Magnesiatko Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Majeczko śliczna z Ciebie dziewczynka!! Trzymam kciuki za cudowny domek!! Quote
Brysio Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='TERESA BORCZ']Brysio, dobra robota ogłoszenie piękne i fotki też. Nasza umowa obowiązuje. Wyróżnienie moja działka. Teraz wszyscy trzymamy kciuki!!![/quote] Pani Tereso umowmy się tak, ze te 2 tygodnie ja sponsoruje a nastepne 2 Pani;) jesli sunia nie pojdzie do tego czasu do domu;) Quote
kaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Wysłałam zdjęcia Majki z Kubą i jeszcze kilku suczek , do pewnej Pani, prosiła o psiaka łagodnego który by nie zrobił krzywdy dziecku. Quote
mysza 1 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 A ja przyszłam przez wstrząsający banerek, myslałam, że sunia nie zyje:-( ale jak rozumiem czeka na pomoc.:loveu: Ile Wam brakuje deklaracji? Macie już hotel na oku? Za jaką kwotę? Poproszę o numer konta, jutro coś wpłacę. Stałą deklarację podam jak dowiem się ile brakuje. Quote
Doda_ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='mysza 1'] Ile Wam brakuje deklaracji? Macie już hotel na oku? Za jaką kwotę? Poproszę o numer konta, jutro coś wpłacę. Stałą deklarację podam jak dowiem się ile brakuje.[/quote] Dziekujemy bardzo :loveu: a jesli chodzi o hotelik to jeszcze nie mamy zadnego na oku. Ale chyba juz pora szukać, wiec zabieram sie za to, bede pytac o miejsca i cene. Quote
Doda_ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='lunarmermaid']To ja też dołoże 10 zł miesięcznie.[/quote] bardzo dziekujemy :loveu: Quote
mysza 1 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Doda_']Dziekujemy bardzo :loveu: a jesli chodzi o hotelik to jeszcze nie mamy zadnego na oku. Ale chyba juz pora szukać, wiec zabieram sie za to, bede pytac o miejsca i cene.[/quote] Jak najbardziej. Ja to w ogóle narwana jestem, zawsze hotel a potem kasę zbieram:evil_lol: W razie czego poproszę o pw, bo mogę zapomnieć o wpłacie:oops: Quote
Doda_ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 myszko_1 dziekujemy - dobrze, napiszemy pw :) ja musze teraz wyjsc z domu, jak tylko wroce to bede szukac miejsca w hoteliku dla suczki. Quote
Doda_ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 powysylalam pw do osob ktore prowadza hoteliki na razie zadnych odp nie dostalam, trzeba czekac. deklaracje: [COLOR=black]Magnesiatko - 10 zł[/COLOR] [COLOR=black]Zofija - 10 zł[/COLOR] [COLOR=black]Majka12741 - 20 zł[/COLOR] lunarmermaid - 10 zł myszka_1 - 50 teresa-borcz - 10 zł Monika z Katowic - 30 zł = 140 zł czy jeszcze ktoś inny deklarowal ? Quote
Doda_ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 mamy miejsce w hoteliku :loveu: u Morii doba 10 zł z wyżywieniem, plus wizyty u weta (za leki) potrzebujemy 300 zł deklaracji :-( bo tyle wychodzi za miesiąc.. blagam, pomózcie !!! ps. sunia juz jest zapisana w kolejce Quote
TERESA BORCZ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :-( ja też deklarowałam 10 zł ale posyłam 50 za 5 miesięcy, choć mam nadzieję że szybko znajdzie domeczek.Prosze o nr. konta. Cioteńki śpieszmy się zanim będzie za póżno Pozdrawiam. Quote
Doda_ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='TERESA BORCZ']:-( ja też deklarowałam 10 zł ale posyłam 50 za 5 miesięcy, choć mam nadzieję że szybko znajdzie domeczek.Prosze o nr. konta. Cioteńki śpieszmy się zanim będzie za póżno Pozdrawiam.[/quote] Bardzo dziekuje !!! :loveu::loveu::loveu: Bardzo proszę, cioteczki, pomózcie !!!!!! Quote
mysza 1 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A może resztę bazarkami pokryć? BO zanim drugie tyle deklaracji się uzbiera, minie sporo czasu... Quote
Doda_ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 mamy 110 zl cioteczki, bardzo prosimy o pomoc!! brakuje 190 zl zeby sunia pojechala do hoteliku i byla bezpieczna !! Quote
Magnesiatko Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ja poszperam i może coś na bazarek wyszperam :oops: Quote
Monika z Katowic Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Doda_']mamy 110 zl cioteczki, bardzo prosimy o pomoc!! brakuje 190 zl zeby sunia pojechala do hoteliku i byla bezpieczna !![/quote] Deklaruję 30 zł miesiecznie. Proszę o informację, gdzie można wpłacać pieniądze. Quote
Doda_ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Moniko, bardzo bardzo Ci dziekuje :loveu: edit: a jesli chodzi o konto, to jesli dobrze zrozumialam - na konto BRYSIO bedziemy wplacac pieniazki ? Quote
majka12741 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Może mi ktos podać nr konta? Bo niestety nie znam a też już bym mogła wpłacić. Pozdrawiam. Quote
Doda_ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bardzo proszę poczekać, bo teraz to nie wiem na czyje konto pieniażki mialy byc wpłacane, chyba na Brysio o ile sie nie myle, musimy poczekac takze na nia. Quote
Lia7 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Do kiedy trzeba wpłacić pieniądze , na jakie konto i lie brakuje? Quote
Doda_ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 deklaracje: [COLOR=black]Magnesiatko - [B]10 zł[/B][/COLOR] [COLOR=black]Zofija - [B]10 zł[/B][/COLOR] [COLOR=black]Majka12741 - [B]20 zł[/B][/COLOR] lunarmermaid - [B]10 zł[/B] myszka_1 - [B]50 zł[/B] teresa-borcz - [B]10 zł[/B] Monika z Katowic - [B]30 zł[/B] Lia7 - na 5 mcy po [B]20 zł[/B] (wpłaci [U]100 zł[/U]) cantadorra - [B]20 zł[/B] = [B]180 zł[/B] Quote
Lia7 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Wpłacę w poniedziałek tylko jak na jakie konto? Quote
Doda_ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Lia7']Wpłacę w poniedziałek tylko jak na jakie konto?[/quote] konto podam jak tylko bede wiedziec na czyje bedziemy wplacac to bedzie jednorazowa wplata czy stala deklaracja-jesli to drugie to ile miesiecznie?:oops: musze wiedziec, bo niewiem czy Cie wpisac do listu deklaracji. dziekuje:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts