Jump to content
Dogomania

*SARUNIA* - przekochana przytulanka - mix RAT TERIERA - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam taką wiadomość:
Hej!
Bardzo mozliwe, że w piatek udałoby mi sie wygospodarowac czas i mogłabym przywieźć do Ciebie Sarunie.
Na 100% bede wiedziała w środe.
Jest tylko jeden problem.
Kiepsko stoję z pieniędzmi. Obliczyłam ze koszt przejazdu warszawa-częstochowa i częstochowa- warszawa to moim autem ok 120zł.
Jeśli udałoby się znaleźć na to fundusze...
Prosze Cię o jak najszybsza odpowiedź.
Może jeszcze jakis psiak potrzebuje transportu w te okolice (nie wiem gdzie szukac watku transportowego)i moznaby podzielic te koszty?

Tylko,że ja nie dysponuje taką kwotą.

Posted

[quote name='truskawa144']Dostałam taką wiadomość:
Hej!
Bardzo mozliwe, że w piatek udałoby mi sie wygospodarowac czas i mogłabym przywieźć do Ciebie Sarunie.
Na 100% bede wiedziała w środe.
Jest tylko jeden problem.
Kiepsko stoję z pieniędzmi. Obliczyłam ze koszt przejazdu warszawa-częstochowa i częstochowa- warszawa to moim autem ok 120zł.
Jeśli udałoby się znaleźć na to fundusze...
Prosze Cię o jak najszybsza odpowiedź.
Może jeszcze jakis psiak potrzebuje transportu w te okolice (nie wiem gdzie szukac watku transportowego)i moznaby podzielic te koszty?

Tylko,że ja nie dysponuje taką kwotą.

No to jeśłi do jutra nikt inny nie zaoferuje pomocy, koniecnzie musimy skorzystać - zanim nie jest za późno i Sarunia jeszcze jest dla nas osiągalna.

Czy ktoś mógłby wesprzeć podróż Saruni do DT?:oops:

Posted

Nie ma wyjścia, trzeba linkt tego wątku wysyłać na pw i wstawiać na innych wątkach.:shake: Zmieńcie tytuł wątku, że transport jest w piątek tylko 120zł potrzebne, więcej ludzi wejdzie.

Posted

tamb napisał(a):
Nie ma wyjścia, trzeba linkt tego wątku wysyłać na pw i wstawiać na innych wątkach.:shake:

Już tak robiłam...ale może muszę jeszcze raz...

No nic, miejmy nadzieję, że jeśli nie darmowy, to uda się ten płtny transport w piątek

Posted

Zmieńcie tytuł wątku, że transport jest w piątek tylko 120zł potrzebne, więcej ludzi wejdzie.[/quote]
Fizia, ludzie zobaczą o co chodzi bez wchodzenia na wątek.