halcia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Śpicie jeszcze?Kudłaty ,gdzie spałes i ile zjadłeś?:eviltong: Quote
gagata Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pewnie Miśka robi sobie po raz kolejny sniadanko...bo pierwsze zeżarł jej pierwszy tymczas..zęby ma juz piękne, to może sobie pozwolić..:lol::cool3: Quote
Becia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):No to ekstra;) tylko teraz jakiejsc pasty z wybielaczem musi używać ;) no to ja mu swoje nakładki silikonowe pożyczę. Mysle że wycisk będzie pasował...:eviltong::evil_lol: A robi sie tak : wypełniasz nakładki specjalnym żelem wybielającym i nakładasz Keksowi na zęby na noc do spania to masz pewność że prześpi i nie ściągnie...:evil_lol:......I tak co noc przez 5 dni. Ja z trudem wytrzymuję 3 ale pewnie Kleks ma mniej wrażliwe zęby i wytrzyma pełny cykl. To co Miska reflektujesz ? :evil_lol: Quote
Miśka84 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 halcia napisał(a):Śpicie jeszcze?Kudłaty ,gdzie spałes i ile zjadłeś?:eviltong: My od 6 na nogach :placz: Kudłacz je :eating: Zaczyna szukać miski, ale wystawiam mu dwa razy dziennie. Od ciotki dostałam mięsko, ryż i właśnie mu gotuje :roll: Trochę się ujaiłam z tym gotowaniem :placz: łatwiej jest z suchą karmą. Mały ma kosteczkę, którą wczoraj kupiłam mu na zęby i sobie z nią chodzi i gryzie :p Przy tym taki słodki jest. Niestety jak wróciłam to w kuchni były przewrócone 2 taborety i stolik :shake: On tak strasznie się cieszy jak przychodzę a ja nie mogę go witać:shake: Quote
halcia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ja tam witam swoje!Przemycaj po troche kulek do karmy i co dzień o kilka więcej,a mniej ryzu czy kurczaka:evil_lol:robi Cie w konia, a Ty sie dajesz!:p Quote
SZPiLKA23 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Lepsze powywracane taborety niz brak kawałka futryny ;) Quote
Miśka84 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 halcia napisał(a):He,he,a jak sie pieknie zbir wita i cieszy! Rano też mnie wita :p jak zobaczy, że oczy otworzyłam:loveu: Quote
halcia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Mikser,śpij nie buszuj,zachowuj sie malutki:lol: Quote
Miśka84 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No dziś mały szalał w nocy:angryy: Popiskiwanie bo gdzieś psy szczekają, a to chciał na parapet wyskoczyć:roll: odwiedzał mnie w łóżku, a jak zrobił pobudkę o 4 bo przyniósł mi kostkę to myślałam, że go palnę :mad: Quote
halcia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Bo uroki posiadania psa,zaczynasz dopiero poznawac:eviltong:,a pomysłow bedzie z jego strony o wiele wiecej....:eviltong: Quote
Becia66 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Miska czasem sie tak zdarza że spać nie dają bo coś tam ale generalnie to śpia dopóki ktoś nie wstanie....:eviltong: Quote
majuska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 becia66 napisał(a):Miska czasem sie tak zdarza że spać nie dają bo coś tam ale generalnie to śpia dopóki ktoś nie wstanie....:eviltong: Ignoruj "dziada" w nocy to się w końcu nauczy, że wtedy się śpi, mój autystyczny Poldzio już się PRAWIE nauczył.... ( prawie robi dużą różnicę:eviltong: ) Quote
Miśka84 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 No Mikser się rozkręca :roll: Noc spoko dał pospać, o 6 było siku i mówię spadamy do domu a ja idę jeszcze się położyć.... a małpa szaleje:mad: Szczeka, piszczy, wskakuje mi do łózka a ja go wywalą i tak przez godzinę:angryy: Gadam z mamą przez tel. a on piszczy. Co jeszcze? Właśnie zobaczyłam, że pogryzł drogi grzebień, który kupiłam do jego kłaków. Nie wiem czy pisałam, że Mikser waży 8kg. Jak to mówi Hacia taki większy kot. A gdzie ciotki się podziały? Quote
Miśka84 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 No super....:angryy: pogryzł mi nowego buta:-x:2gunfire::peace::wallbash::Help_2: Quote
SZPiLKA23 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 UUUUUUUuuu sie rozkrecił;) pozabieraj wszystko co moze pogryźć ale daj mu "zajecie" bo sam sobie znajdzie Zmecz go psychicznie to da Ci spokoj a i bedzie grzeczniejszy kiedy bedziesz mu dawała jasne komunikaty nie bedzie kombinował bo bedzie wiedział o co Ci chodzi Quote
majuska Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 No pięknie, a ja o nim pisałam " najgrzeczniejszy pies w schronisku " ja też swego czasu straciłam wiele nowych butów, trza chować i koniec!!! Quote
Miśka84 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Grzeczny to on jest jak śpi. Na spokojnie obejrzałam buty... no nie jest źle. Wbił w baletkę kła i jest mała dziurka, chodzić w nich będę. Oczywiście znając siebie ta dziura będzie mi przeszkadzać no ale co mam zrobić. Gorzej wygląda pantofel ojca:roll: Oczywiście od mamy przez tel. usłyszałam, że jak jest nowy pies to się butów nie zostawia:roll: A ja sobie pomyślałam jaka ty jesteś mądra przez telefon:roll: Quote
Miśka84 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 No Mikser ciotki dziś na olały :roll::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Becia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Miśka84 napisał(a):No Mikser ciotki dziś na olały :roll::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: no nie olały tylko poza dogo istnieje tez jakies inne życie.....od czasu do czasu....:eviltong: Quote
majuska Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 No ja właśnie wróciłam z balangi i od razu jestem u Miksera. Wy sobie pewnie smacznie chrapiecie, a ja hopkam, żeby nie było , że nie zaglądamy;) Quote
halcia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Miska,straszyc Cie nie chce,ale....psiaki maja duzo pomysłow :diabloti:duuuuuzo rzeczy jeszcze będziesz chowac:evil_lol:On sie dopiero zadomawia!I rozkreca sie jak to powiedziała Szpilka.:eviltong: Quote
Recommended Posts