Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Mikus jest cuuudasny ma troche kocie nawyki bo pakuje sie na kolanka i karze drapać pod brzuchem

Kotów się naoglądał przez miesiąc to mu teraz wali:roll:
Na szafki też wskakuje, bo tam kot siedzi:mad:

Miksiu wybiegał się dziś z Mają i obwąchał Poldka.
Oczywiście zboczek jeden chciał gwałcić Majkę. Mówię mu, że za to do pierdla się idzie!!!
Dzięki za spacerek.
A futrzak Majuski jest niezniszczalny!!!! Ona jest na baterie słoneczne!!!
I jest boska!!!!:loveu:

Posted

Gagatko - to ja się znęcałam nad Mikserem którego miałam dokończyć strzyc i jakoś ... no wpakował mi się na kolana, wtulił mocno i serca nie miałam go z nozyczkami ścigać :) heheh

Cudniaste i przymilaste psie ciacho przyznaje!

Miśka daj znać jak go szmponem dopieścisz ;)

Posted

Przy tym Twoim Mikserze to sam Zellmer ma prawo do kompleksów ...

Naprawdę bez użycia prądu to co chłopak ma biegi ... Mieszać potrafi jak mało co. Nie wspomnę jak łatwo odzyskać zmiksowaną zawartość :) heheh

Miksiowi wczoraj się "cofnęło" na ciotkę albiemu i śmiechu było sporo. Najlepszą miał minę - TO WCALE NIE MOJE TO NA TWOICH SPODNIACH! :D hehehe

Miśka, ukochaj tego wariata, naprawdę jest zarąbisty :)!!!!!!

Posted

albiemu napisał(a):

Naprawdę bez użycia prądu to co chłopak ma biegi ... Mieszać potrafi jak mało co. Nie wspomnę jak łatwo odzyskać zmiksowaną zawartość :) heheh

Miksiowi wczoraj się "cofnęło" na ciotkę albiemu i śmiechu było sporo. Najlepszą miał minę - TO WCALE NIE MOJE TO NA TWOICH SPODNIACH! :D

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ukocham, ukocham oszoloma:roll:

Posted

albiemu napisał(a):

Miksiowi wczoraj się "cofnęło" na ciotkę albiemu i śmiechu było sporo. Najlepszą miał minę - TO WCALE NIE MOJE TO NA TWOICH SPODNIACH! :D

Obore zrobil z tym cofaniem :oops::oops::oops::oops::oops:

Ukocham, ukocham oszoloma:roll:

Posted

albiemu napisał(a):
jak będziesz szukać mu roboty to koniecznie gdzieś na ZWROTACH :) hehehe

Dobre, dobre:evil_lol:
Muszę popsioczyć sobie na Miksera
Wymyślił sobie nową zabawę, która polega na tym, że piłeczka wpada co kilka sekund pod dużą szafę. Podbiega do mnie i szczeka. A ja muszę się czołgać i ją wyciągać.
Już mnie to nie bawi:angryy: