Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Dodo, Daruniu...jeśli znajdzie sie osoba,która udostępni konto itd,to nie ma problemu.Mogę wysyłać do ludzi PW i prosić o wsparcie.

To co robimy?

ja jeszcze niemam konta ale za ok. 2 tyg będę mieć.
Jesli to za pózno, to kto pomoze? kto teraz udostepni konto?
Ja tez moge wysylac pw - justynko powiedz jak to bedziesz robic? bo lista uzytkownikow nie dziala. najlepierw musimy znalezc hotelik, znac cene i dopiero zaczac wysylac bo teraz nie wiem ile pieniazkow potrzeba.

Posted

Doda_ napisał(a):
ja jeszcze niemam konta ale za ok. 2 tyg będę mieć.
Jesli to za pózno, to kto pomoze? kto teraz udostepni konto?
Ja tez moge wysylac pw - justynko powiedz jak to bedziesz robic? bo lista uzytkownikow nie dziala. najlepierw musimy znalezc hotelik, znac cene i dopiero zaczac wysylac bo teraz nie wiem ile pieniazkow potrzeba.

nie działa? zaraz sprawdze

Posted

Ok - działa, mozna klikac w literki i pojawiaja sie osoby, ale gdybym chciala wyszukac osobe to sie nie da. Justynko ja ci pomoge, jakie literki wybierasz? I do ilu osob wyślesz? co napisac? Musimy tez juz szukac miejsce w hoteliku, platnym DT dla suni.
I na jakie konto wplacac deklaracje?

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Doda_ napisał(a):
Ok - działa, mozna klikac w literki i pojawiaja sie osoby, ale gdybym chciala wyszukac osobe to sie nie da. Justynko ja ci pomoge, jakie literki wybierasz? I do ilu osob wyślesz? co napisac? Musimy tez juz szukac miejsce w hoteliku, platnym DT dla suni.
I na jakie konto wplacac deklaracje?

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja zaczne od samego końca alfabetu,Ty możesz od początku

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Nie ma konta,nie ma wybranego hoteliku,nie ma deklaracji...słowem-nie ma nic...

konto mogę udostępnić, czyli jedno już mamy ;) trzeba napisać że szukamy osoby która weźmie małą na płatny tymczas ale osobny post, może wtedy ktoś podrzuci hotelik, deklaracje pewnie się znajdą, w najgorszym wypadku będę sprzedawać rzeczy na bazarku na jej rzecz albo komuś je prześlę kto się tym zajmie;) więc coś już jest nie wolno się poddawać :mad:

Posted

darunia-puma napisał(a):
konto mogę udostępnić, czyli jedno już mamy ;) trzeba napisać że szukamy osoby która weźmie małą na płatny tymczas ale osobny post, może wtedy ktoś podrzuci hotelik, deklaracje pewnie się znajdą, w najgorszym wypadku będę sprzedawać rzeczy na bazarku na jej rzecz albo komuś je prześlę kto się tym zajmie;) więc coś już jest nie wolno się poddawać :mad:

Dzięki :)

Powysyłałam PW do 26 osób...od końca + do paru osób na "a","m" i "k"

reszte później,dodam do tytułu prośbe o wsparcie

Posted

majka12741 napisał(a):
Odpowiadam na Waszą prośbę o wsparcie, na jakie konto można wysyłać pieniądze dla Maji?

Na razie zbieramy deklaracje.Jeśli masz ochote pomóc,to zadeklaruj taką sumę,którą będziesz mogła wpłacać co miesiąc, każda złotówka jest ważna.Dzięki, że zajrzałaś :)

Posted

Magnesiatko napisał(a):
Ja mogę dorzucić skromne 10 PLN miesięcznie. Jeżeli będe miała jakąś zwyżkę PLN prześlę, ale obiecać w tym momencie nic więcej nie mogę :(

Dziękujemy:multi::multi::multi:

ja skończyłam definitywnie z literką "z"

Posted

tak, damy rade !!!!
justynko, jesli moglabys to na pw przeslij mi tekst jaki wysylalas do tych osob:oops: nie mam czasu by myslec co napisac:oops:
w pierwszym poscie trzeba napisac kto i ile deklaruje :loveu:
ja moze bede mogla dorzucic, ale pozniej napisze ile bo w tej chwili niestety nie wiem ile bede mogla..

Posted

Doda_ napisał(a):
tak, damy rade !!!!
justynko, jesli moglabys to na pw przeslij mi tekst jaki wysylalas do tych osob:oops: nie mam czasu by myslec co napisac:oops:
w pierwszym poscie trzeba napisac kto i ile deklaruje :loveu:
ja moze bede mogla dorzucic, ale pozniej napisze ile bo w tej chwili niestety nie wiem ile bede mogla..

Już Ci wysyłam...

w 1. poście są deklaracje,tzn 1 deklaracja...