Gosiapk Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 I jeszcze kilka kwiatków do tego Ogródka :) (...) Pomidorcia i .... Pomidorek? :hmmmm: :) Quote
elik Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Pomidorcia i .... Pomidorek? :hmmmm: :) Pomidorcia i Homerek :) No i Majunia zajęta obwąchiwaniem Homercia :) Quote
Gosiapk Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Pomidorcia i Homerek :) No i Majunia zajęta obwąchiwaniem Homercia :) Homer nie rymuje się z Pomidorcia :megagrin: Quote
elik Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Homer nie rymuje się z Pomidorcia :megagrin: No jakoś nie chce, ale dla zdolnego nic trudnego. Może ktoś wymyśli rymowanie :) Quote
elik Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 No to może Homiruś i Pomidoruś :) Może być :) :klacz: Quote
AgaG Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Homorka? - nie, bo Homerek to pan pies :) Quote
elik Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Pomidorka i Homorka? :hmmmm: :D Homorka? - nie, bo Homerek to pan pies :) Ale też fajowe :) Quote
kolejna kobietka Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Pomidorcia i Homiś to naprawdę jak rodzeństwo wyglądają, mają podobne umaszczenie pyszczka tylko w innych kolorach :) Quote
elik Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Pomidorcia i Homiś to naprawdę jak rodzeństwo wyglądają, mają podobne umaszczenie pyszczka tylko w innych kolorach :) I Majunia ma chyba niższe zawieszenie :) Quote
AgaG Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Pomidorcia i Homiś to naprawdę jak rodzeństwo wyglądają, mają podobne umaszczenie pyszczka tylko w innych kolorach :) Pomidorcia jest co prawda dwa razy mniejsza ale pyszczuś rzeczywiście mają podobny. Najważniejsze jest jednak to, że cała czwórka jest równie łagodna :) Jak odsprzątamy mieszkanie, bo właśnie zaczynamy wielkie porządki, to zrobię wszystkim naszym pieskom zdjęcia.:) Quote
Gosiapk Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Pomidorcia jest co prawda dwa razy mniejsza ale pyszczuś rzeczywiście mają podobny. Najważniejsze jest jednak to, że cała czwórka jest równie łagodna :) Jak odsprzątamy mieszkanie, bo właśnie zaczynamy wielkie porządki, to zrobię wszystkim naszym pieskom zdjęcia. :) I córci też :) Quote
AgaG Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 No i gdzie te objecane zdjąka? :) no jeszcze troszkę troszkę czasu minie, ale nie dużo:) sądzę, że w niedzielę zrobię. :) Teraz huk roboty przy psiakach i w domku. Ale obiecuję, że niedługo będziecie miały kogo oglądać, :) Quote
Gosiapk Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 no jeszcze troszkę troszkę czasu minie, ale nie dużo:) sądzę, że w niedzielę zrobię. :) Teraz huk roboty przy psiakach i w domku. Ale obiecuję, że niedługo będziecie miały kogo oglądać, :) No, ja myślę! Bo qurka nas tu -> :tree1: zastanie w oczekiwaniu. ( ;) żarty) Quote
AgaG Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Sesja w toku.. :) ale jeszcze trochę trzeba poczekać. Jutro Majunia jedzie ze mną do arwetu na przegląd weterynaryjny :) Quote
AMIGA Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 No nie mówiłam, że powinnaś w Arwecie dostać kartę promocyjną ? :-) Quote
AgaG Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Na szczęście doktorzy nic więcej Majuni nie znaleźli niepokojacego poza tym, co już ma zdiagnozowane: czyli poza alergią pokarmową i niedoczynnością tarczycy. Doktor po analizie wyników badania krwi oraz po zrobieniu szczegółowego usg pozwolił nawet odstawić calcort i zostać tylko przy euthyroxie. A doktorka doradziła, bym zaczęła dawać Majuni odrobinę ryby gotowanej do karmy, by sprawdzić, czy będzie takie jedzonko tolerować, No bo opowiadałam, że bardzo mi Majuni żal, gdyż pozostałe moje psy jedzą mięsko, ser biały itd, a ona wciąż tę suchą karmą dla alergików z odrobiną mokrego jedzenia dla alergików. :( Zaczęłam robić zdjęcia dziś, więc nieługo się pojawią na watku. :) Majunia bardzo się podobał doktorowi, Powiedział, że świetnie wygląda. :) ależ dumna byłam z mojego białego cudeńka w łatki , kochana sunia ta Majunia :) Quote
AgaG Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 No i taka stała się moja Majunia. Z nerwowej demolantki domu, która po adopcji wyła z tęsknoty przez dwa miesiące chyba, jeśli gdziekolwiek wychodziliśmy, stała się pewnym siebie łóżkowcem. Nie wyobraża sobie spania w nocy gdziekolwiek indziej niż nasze łóżko. Ale trzeba jej przyznać, że chociaż na poduszki nie wchodzi, jak Pomidocia ma w zwyczaju. Gdy już się ułoży zwinięta w kłębuszek, lula aż do porannego spaceru. :) Quote
AMIGA Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Witam całe stadko w Nowym Roku i życzę zdrówka przede wszystkim dla Wszystkich. Mam nadzieję, że psiaczki noc spędziły w miarę spokojnie (bo u mnie była tragedia !) Quote
Gosiapk Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Widzę, że Pomidorcia i spółka przespały Sylwestra :) Quote
Recommended Posts