Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katik']Uroczy jest ten mały skrzat. :loveu:
Dzięki :loveu:

[quote name='Onomato-Peja']ale cudaśny wombatek :loveu:
Pozderko dla Simby :lol:
Wombek-bombek :loveu:
On Ciebie też :diabloti:

[quote name='Kaya93']http://images37.fotosik.pl/152/2585a9b87d7cf01f.jpg łaaa:loveu:

A jutro ja porobie mu fotek:loveu: o ile nie zapomne aparatu naładować :diabloti:
Moooj Bombiś:loveu:
Ładuj aparat, ładuj...

[quote name='ewelinka_m']uf nadrobiłam całą galerię :diabloti:

i od razu złożę spóźnione wczorajsze życzenia urodzinowe :loveu:
kochana wszystkiego najlepszego :beerchug::BIG: pociechy z Wombata i wiele radości na wspólnej drodze! terriery to wspaniałe psy..co prawda cholery :diabloti:

pięknie razem wyglądacie :p
http://images37.fotosik.pl/152/2585a9b87d7cf01f.jpg
O, dziękuję, dziekuje :multi::loveu:
Cholery... kochane cholery :loveu:

Wole to zdjęcie, gdzie nie widać mi twarzy :diabloti:

Posted

Czasowa napisał(a):
życzenia urodzinowe ode mnie i od Hani ( no i psików)

No proszę... przyszłam i odkryłam, że złożono ci życzenia za mnie :diabloti:

Pozdrawiam
Hania :evil_lol:

Posted

A ja jak zwykle spuźniona :angryy:

Składam Ci więc najszczersze życzenia :loveu: Spełnienia marzeń, pociechy z Simbka i wszystkiego wszystkiego najlepszego :BIG::tort::new-bday::drink1::laola:

fotki super :loveu:

Posted

[quote name='bonsai_88']No proszę... przyszłam i odkryłam, że złożono ci życzenia za mnie :diabloti:

Pozdrawiam
Hania :evil_lol:
O widzisz :diabloti:
Teraz się dowiedziałam, ze Ty być Hania... ok, możesz być Hania :evil_lol:

[quote name='Ana04']http://images49.fotosik.pl/157/5031f7961d7eb608.jpg
Świetny maluch! :loveu:

[quote name='Bewarka']Wszystkiego najlepszego!!! :BIG:

Śliczne foty :loveu:
Dzieki i dzięki :loveu:

[quote name='Bartiśkowa_']A ja jak zwykle spuźniona :angryy:

Składam Ci więc najszczersze życzenia :loveu: Spełnienia marzeń, pociechy z Simbka i wszystkiego wszystkiego najlepszego :BIG::tort::new-bday::drink1::laola:

fotki super :loveu:
Ale i tak Cie lubiem :loveu:

Nadchodzi do mnie ZUO w postaci burzy :placz:

Posted

wybacz, że ja taka opóźniona, ale mnie nie było trochę :diabloti:
Wszystkiego naj :loveu: żeby się psisko zawsze słuchało :diabloti::loveu::loveu:

zdjęć na razie tylko kilka widziałam, ale śliczne to Twoje małe włochate, wspominałam ? :loveu:

Posted

WSZYS[COLOR=DarkGreen]T[COLOR=Magenta]K[COLOR=Navy]I[COLOR=Cyan]E[COLOR=DarkOrange]G[COLOR=Teal]O [COLOR=DarkOrchid]N[COLOR=DarkOrange]AJ[COLOR=Yellow]LEPSZEG[COLOR=DarkGreen][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Magenta][COLOR=SandyBrown][COLOR=DimGray][COLOR=DarkRed][COLOR=YellowGreen][COLOR=Blue]O [COLOR=Sienna]![COLOR=Orange]![COLOR=Red]!
:smilecol:
:laola:
[COLOR=DarkGreen][COLOR=Magenta][COLOR=Navy][COLOR=Cyan][COLOR=DarkOrange][COLOR=Teal][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Yellow][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Magenta][COLOR=SandyBrown][COLOR=DimGray][COLOR=DarkRed][COLOR=YellowGreen][COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=Orange][COLOR=Red] :tort:

Posted

[quote name='Feigned']wybacz, że ja taka opóźniona, ale mnie nie było trochę :diabloti:
Wszystkiego naj :loveu: żeby się psisko zawsze słuchało :diabloti::loveu::loveu:

zdjęć na razie tylko kilka widziałam, ale śliczne to Twoje małe włochate, wspominałam ? :loveu:
O to ostatnie :evil_lol:

Wspominałaś, ze śliczne :diabloti: To Ty mi kazałaś załozyć galerie.. Zuo wcielone :evil_lol:

[quote name='Moniek193']Hejka Bombki:multi:

Jutro Simbuś :bigcool:
Heej Sarki :multi:
Bierz aparat, bierz :loveu:

[quote name='saba98']WSZYS[COLOR=DarkGreen]T[COLOR=Magenta]K[COLOR=Navy]I[COLOR=Cyan]E[COLOR=DarkOrange]G[COLOR=Teal]O [COLOR=DarkOrchid]N[COLOR=DarkOrange]AJ[COLOR=Yellow]LEPSZEG[COLOR=DarkGreen][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Magenta][COLOR=SandyBrown][COLOR=DimGray][COLOR=DarkRed][COLOR=YellowGreen][COLOR=Blue]O [COLOR=Sienna]![COLOR=Orange]![COLOR=Red]!
:smilecol:
:laola:
[COLOR=DarkGreen][COLOR=Magenta][COLOR=Navy][COLOR=Cyan][COLOR=DarkOrange][COLOR=Teal][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Yellow][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkGreen][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Magenta][COLOR=SandyBrown][COLOR=DimGray][COLOR=DarkRed][COLOR=YellowGreen][COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=Orange][COLOR=Red] :tort:

Heej i dzięki :loveu:

Zaraz fotki 4 :diabloti:

Posted

Najpierw 'piękne' chmury, które wiszą nade mną, bo ZUO* idzie :diabloti:

I teraz Simbek By Foxowa :loveu:
usiłujemy stać :evil_lol:

I 'siad' :lol:

Jutro powinno być... troche :diabloti:

*burza

Posted

jakie zUo ? ktooo ? :evil_lol:
oj nie narzekaj :diabloti: patrz jaką masz tu widownie wierną :evil_lol: