halcia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja tylko słyszałam,ze ogon wiekszy od całego Miksia:evil_lol:i na jednym zdjęciu /na stole/jakby smutny,ze go futra pozbawiacie.....:eviltong: Quote
Miśka84 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 halcia napisał(a):Z małym ,czy dużym? Z małym, małym:p Dziś rano też chwilkę pobiegali bo Jack znowu uciekł z kojca.:roll: Quote
gagata Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Miśka !!!!! Jak mogłaś ?????Ynterwencja natychmiastowa konieczna! Paragraf o znecanie i rozne inne! Quote
Miśka84 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 O matko:crazyeye: To sobie narobiłam:placz: Śliczne szeleczki od Szpileczki dostaliśmy:p Quote
halcia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wiesz.....znęcał sie kto inny.....ale Miska dała zezwolenie:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 halcia napisał(a):Wiesz.....znęcał sie kto inny.....ale Miska dała zezwolenie:evil_lol: A na jedno wychodzi;):evil_lol: Quote
majuska Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No tak, fajnie by było jakby właśnie tak wygladało znęcanie się nad zwierzakami :roll: Miksio :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Mikus jest cuuudasny ma troche kocie nawyki bo pakuje sie na kolanka i karze drapać pod brzuchem Quote
Miśka84 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Mikus jest cuuudasny ma troche kocie nawyki bo pakuje sie na kolanka i karze drapać pod brzuchem Kotów się naoglądał przez miesiąc to mu teraz wali:roll: Na szafki też wskakuje, bo tam kot siedzi:mad: Miksiu wybiegał się dziś z Mają i obwąchał Poldka. Oczywiście zboczek jeden chciał gwałcić Majkę. Mówię mu, że za to do pierdla się idzie!!! Dzięki za spacerek. A futrzak Majuski jest niezniszczalny!!!! Ona jest na baterie słoneczne!!! I jest boska!!!!:loveu: Quote
Miśka84 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Mikser już smacznie śpi :sleep2: Ja też uciekam i życzę wszystkim kolorowych snów. Quote
albiemu Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gagatko - to ja się znęcałam nad Mikserem którego miałam dokończyć strzyc i jakoś ... no wpakował mi się na kolana, wtulił mocno i serca nie miałam go z nozyczkami ścigać :) heheh Cudniaste i przymilaste psie ciacho przyznaje! Miśka daj znać jak go szmponem dopieścisz ;) Quote
Miśka84 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mikser szamponem dopieszczony :loveu::loveu::loveu: i lata jak szalony po ogrodzie :roll: Quote
Miśka84 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A co to wszyscy zapomnieli o Miksiu:shake::mad: Quote
Miśka84 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 halcia napisał(a):Wpadne poczochrac:evil_lol: Zapraszamy, zapraszamy. :p Mikus wlasnie zalicza zgon! Szalal z sasiadem:evil_lol: Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Przy tym Twoim Mikserze to sam Zellmer ma prawo do kompleksów ... Naprawdę bez użycia prądu to co chłopak ma biegi ... Mieszać potrafi jak mało co. Nie wspomnę jak łatwo odzyskać zmiksowaną zawartość :) heheh Miksiowi wczoraj się "cofnęło" na ciotkę albiemu i śmiechu było sporo. Najlepszą miał minę - TO WCALE NIE MOJE TO NA TWOICH SPODNIACH! :D hehehe Miśka, ukochaj tego wariata, naprawdę jest zarąbisty :)!!!!!! Quote
Miśka84 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 albiemu napisał(a): Naprawdę bez użycia prądu to co chłopak ma biegi ... Mieszać potrafi jak mało co. Nie wspomnę jak łatwo odzyskać zmiksowaną zawartość :) heheh Miksiowi wczoraj się "cofnęło" na ciotkę albiemu i śmiechu było sporo. Najlepszą miał minę - TO WCALE NIE MOJE TO NA TWOICH SPODNIACH! :D :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Ukocham, ukocham oszoloma:roll: Quote
Miśka84 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 albiemu napisał(a): Naprawdę bez użycia prądu to co chłopak ma biegi ... Mieszać potrafi jak mało co. Nie wspomnę jak łatwo odzyskać zmiksowaną zawartość :) heheh Miksiowi wczoraj się "cofnęło" na ciotkę albiemu i śmiechu było sporo. Najlepszą miał minę - TO WCALE NIE MOJE TO NA TWOICH SPODNIACH! :D Obore zrobil z tym cofaniem :oops::oops::oops::oops::oops: Ukocham, ukocham oszoloma:roll: Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 daj spokój - ja do dzisiaj się śmieję :) hehehehehehe :) Quote
Miśka84 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Zacznę do niego mówić rzygowinek:roll::roll::roll: Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Miśka84 napisał(a):Zacznę do niego mówić rzygowinek:roll::roll::roll: jak będziesz szukać mu roboty to koniecznie gdzieś na ZWROTACH :) hehehe Quote
Miśka84 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 albiemu napisał(a):jak będziesz szukać mu roboty to koniecznie gdzieś na ZWROTACH :) hehehe Dobre, dobre:evil_lol: Muszę popsioczyć sobie na Miksera Wymyślił sobie nową zabawę, która polega na tym, że piłeczka wpada co kilka sekund pod dużą szafę. Podbiega do mnie i szczeka. A ja muszę się czołgać i ją wyciągać. Już mnie to nie bawi:angryy: Quote
halcia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dzisiaj se czochrałam Nele,Buzke i Kreske.Liwia mnie sama wyczochrała.Przy nalewaniu wody poczochrała nas i reszta psiaków:evil_lol:Utwardzaja teren. Quote
Recommended Posts