clo Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 sarunia w gore!!!uda sie i sie ulozy wszystko napewno:) Quote
truskawa144 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Tak. Pani czeka aż zabierzemy Sarunie. Napisałam,że może się uda załatwić transport na poniedziałek. [FONT=Arial]Witam Panią,[/FONT] [FONT=Arial]Tak dostosuję się do Pani, ja mieszkam na Białołęce ale mogę Sarunię przywieźć do centrum na bliską Wolę, napewno będzie łatwiej.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT] Quote
fizia Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Czyli pozostaje dograć kwestię transportu. Tylko w sumie się pogubiłam kto ewentualnie mógłby pomóc Quote
fizia Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Napisałam do Avilii, która pisała na wątku transortowym, żeby sie odezwać Quote
fizia Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 niestety Avilia nie będzie mogła pomóc - może za 2 tygodnie Quote
ewelinka_m Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 warszawiacy.. pomocy.. moze komuś się w oczy rzuci, Ledwo adoptowana sunia Konstancin - Warszawa :placz::placz: help!! Quote
fizia Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 szukamy transportu warszawa-czĘstochowa!!! Quote
mgie Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jakie ona ma piękne ,duże oczy... Coś niesamowitego! Quote
fizia Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 szukamy transportu warszawa-czĘstochowa!!! Quote
fizia Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='truskawa144']Tak. Pani czeka aż zabierzemy Sarunie. Napisałam,że może się uda załatwić transport na poniedziałek. [FONT=Arial]Witam Panią,[/FONT] [FONT=Arial]Tak dostosuję się do Pani, ja mieszkam na Białołęce ale mogę Sarunię przywieźć do centrum na bliską Wolę, napewno będzie łatwiej.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT] Quote
truskawa144 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Mała Chelsea pojechała do swojego domu i Sarunia mogłaby już przyjechać tylko transportu brak:-( Quote
Recommended Posts