Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikserowi się w ..... przewraca. Kupiłam specjalnie dla niego parówki (kiedyś mu smakowały) powąchał i popatrzył na mnie jak na idiotkę co ja mu taki szajs daję:mad: Szyneczkę zjadł z kocicą na czele no ręce opadają:shake::placz:

Posted

Saphira napisał(a):
Biedna kocica......coś z niej zostało:-(

Ma z czego schudnąć....ale szkoda mi jej bo przez Miksera jest na dalszym planie:shake:
Nawet jak ja łapię i na chama głaszczę to Mikser zazdrośnik przybiega i ona chce uciec, nadal się boi.......

Posted

Miśka84 napisał(a):
Ma z czego schudnąć....ale szkoda mi jej bo przez Miksera jest na dalszym planie:shake:
Nawet jak ja łapię i na chama głaszczę to Mikser zazdrośnik przybiega i ona chce uciec, nadal się boi.......

No to niedługo pewnie na nim sobie pojeździ:diabloti::evil_lol:
Zazdrosne kotki tak robią:diabloti::evil_lol:

Posted

Miśka84 napisał(a):
Mikserowi się w ..... przewraca. Kupiłam specjalnie dla niego parówki (kiedyś mu smakowały) powąchał i popatrzył na mnie jak na idiotkę co ja mu taki szajs daję:mad: Szyneczkę zjadł z kocicą na czele no ręce opadają:shake::placz:
Miśka...nie masz wyjścia....parówki musisz zostawiać sobie...:evil_lol: Miksera chcesz czymś takim skarmiać ?????

Posted

gagata napisał(a):
Miśka...nie masz wyjścia....parówki musisz zostawiać sobie...:evil_lol: Miksera chcesz czymś takim skarmiać ?????

Mikserowi się przewraca w .......
Kiedys parówka jako przysmaczek mu smakowała dlatego mu kupiłam, na biały ser też patrzy z wyrzutem no ręce mi opadają. Dziś przy misce też strajk ale mam to w nosie. Na pewno jest świeże bo gotowałam wczoraj.

Dziś Mikserek dał mi popalić w nocy.... piszczenie, drapanie w drzwi, wskakiwanie do łóżka bo zobaczył, że kocica tam śpi. Szczekał w nocy chodząc po domu no odpał totalny.

Posted

halcia napisał(a):
Mądry pies,wybrał noc,której nie musisz przespac,bo do pracy nie idziesz:p

Jak go wreszcie palne to się nauczy, że właśnie wtedy chcę się wyspać i poleżeć przynajmniej do 7.:mad:

Posted

halcia napisał(a):
Hej,hej! Albo spanie,albo pies!Sama wybrałas psa:diabloti:

I nie wiedziałam co robię. Do pobudek kocicy się już przyzwyczaiłam.
Ale o 6 go wyprowadziłam więc mógłby zrozumieć, że mam wolne i pod ciepłą kołderką chcę posiedzieć bo pogoda fatalna.:roll:

Posted

A ja nie wierzę Miśce, przeciez Mikser to " były " najgrzeczniejszy pies w schronisku, to niemożliwe co ona wypisuje:shake:, a poza tym kto rano wstaje temu Pan Bóg daje:evil_lol::eviltong: Zreszta teraz w lecie to jeszcze żadna tragedia wstać raniusieńko, gorzej będzie na jesieni i zimą, no ale wtedy to i futrzakom nie chce się doopki wystawiac za drzwi , więc jest większa szansa na dłuższy sen....

Posted

Miksiu był w nocy w mirę grzeczny no nie licząc jakiegoś szczekania chyba wczówa się w rolę;)
Zostaliśmy we 3 czyli ja, kocica i pies. Rano czyli o 4 gdy tata zbierał się na pociąg myślał, że pójdzie z nim na spacer:placz: Póżniej zaglądał do jego pokoju ale już go niebyło.
Kochane psisko :loveu: Ojciec się ucieszy jak mu to powiem:p

Posted

Saphira napisał(a):
A wiesz co to jest jak u mnie wszystkie sześć zaszczebiocze w środku nocy:diabloti::evil_lol:

To bym się wyprowadziła :roll:;)
A oszołoma pochwaliłam i mam....
Zostawiłam otwarte drzwi do pokoju i kołdra została potargana i miałam co zbierać z podłogi:angryy:

Posted

Saphira napisał(a):
Ciesz się, że Ci nowych butów zimowych na letnie nie poprzerabiał:diabloti::evil_lol:

No do zimowych się nie dorwał bo są w Częstochowie :roll:

Wczoraj ciś Miksera czyściło i nie wiem co mu zaszkodziło, może ta kostka cielęca...
Apetyt miał, zamiast udek kupiłam serca, taniej wychodzi i bardzo mu smakowało. Jezdzil z miseczka po podlodze.