Kisses Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Moniek193']:loveu::loveu:Ah oh ih http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/24.png Ah oh ih dzięki :loveu: [quote name='Iś & Chester']na tym z miśkiem Wombat uroczo wygląda :loveu::loveu: załóżmy spółkę z.u.o jak ty to mówisz :D Krowa + Wombat połączenie doskonałe :evil_lol::evil_lol: O :razz: Dobreee. [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/24.png dżdżownica na 4 łapkach i zmienila kolor jak kameleon zostala pokryta sierscia jak pies i ma uszy:-o xD:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki :loveu: [quote name='Feigned']macie już wyniki egzaminów ? :cool3: Dokładniej? :diabloti: [quote name='Tosa_Inu&Husky']Jak mogłaś nic nie napisać mi i na klubie PP? Już muszę lecieć (hm... Jak ukraść tego psa, zanim Kiss go dopadnie? - myśli:evil_lol:) [quote name='Tosa_Inu&Husky']I Brwinów te z się wprasza! Wiem, daleko, bo koło Wawy, ale to wykombinujemy:eviltong: Wybacz :eviltong: Przykro mi, to jest raczej niewykonalne, a nawet jeśli, to chyba w kolejce sie musisz ustawić, a ja ochroną wynająć :diabloti: [quote name='evl']Kisses, będziecie się wystawiać może? :razz: Może nie :razz: Za to jest szansa, że będziemy startować gdzieś w zawodach agility :loveu: I doszedł nam transporter :D Mamy już większość rzeczy Quote
evel Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 to będę ryczeć, bo miałam nadzieję, że Was poznam na wystawie jakiejś lubelskiej :placz: :eviltong: Quote
Karolina. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Hej :multi: To ile jeszcze dni zostało do odbioru Wombata? :cool3: Quote
Feigned Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 a nie pisałaś w tym roku egzaminów gim ? :razz: może mi się pokićkało coś :evil_lol: jaki transporter kupiłas? :cool3: Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Hejka:multi: Nie nie pisala:diabloti:Ja ja wyrecze i odpowiem:evil_lol: Bedzie za rok sie meczyc:diabloti::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Helo Wam:loveu: przydałyby sie jakieś fotki:siara::diabloti: Quote
Molli Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Hejka:multi: Nie nie pisala:diabloti:Ja ja wyrecze i odpowiem:evil_lol: Bedzie za rok sie meczyc:diabloti::evil_lol: Współczucia. Ja też się będę męczyć ale za 2 lata. Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Kiss ale w Krakowie nie ma aglitowych zawodów no ! a przynajmniej takich prawdziwych, czasem tylko jakieś imprezowe.. weź mu zrób młodzieżowego championa czy coś w tym stylu i skończ :D byleś za rok do Krakowa na wystawę przyjechała :evil_lol: ej wetło Cie ? foty nowe ale to już ! :mad: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Kissess, weź łombata zapisz na jakąś wystawę, chociaż zobacz jak to jest. Najlepiej w szczeniakach ;) Quote
Dacote Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Za ile dni będziesz miała psa? Muszę wiedzieć, aby móc zdążyć go świsnąć:eviltong:. P.S> Spoko:) Bździnówek (Brwinów) jest mały:evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 no właśnie ^^ i foty byś dała, albo chociaż napisała coś.. masz sprawozdanie z wczorajszego przeglądu już ?:cool3: Quote
Kisses Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 evl napisał(a):to będę ryczeć, bo miałam nadzieję, że Was poznam na wystawie jakiejś lubelskiej :placz: :eviltong: A do Lublina może i tak się wybierzemy - rodzinę tam mamy :razz: Izuuus napisał(a):Gdzie fotki ? :razz: Zaraz. Karolina&Lucky napisał(a):Hej :multi: To ile jeszcze dni zostało do odbioru Wombata? :cool3: 6 :multi: Feigned napisał(a):a nie pisałaś w tym roku egzaminów gim ? :razz: może mi się pokićkało coś :evil_lol: jaki transporter kupiłas? :cool3: Niet. Trixie Moniek193 napisał(a):Hejka:multi: Nie nie pisala:diabloti:Ja ja wyrecze i odpowiem:evil_lol: Bedzie za rok sie meczyc:diabloti::evil_lol: Hej :loveu: Dziekować :razz: A wiesz co! Wsparłabyś mnie, a nie :mad: Kaya93 napisał(a):Helo Wam:loveu: przydałyby sie jakieś fotki:siara::diabloti: Hejo Ci :loveu: Nu. I zaraz będę. Quote
Kisses Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Molli']Współczucia. Ja też się będę męczyć ale za 2 lata. Ale Ty masz 2 lata, a ja rok :placz: [quote name='Iś & Chester']Kiss ale w Krakowie nie ma aglitowych zawodów no ! a przynajmniej takich prawdziwych, czasem tylko jakieś imprezowe.. weź mu zrób młodzieżowego championa czy coś w tym stylu i skończ :D byleś za rok do Krakowa na wystawę przyjechała :evil_lol: ej wetło Cie ? foty nowe ale to już ! :mad: I musisz z tym żyć :D Do krk może też przyjedziemy tak se ot :razz: [quote name='Tinka:)']Kissess, weź łombata zapisz na jakąś wystawę, chociaż zobacz jak to jest. Najlepiej w szczeniakach ;) I najlepiej gdzieś, gdzie masz blisko? :razz: Pomyślimy no. [quote name='Tosa_Inu&Husky']Za ile dni będziesz miała psa? Muszę wiedzieć, aby móc zdążyć go świsnąć:eviltong:. P.S> Spoko:) Bździnówek (Brwinów) jest mały:evil_lol: 6 :eviltong: Nie uda Ci się :diabloti: [quote name='Iś & Chester']no właśnie ^^ i foty byś dała, albo chociaż napisała coś.. masz sprawozdanie z wczorajszego przeglądu już ?:cool3: coś. tak, uważam, że jestem zabawna uprzedzając Twoje pytanie Nie :razz: To teraz Wam powiem, że umieram sobie, bo mam gorączkę i gardło mnie tak boli, że jeść nic nie mogę a pić też ledwo ledwo :placz: I zaraz foty... Quote
Kisses Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Wiaderkowo :loveu: Moje kochane :loveu: Biegneeeeeeee :multi: Quote
Kisses Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 I ostatnie A teraz wybaczcie, idę sobie umierać. Magda, ku Twej radości zamówiłam aparat niebieski :P Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/32.png prze kochana ta fotkA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/28.png a teraz zamiast tego wspanialego tunelu maja wiaderko ??xD xD xD xD :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol:xD Quote
Kisses Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/28.png a teraz zamiast tego wspanialego tunelu maja wiaderko ??xD xD xD xD :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol:xD Tunel chyba też mają. Ale w domu pewnie :loveu: Ja chce go już! :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kisses napisał(a): I najlepiej gdzieś, gdzie masz blisko? :razz: Pomyślimy no. jeżeli chce ci się jechać np. do białegostoku to ja nie mam nic przeciwko :evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ooo, do Krk koniecznie musisz kiedyś wpaść! Śliczny jest... :loveu: PS:Za bardzo zmniejszasz te fotki, lepiej sie ogląda większe! Quote
Feigned Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Tinka:) napisał(a):jeżeli chce ci się jechać np. do białegostoku to ja nie mam nic przeciwko :evil_lol: ooo, tak! :multi: do białegostoku koniecznie. :diabloti: aach, niebieski :loveu: dobry wybór. :razz: Quote
Kisses Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Bewarka napisał(a):Ooo, do Krk koniecznie musisz kiedyś wpaść! Śliczny jest... :loveu: PS:Za bardzo zmniejszasz te fotki, lepiej sie ogląda większe! Ty do Rzeszowa też :razz: Mogę trochę większe, bo inaczej się forum rozciągnie:eviltong: Feigned napisał(a):ooo, tak! :multi: do białegostoku koniecznie. :diabloti: aach, niebieski :loveu: dobry wybór. :razz: Ale wiesz, że Ty do mnie też? Nu. Tez tak sądzę. Mam nadzieje, że się sprawdzi :loveu: Quote
Recommended Posts