Jump to content
Dogomania

*SARUNIA* - przekochana przytulanka - mix RAT TERIERA - MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Macie rację, zaraz zmienię tytuł

Niestety nei znam zbyt wielu warszawskich wątków, pisałam na tych naszych, gdzie wiem, że są osoby z Warszawy

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='truskawa144']Niestety nie. Także od nowa szukamy transportu:-(

O rany...no to niedobrze:-(

PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU WARSZAWA-CZĘSTOCHOWA!!

Posted

Fiziu!

Dziękuję Ci za linka! Pamiętam oczywiście Sarunię, bo czytałam jej wątek. Bardzo się cieszyłam, że znalazła dom. Szkoda tylko, że ten dom nie okazał się jej godzien. :angryy:
Teraz musimy znaleźć dla tej ślicznej sunieczki prawdziwy dom, NA ZAWSZE!!
Będę jej kibicować i zaglądać na wątek!

Posted

DIF napisał(a):
Fiziu!

Dziękuję Ci za linka! Pamiętam oczywiście Sarunię, bo czytałam jej wątek. Bardzo się cieszyłam, że znalazła dom. Szkoda tylko, że ten dom nie okazał się jej godzien. :angryy:
Teraz musimy znaleźć dla tej ślicznej sunieczki prawdziwy dom, NA ZAWSZE!!
Będę jej kibicować i zaglądać na wątek!

Serdeczne dzięki - trzymaj kciuki

Pati-c może zawieźc jutro Sarunię - koszt to 110 zł

Myślę, że nie ma na co czekać - bo jeszcze chwila i babka się rozmyśli i odda Sarunię byle komu..

Posted

Mogę dołożyć do kosztów transportu 30 zł, wiem, że to niewiele, ale jeszcze chcę wpłacić na skatowanego psiaka z mojego podpisu.
Poproszę o nr konta, na jakie mogę wpłacić te pieniądze.

Posted

dorota1 napisał(a):
Mogę dołożyć do kosztów transportu 30 zł, wiem, że to niewiele, ale jeszcze chcę wpłacić na skatowanego psiaka z mojego podpisu.
Poproszę o nr konta, na jakie mogę wpłacić te pieniądze.

No to cudownie!!!

Serdecznie dziękujemy - to bardzo dużo!!:loveu::loveu:

Posted

Biedna Sarunia:-( A tą babę, co ją potraktowała jak zbędny balast:mad:, to chyba należy wpisać na czarne kwiatki. Jak można oddać psa po przejściach, psa, który odzyskał nadzieję:shake: Tak może zrobić tylko człowiek wyzuty z wszelkich wyższych uczuć. Rasowca sobie kupiła, to kundelek won. Tragedia.

Posted

dorota1 napisał(a):
Biedna Sarunia:-( A tą babę, co ją potraktowała jak zbędny balast:mad:, to chyba należy wpisać na czarne kwiatki. Jak można oddać psa po przejściach, psa, który odzyskał nadzieję:shake: Tak może zrobić tylko człowiek wyzuty z wszelkich wyższych uczuć. Rasowca sobie kupiła, to kundelek won. Tragedia.

Koniecznie babę na czarne kwiatki! :angryy:
Dziewczyny! Zajmijcie się tym, proszę!!!
Sarunia zasługuje na lepszego człowieka! Boże.... Ja nie wyobrażam sobie mojej Ronisi w rej sytuacji... :angryy:

Posted

Sarunia już u mnie. Jest bardzo wystraszona,siedzi w kąciku.
Przyjechała razem ze swoja miska,kocykiem i smyczą ale w takim stanie,że i tak muszę jej coś u siebie zorganizować.
W książeczce ma tylko jedno szczepienie na wściekliznę sprzed kilku dni,ani słowa o sterylce,ale to akurat sprawdzę.
Sarunia jest bardzo wystraszona i nieufna. Na moją Rudą na razie nie zwraca uwagi ale na psy Patrycji, która ją wiozła trochę kłapała dziobem. Może dlatego,że jeden piesek jest dosyć spory,na mniejszego nie zwracała uwagi.

Posted

truskawa144 napisał(a):
Sarunia już u mnie. Jest bardzo wystraszona,siedzi w kąciku.
Przyjechała razem ze swoja miska,kocykiem i smyczą ale w takim stanie,że i tak muszę jej coś u siebie zorganizować.
W książeczce ma tylko jedno szczepienie na wściekliznę sprzed kilku dni,ani słowa o sterylce,ale to akurat sprawdzę.
Sarunia jest bardzo wystraszona i nieufna. Na moją Rudą na razie nie zwraca uwagi ale na psy Patrycji, która ją wiozła trochę kłapała dziobem. Może dlatego,że jeden piesek jest dosyć spory,na mniejszego nie zwracała uwagi.

Matko! Znowu zwrot w jej życiu... znowu zawód! I znowu rozpacz w psim sercu!
Po prostu jak myślę o tym ja ta psina się teraz czuje szlag mnie trafia!!!!:angryy:
Towar, rzecz i zabawka do wywalenia, bo już się znudziła!!! Ot, jestem "człowiekiem" i jestem z tego ...$#$%#@$!!& !!! :angryy:

Saruś! Trzymaj się psinko!! Będzie dobrze!