE] [SIZE=4] [FONT="]Ale oni chyba nas nie kochali, bo któregoś dnia przywiązali nas do drzewa w ogromnym lesie i odjechali. I zapomnieli po nas wrócić. [/FONT][/SIZE] [SIZE=4] [FONT="]Znalazł nas obcy człowiek i zabrał do miejsca, gdzie jest bardzo dużo smutnych psów i bardzo niedużo ludzi. [/FONT][/SIZE] [SIZE=4] [FONT="]To niedobre miejsce. Pachnie tu strachem, tęsknotą i czekaniem. Silniejszym psom jest łatwiej, bo udaje im się więcej jeść, choć i im jest ciężko.[/FONT][/SIZE] [SIZE=4] [FONT="]Ale nie można powiedzieć, że nie mamy nic, bo przecież mamy siebie. W szczęściu i w nieszczęściu. Zawsze tak było i zawsze tek będzie. [/FONT][/SIZE] [SIZE=4] [FONT="]I zawsze będziemy pamiętać czym jest dom. [/FONT][/SIZE] [SIZE=4] [FONT="]Jak widzimy człowieka, to go wąchamy i sprawdzamy, czy może zabierze nas obie do domu. Jeszcze nikogo takiego nie spotkałyśmy, ale czekamy. Z nadzieją.[/FONT][/SIZE] [SIZE=4] [FONT="]Dałyśmy nawet ogłoszenie –[/FONT][/SIZE] [CENTER][CENTER][I]Zaginął dom…[/I] [I]Może ktoś widział, może ktoś wie,[/I] [I]gdzie taki dom jest, w którym[/I] [I]człowiek płacze po psie?[/I] [I]W którym jest miska w kącie[/I] [I]i boleśnie puste posłanie,[/I] [I]smycz na ganku,[/I] [I]kość pod łóżkiem zgubiona,[/I] [I]gumowa nadgryziona zabawka,[/I] [I]a na ścianie odbicie ogona[/I][…] [/CENTER] [/CENTER] [SIZE=4][FONT="]Jeśli wiecie gdzie jest takie miejsce i gdzie jest Człowiek, który mógłby nas pokochać – dajcie nam znać do ostatniej klatki z połamaną budą. [/FONT] [FONT="]rozpaczliwie bezdomne - Peggi i Meggi Konieczny dopisek, że wykorzystałam fragment wiersza Barbary Borzymowskiej "Ogłoszenie". [/FONT][/SIZE] Quote
moni12 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Anita jakos nie spisuje się z tym allegro.Nadal nie zrobiła:mad::mad::mad: Quote
beataczl Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 tekst do ogloszen przepiekny,taki chwytajacy za serce...bardzo Quote
animalon Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ... wieczorkiem z prośbą w imieniu mniejszych braci ... TVN zbiera materiał do programu JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA - chodzi o podesłanie wątków o przypadkach bestialstwa na pieskach - jeśli ktoś zna to pls podrzućcie linki o takich wątkach na pw pozdrowionka za DS dla psiapsiółek;););) [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123161[/URL] Quote
Olena84 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Majqa niestety juz mniej jest na dogo i mi odmowila:(, bo nie wyrabia czasowo. Ale Jola - pieknie! Quote
Angel Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [URL="http://zaginaldom.pl/azor/"]http://zaginaldom.pl/azor/[/URL] nasze dziewczyny tam sa :loveu: Quote
dara9 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Świetnie, dziewczyny zawojują świat! zobaczycie! Quote
Recommended Posts