majuska Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Moze mu chinska zastawe kupic ;) Taaaa..... i chińskie zupki do tego:evil_lol: Quote
Becia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ja tu nic nie chcę mówić ale dzisiaj 10......:razz: Quote
Miśka84 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 No wiem, ze dziś 10. O 21 idziemy na stacje. Kupiłam w zoologu szampon to będzie kąpiel. Kudłacz dostał też kosteczki na zęby i jakąś smakową. Miło mi się zrobiło bo pani pamiętała imię mojego psa. Fajnie nie:p U weta kupiłam tabletki na robale to za jakieś 2 dni mu dam. A no i ciotka kupiłam mi u weta witaminy dla Miksera. Jakiś fajny ten dzień.:p Quote
Becia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Miśka84 napisał(a): Kupiłam w zoologu szampon to będzie kąpiel. Kudłacz dostał też kosteczki na zęby i jakąś smakową. U weta kupiłam tabletki na robale to za jakieś 2 dni mu dam. A no i ciotka kupiłam mi u weta witaminy dla Miksera. Jakiś fajny ten dzień.:p i jaki kosztowny....:eviltong::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 becia66 napisał(a):i jaki kosztowny....:eviltong::evil_lol: No................ Mikser wykąpany:p On jest potwornie chudy! Skura i kości! Zrobiłam zdjęcie :shake: Mikser chyba naćpał się tym szamponem lata jak debil bo pokojach. Wariat z rozpędu spadł z kanapy. Quote
SZPiLKA23 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Zmoczone kąpielą domowa bo jakos po rzecze czy jeziorze umieją sie normalnie zachować;) Quote
halcia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Mikser,juz masz pewnie komisje przed soba,:cool3:masz pieknie zdac egzamin.Miziac sie,ale na początek bez jezora,popisowo bawic sie piłeczka i nie pchac sie juz dzis:diabloti: do łózka......dopiero po paru dniach,jak juz bedzie pewne,ze zostajesz....:evil_lol:Kibicuje!A nie da sie go nie polubic. Quote
majuska Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Miśka , pisz coś !! mam nadzieję, że to będzie miłość od pierwszego wejrzenia, jak u Miśki:roll: Znając Mikserka to on zrobi co w jego mocy ( czyli wg wskazówek Halci :evil_lol:) Ja też pisałam o nim jeszcze niedawno - najgrzeczniejszy pies w schronisku:razz: Quote
SZPiLKA23 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Zdjęciaki:) ale wyładniało psisko :loveu: Quote
majuska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 no, no do rana cicho......ciężkie były te negocjacje, ale mam nadzieję, że owocne. Quote
Miśka84 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jestem Więc tak Mikser na stacji był bardzo przestraszony ogon podkulony, ale rodzice nie witali się ze mną tylko z Mikserem. Tata przeszczęśliwy, że taki ładny piesek itd. Wieczorem chodził po domu i do niego gadał "jesteś moim pieskiem" albo "będziemy chodzić na spacerki". Ojciec jest urobiony tylko została mama:roll: A Mikser wskoczył jej do łóżka:roll: szczęśliwa nie była. Kudłacz też się jej podoba ale na moje zagadywanki nic się nie odzywa. Daje mu szyneczkę a ja się drę, że ma tak nie robić:roll: bo go przyzwyczai i bedzie jak z kocicą. A tata poszedł już na spacer z Mikserem. Quote
Miśka84 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 A jak mówie ojcu, ze to jeszcze nie nasz pies i niech idzie pogadac a mamą to robi minę i mówi że później. A do mnie na ucho mówi, ze Mikser zostanie. Tak samo robił z kocicą:roll: Mikser spał ze mną w pokoju, ale jak usłyszał nad ranem kroki mamy to wstał i troszkę poburczał tak jakby chciał mnie bronić - fajnie nie:p A i mama powiedziała, że widać jego wpatrzenie we mnie.:oops: Trzymajcie kciuki!!! PS. Szpilka dzięki za wstawienie zdjęć. Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 widać mama rządzi w domu bo u mnie to ja musze męża urabiać.....:eviltong::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 becia66 napisał(a):widać mama rządzi w domu bo u mnie to ja musze męża urabiać.....:eviltong::evil_lol: No rządzi, rządzi :-x:mad: Ale powiedziała do Miksera: "taki rozkoszny jesteś" no i wtyka mu co chwilę coś dobrego:roll: Quote
halcia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Jak dla mnie to juz zaklepany,tylko Mama jeszcze nie zdobyła sie na powiedzenie tego oficjalnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Miksiu,szkoliłam cie!Do łózka tak,ale nie w pierwszy dzień:diabloti:Miska masz psa!:eviltong: Quote
Miśka84 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 No więc Miksera zostawiłam rano z rodzicami a ja do roboty - dziś krócej ale zawsze. Podobno jak usłyszał, ze wyszłam to zaczął piszczeć, szczekać i latać po całym domu. Mama nie mogła go uspokoić!!! Sama jestem zaskoczona taką reakcją bo wkońcu nie został sam ale wychodzi na to, że ja to ja:loveu: Gdy wróciłam patrze psa w domu nie ma i myślę k...... uciekł im w pogoni za mną. Drę się a mama krzyczy, ze są na ogrodzie, a Miksiu w trawce sobie leży. Jaka radość jak mnie zobaczył. Mam mi opowiada o jego histerii......... a ja na to widzisz jak mnie kocha:roll: Może to coś da? Ojciec jest na tak no ale jak już wiecie tu rządzi kobieta:mad::evil_lol: Pierwsza rozmowa była taka o bo usłyszałam, że to odpowiedzialność i teksty które słyszę od paru dobrych lat. Boże dlaczego ja tyle nie zarabiam żeby siebie i jegio utrzymać w 100%?! Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Jak se tak z mamą posiedzą razem to pójdzie z górki chyba, co??? Nie wierzę, że mamy nie zaczaruje:diabloti: Quote
Miśka84 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 majuska napisał(a):Jak se tak z mamą posiedzą razem to pójdzie z górki chyba, co??? Nie wierzę, że mamy nie zaczaruje:diabloti: Eh moja mama to pi.......racjonalistka:placz: ale w zoologu kupiła mu obrożę z zabezpieczeniem i adresatkę więc chyba nie jest źle:roll: No i oglądała rzeczy które kupiłam dla Miksera np. grzebień, smycz, szampon itd. no i podpadłam, że tyle pieniędzy wydałam:roll: Ale jak wróciłyśmy z zakupów to Mikser ją witał i się ucieszyła. Teraz mały śpi obok mnie, chyba wreszcie poczuł się bezpiecznie:p No nic relację będę zdawać z frontu;) Dalej trzymajcie kciuki bo ja go pokochałam i jak będę musiała go oddać to się chyba pochlastam! Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Miśka84 napisał(a): Dalej trzymajcie kciuki bo ja go pokochałam i jak będę musiała go oddać to się chyba pochlastam! No to nie oddawaj Miksia i koniec!!! Postaw się!!!:diabloti: Quote
Recommended Posts