Feigned Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Bzikowa']Moje dogo też się nareszcie rozciągnęło. Wydaje mi się, że takie już było kiedyś, potem się 'popsuło i' teraz 'wróciło', ale mogę się mylić...;) Kisses a powiesz kto dokładniej tak powiedział o Twoim Wombacie? :cool3::loveu:[/quote] noo dokładnie, dogo kiedyś już takie było tylko później się skurczyło :evil_lol: jak tam właścicielka małego, ślicznego Chomika ? :loveu: Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Feigned']jak tam właścicielka małego, ślicznego Chomika ? :loveu:[/quote] Chomika, Wombata i Bobra w jednym :razz: A żyjem se. Jem obiad :diabloti: Quote
Feigned Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Kisses']Chomika, Wombata i Bobra w jednym :razz: A żyjem se. Jem obiad :diabloti:[/quote] niech Ci będzie no. :diabloti: ja jakaś głupia chyba jestem, bo nie wiem co ten Wombat oznacza, haha, to jakaś postać z bajki czy co. :evil_lol: a to smacznego. :cool3: Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Feigned']niech Ci będzie no. :diabloti: ja jakaś głupia chyba jestem, bo nie wiem co ten Wombat oznacza, haha, to jakaś postać z bajki czy co. :evil_lol: a to smacznego. :cool3:[/quote] [URL="http://www.theage.com.au/ffximage/2005/12/12/wombat_wideweb__470x276,0.jpg"] Wombat[/URL] Dokładnie do tego został porównany Simba :loveu: Dziękować. :razz: Quote
C&B Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Witamy się po raz pierwszy:loveu: Simba jest bardzo ład... Przystojny :cool3: Wombaty są ładne:lol: Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Domka_Czika']Witamy się po raz pierwszy:loveu: Simba jest bardzo ład... Przystojny :cool3: Wombaty są ładne:lol:[/quote] Witamy u nas :multi: No to baa :cool1: To jest mój men :evil_lol: B. ładnie sie uśmiechają :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 czekam na foty i czekam i cos sie doczekac nie moge:mad::mad::p:evil_lol::evil_lol: Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']czekam na foty i czekam i cos sie doczekac nie moge:mad::mad::p:evil_lol::evil_lol:[/quote] A na 15 i 16 widziałaś? :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Kisses']A na 15 i 16 widziałaś? :razz:[/QUOTE] nie ale teraz zobaczylam i mi wciaz malo :D:D::mad::mad::placz::loveu::loveu: Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie ale teraz zobaczylam i mi wciaz malo :D:D::mad::mad::placz::loveu::loveu:[/quote] Zachłanna kobieto... ide szukać :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Kisses']Zachłanna kobieto... ide szukać :diabloti:[/QUOTE] ohhh to dobrze powodzenia i zeby ich bylo jak najwiecej :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Molli Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Śliczny. Mi też się kojarzy że miałaś mieć West Highland White Terriera Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='evl']cze :razz: a Ty nie miałaś mieć westa? :eviltong:[/quote] [quote name='Molli']Śliczny. Mi też się kojarzy że miałaś mieć West Highland White Terriera[/quote] Kocham Was :diabloti: Jak tu wszyscy o mnie pamiętają :razz: Taki suprajs. [B] Molli[/B], dzięki ;) Quote
Avaloth Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Kiss się odmieniło na lepsze :D bo wombaty ładniejsze od westów xD bez obrazy oczywiście, każdy ma swoje gusta :p Hahja zawsze wiedziałam że Twój pies musi być uzdolniony ^^ w końcu Twój :evil_lol: a w ogóle to 4 w 1 bo w końcu psem też w pewnym sensie jest :loveu::diabloti::loveu: Quote
Molli Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Kisses'] [B] Molli[/B], dzięki ;)[/quote] Nie ma za co. Quote
katik Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='evl']cze :razz: a Ty nie miałaś mieć westa? :eviltong:[/quote] Przynajmniej [b]Kisses[/b] zaoszczędzi na wybielaczu. :evil_lol: Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Iś & Chester']Hahja zawsze wiedziałam że Twój pies musi być uzdolniony ^^ w końcu Twój :evil_lol: a w ogóle to 4 w 1 bo w końcu psem też w pewnym sensie jest :loveu::diabloti::loveu:[/quote] Hahja :diabloti: No wiem, ale i odbija dzisiaj :evil_lol: No to ba :diabloti: Ale to wombat, bóbr i chomik w jednym psie jest :razz: Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='katik']Przynajmniej [B]Kisses[/B] zaoszczędzi na wybielaczu. :evil_lol:[/quote] O dokładnie :diabloti: albo na mące :razz: Quote
evel Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 o widzisz, my Ciebie też koffamy :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: [SIZE=1]ale tak Ci powiem po cichu, że taki bobrowaty malec jest ładniejszy od westa... ale ciiii... ;)[/SIZE] Quote
Kisses Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='evl']o widzisz, my Ciebie też koffamy :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: [SIZE=1]ale tak Ci powiem po cichu, że taki bobrowaty malec jest ładniejszy od westa... ale ciiii... ;)[/SIZE][/quote] Czuję się kochana :loveu::razz: [SIZE=1]ja nic nie wiem xd[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] Ha! A ja mam dzisiaj na 11.30 do szkoły do 14.10 :diabloti: Jak się uda, to dam jakieś foty Simby w wersji mniejszej :razz: Tzn. mniejszego, bo te bardziej 'dojżałe' się chyba pokonczyły :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 przełomowy moment foty za 10....9....8....7....6....5....4....3....2.........:D:D:D:D:loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Sorata']doj[B]rz[/B]ałe! :P fajne te teriery :cool3: A skąd się wzięło Wombat? :eviltong:[/QUOTE] na ogladala sie filmow przyrodniczych :D:D:D:loveu::loveu: Quote
marta_gp Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Kisses'] 'dojżałe'[/quote] doj[B]rz[/B]ałe! :P fajne te teriery :cool3: A skąd się wzięło Wombat? :eviltong: Quote
Bzikowa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 evl, grabisz sobie :diabloti: ale że Wombat piękny.... to prawda... :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts