Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było mnie pod netem - bardzo się cieszę, mam nadzieję, że to taki najwspanialszy domek i już nigdy Bryś nie będzie sam w boksie... jakbyście dziewczyny miały jakiekolwiek informacje - to dajcie znac :cool3:

Posted

Ja jednak mam pewien "niedosyt" podobnie jak Dogo07. Adopcje przeprowadzone przez wolontariuszy są pełne ciepła, sporej dawki informacji, zdjęć, wizyt poadopcyjnych.... to wszystko powoduje, że mamy taką wewnętrzną pewność bezpieczeństwa psa. Nie twierdzę broń boże , że ta adopcja przez schronisko jest gorsza, ale brakuje mi tutaj bardzo potwierdzenia faktu, że Bryś odszedł być może w dobrą przyszłość o której jednak nie będziemy nic wiedzieć. No cóż nie mamy na to wpływu i nalezy tylko wierzyć, że tak jak powiedziała Morisowa i KWL , Bryś trafił na wspaniały dom, który da mu miłość, ciepło i opieke do końca jego dni. Brysiu tyle za tobą cięzkich chwil i poczucia bycia niepotrzebnym nikomu, teraz masz dom i swojego pana. Oby na całe zycie :loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Dogo07']I proszę nie zapomnijcie, że na naszą pomoc czekają jeszcze:

ŚLEPCIO,

KAJETANEK

i

HARALD.

Zapraszamy na ich wątki.
Niech dobra energia Brysia będzie z nimi :).

Ślepciowi, Kajetankowi i Haraldowi też się udało, nie siedzą już w schronie,
Ślepcio ma domek, Harald DT\DS a Kajetanek w hoteliku czeka na swój nowy dom :).

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ślepciowi, Kajetankowi i Haraldowi też się udało, nie siedzą już w schronie,
Ślepcio ma domek, Harald DT\DS a Kajetanek w hoteliku czeka na swój nowy dom :).

o rany, to wspaniała wiadomośc :multi: strasznie się cieszę