truskawa144 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sarunia czeka na transport. Oby jak najszybciej! Boimy się,ze pani się zniecierpliwi i odda ją byle gdzie. Nikt nie jedzie z Warszawy do Częstochowy? Quote
truskawa144 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Dostałam maila właśnie i pani już się upomina o zabranie Saruni :( Quote
fizia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Matko, żeby tylko nie oddała Saruni byle komu... Quote
truskawa144 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Dostałam taką wiadomość: Hej! Bardzo mozliwe, że w piatek udałoby mi sie wygospodarowac czas i mogłabym przywieźć do Ciebie Sarunie. Na 100% bede wiedziała w środe. Jest tylko jeden problem. Kiepsko stoję z pieniędzmi. Obliczyłam ze koszt przejazdu warszawa-częstochowa i częstochowa- warszawa to moim autem ok 120zł. Jeśli udałoby się znaleźć na to fundusze... Prosze Cię o jak najszybsza odpowiedź. Może jeszcze jakis psiak potrzebuje transportu w te okolice (nie wiem gdzie szukac watku transportowego)i moznaby podzielic te koszty? Tylko,że ja nie dysponuje taką kwotą. Quote
fizia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='truskawa144']Dostałam taką wiadomość: Hej! Bardzo mozliwe, że w piatek udałoby mi sie wygospodarowac czas i mogłabym przywieźć do Ciebie Sarunie. Na 100% bede wiedziała w środe. Jest tylko jeden problem. Kiepsko stoję z pieniędzmi. Obliczyłam ze koszt przejazdu warszawa-częstochowa i częstochowa- warszawa to moim autem ok 120zł. Jeśli udałoby się znaleźć na to fundusze... Prosze Cię o jak najszybsza odpowiedź. Może jeszcze jakis psiak potrzebuje transportu w te okolice (nie wiem gdzie szukac watku transportowego)i moznaby podzielic te koszty? Tylko,że ja nie dysponuje taką kwotą. No to jeśłi do jutra nikt inny nie zaoferuje pomocy, koniecnzie musimy skorzystać - zanim nie jest za późno i Sarunia jeszcze jest dla nas osiągalna. Czy ktoś mógłby wesprzeć podróż Saruni do DT?:oops: Quote
fizia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 szukamy transportu warszawa-czĘstochowa!!! Quote
fizia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Same tu hopki na tym wątku, ale ciągle mam nadzieję, że ktoś będzie mógł pomóc Quote
tamb Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nie ma wyjścia, trzeba linkt tego wątku wysyłać na pw i wstawiać na innych wątkach.:shake: Zmieńcie tytuł wątku, że transport jest w piątek tylko 120zł potrzebne, więcej ludzi wejdzie. Quote
fizia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 tamb napisał(a):Nie ma wyjścia, trzeba linkt tego wątku wysyłać na pw i wstawiać na innych wątkach.:shake: Już tak robiłam...ale może muszę jeszcze raz... No nic, miejmy nadzieję, że jeśli nie darmowy, to uda się ten płtny transport w piątek Quote
tamb Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Zmieńcie tytuł wątku, że transport jest w piątek tylko 120zł potrzebne, więcej ludzi wejdzie.[/quote] Fizia, ludzie zobaczą o co chodzi bez wchodzenia na wątek. Quote
dorota1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jak trzeba będzie dołożę się do tego płatnego transportu. Biedna sunia:-( Quote
malawaszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 a pytałyście na wątkach warszawskich? przecież na pewno ktoś teraz na weekend jedzie z wawy do Zakopanego, albo do Krakowa a to przeciez wszystko przez Cz-wę Quote
Recommended Posts