clo Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 jestem!przepraszam,ze tak dlugo...ale nie mialam zupelnie jak dostac sie do netu:( Wizyta przebiegla super!panie mieszkaja w slicznej zielonej czesci warszawy stary zoliborz to dla mnie cudne miejsce ma tego nie powtarzalnego ducha..maja przeurocza psine ze schroniska z ligoty widac ze psiak ma wszystko czego zapragnie.pani patrycja mieszka z mama przeurocza osoba i obie kochaja psy widac ogromnie.pracuja natomiast sarunia nie bedzie dlugo w domu sama no i ma psie towarzystwo;)powiem tak oby wiecej takich domow!!co do transportu to pani patrycja czeka na kontakt co i jak niestety psiaka z janek nie ma jak odebrac..ja bym podiwozla sarunie ale w weekend pracuje do 22 i nie przeskocze tego:(ale moze w takim razie bo nie pamietam ale pani patrycja zgodzila sie oplacic jej transport?bo moze wtakim razie psiatata na watku dj mowi ze w pon moze jechac to moze zabralaby sarunie i dj razem a potem z wawy za to pojechalby dj i kamyk jesli by wszystko wypalilo w pon to byloby super panie czekaja z niecierpliwoscia obiecalam im ze jak najszybciej sie postaramy naprawde to super dom!w kazdym razie mysle,ze mozna by te transporty polaczyc a nas by wyszlo wtedy taniej za dja..ja czekam na info co i jak i w razie co jestem pod telefonem jesli nei ma mnie na dogo:) Quote
truskawa144 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Tak właśnie myślałam,że to będzie TEN dom. I wszystko na to wskazuje. Clo wielkie dzięki za sprawdzenie:loveu: Sarunia jest gotowa do drogi w każdej chwili. Mogę ja podrzucić na terenie Częstochowy w dowolne miejsce praktycznie w każdej chwili. Pani Patrycja proponowała zwrot kosztów. Quote
clo Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ok to mysle,ze dogadamy z dziewczynami co maja wiezc dja:)i wezma sarunie to czesc podrozy czestochowa wawa zaplaci pani od saruni a reszte drogi my jesli kazdy sie na to zgodzi?to nam pozwoli zaoszczedzic wiecej na hotelik dla djka:)sarunia bedzie szczesliwa jestem pewna:) Quote
dorota1 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Bardzo się cieszę:lol: Clo dzięki za rozeznanie sytuacji i wspaniałe wieści:loveu: Quote
fizia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 clo napisał(a):jestem!przepraszam,ze tak dlugo...ale nie mialam zupelnie jak dostac sie do netu:( Wizyta przebiegla super!panie mieszkaja w slicznej zielonej czesci warszawy stary zoliborz to dla mnie cudne miejsce ma tego nie powtarzalnego ducha..maja przeurocza psine ze schroniska z ligoty widac ze psiak ma wszystko czego zapragnie.pani patrycja mieszka z mama przeurocza osoba i obie kochaja psy widac ogromnie.pracuja natomiast sarunia nie bedzie dlugo w domu sama no i ma psie towarzystwo;)powiem tak oby wiecej takich domow!!co do transportu to pani patrycja czeka na kontakt co i jak niestety psiaka z janek nie ma jak odebrac..ja bym podiwozla sarunie ale w weekend pracuje do 22 i nie przeskocze tego:(ale moze w takim razie bo nie pamietam ale pani patrycja zgodzila sie oplacic jej transport?bo moze wtakim razie psiatata na watku dj mowi ze w pon moze jechac to moze zabralaby sarunie i dj razem a potem z wawy za to pojechalby dj i kamyk jesli by wszystko wypalilo w pon to byloby super panie czekaja z niecierpliwoscia obiecalam im ze jak najszybciej sie postaramy naprawde to super dom!w kazdym razie mysle,ze mozna by te transporty polaczyc a nas by wyszlo wtedy taniej za dja..ja czekam na info co i jak i w razie co jestem pod telefonem jesli nei ma mnie na dogo:) Ufff super wieści!!! Bardzo się cieszę:multi::multi: Sarunia musi być wreszcie szczęśliwa!! Clo - super, że sprawdziłaś ten Dom :loveu: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 fizia napisał(a):Ktoś chyba na wątku DJa obiecywał - nie mogę sobie przypomnieć kto Ale jeśli nikt Ci nie przelał, to ja to zrobię No właśnie nikt, hmmm... może sprawdzić na wątku Dja kto się deklarował? super, że to TEN domek :loveu::multi: Quote
tamb Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Cieszę się, że domek sprawdzony i taki super.:multi: Quote
Zuza i Noddy Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Super, ze Saruni trafił się taki fajny domek :multi: Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Już wiem fiziu, zuzia63 przelała pieniążki na Vertera na hotelik i jednocześnie na allegro dla Saruni, nawet w nadwyżce, więc mam jeszcze kasę na jednego psiaka od Was ;) na allegro. Quote
clo Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 to czy mozemy prosic w takim razie o allegro dla frania np?trzeba tego pieknota szybko do domku wysylac..namiary tel 509 173 446 mail [email protected] albo gufis... Quote
__Lara Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='clo']to czy mozemy prosic w takim razie o allegro dla frania np?trzeba tego pieknota szybko do domku wysylac..namiary tel 509 173 446 mail [email protected] albo gufis... Clo, a tekst do ogłoszeń, wątek? ;) spytam się jeszcze zuzi63 czy dobrze zrozumiałam, że 50zł to dla Vertera, a 50zł dla Saruni ;) Quote
fizia Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Ale Franio ma allegro - nawet wyróżnione Quote
dorota1 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 I co słychać u Saruni? Czy pojechała już do nowego domu? Quote
fizia Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Mamy nadzieję, że uda się transport w czwartek Quote
dorota1 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 fizia napisał(a):Sarunia ma jechać w sobotę No to czekamy cierpliwie na wieści z nowego domku;) Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 __Lara napisał(a):Clo, a tekst do ogłoszeń, wątek? ;) spytam się jeszcze zuzi63 czy dobrze zrozumiałam, że 50zł to dla Vertera, a 50zł dla Saruni ;) Tak, tak! 50zł dla Vertera, 21zł obiecane allegro dla Saruni, a reszta wg potrzeb:oops:, ta "reszta" to niezbyt wiele, ale zawsze można pilnie do czegoś dołożyć Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='zuzia63']Tak, tak! 50zł dla Vertera, 21zł obiecane allegro dla Saruni, a reszta wg potrzeb:oops:, ta "reszta" to niezbyt wiele, ale zawsze można pilnie do czegoś dołożyć No właśnie, miałam się pytać! ;) zuziu, dziękuję :loveu::loveu::loveu: narazie jest to na koncie Vertera, ta reszta z 50zł, mogę ją np. ofiarować na Kornelię? http://www.dogomania.pl/forum/f1166/kornelia-ma-szanse-na-hotel-potrzebne-stale-deklaracje-pomocy-139587/ :oops: Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 zuzia63 napisał(a):Możesz, możesz:lol: Dziękuję bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
fizia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Sarunia pewnie już spakowana. CHyba jednak ta Warszawa była Jej przezanaczona ;) Quote
truskawa144 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Spakowana i gotowa :) I chyba przeczuwa co się święci. Quote
fizia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Sarunia dojechała do Domu :multi::multi: Oby już nigdy nie musiała się bac i zawsze była szczęśliwa Truskawa wspaniale, że mogłaś Ją "przechować" Quote
truskawa144 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Żaden problem:loveu: Akurat jeśli chodzi o Sarunię to długo się nie musiałam zastanawiać. Oby ten dom był już na zawszę! Quote
dorota1 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Również bardzo się cieszę:loveu: Może będą jakieś wieści z nowego domku?;) Quote
Recommended Posts