Kika Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 nice_girl napisał(a):Mira, Gratuluję!!! :D Czyli macie już intera czy jeszcze nie? :hmmmm: Mogłabyś mi podać corgi, kiedy dojdziesz do siebie? Jeśli nie było ich dużo, of kors. :wink: Justynko niestety nie ma jeszcze intera :( , bo to drugi CACIB na Węgrzech, ale wszystko robimy w tym kierunku 8).Ale mamy już 3/4 węgierskiego championa :D Quote
Bogarka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 nice_girl napisał(a):Jeszcze raz proszę o welsh corgi( cardigan i pembroke). :wink: W niedziele byly tylko 2 pembroke PIES KL. OTWARTA CENTURYON VRANOCSKY ZLEB SUKA KL. CHAMPIONÓW HEARTBEAT HAVANNA VOM MOOSACHER a cardiganów nie bylo. Quote
Kika Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Asiaczek']Kika, a jakbyś mogła, to podaj mi nazwiska sędziów z soboty i niedzieli, dobrze? Pzdr. sobota-LIBUSE UBROVA CR niedziela- ERDOS LASZLO - H Quote
Bogarka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Natalia_W napisał(a):a ja poprosze o stawki sznaucerkow mini pieprz i sol... :D :D :D NIEDZIELA 15.05. PSY KL. SZCZENIAT HOSSZÚBEREKI-CSÁSZÁR JOHNIE WALKER KL. MLODZIERZY ADONE D'IQ MEINKISMAH BARON V BRUKENTHAL WANTED DAI MEDICI KL. POSREDNIA EMIGRANT REZLARK LAMBORGHINI ASTRONAUT KL. OTWARTA ARIEL REZLARK KL. CHAMPIONÓW MEDICI DAI MEDICI SUKI KL. MLODZIERZY ALLEGREZZA D'IQ HOSSZÚBEREKI-CSÁSZÁR EASILY THE BEST Quote
Bogarka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 SZNAUCERY MINI PIEPRZ I SÓL 15.05 niedziela c.d. SUKI KL. MLODZIERZY WINONA DAI MEDICI ZOOM ZOOM ZOOM DE FLOR DAI MEDICI ZOYA DE FLOR DAI MEDICI KL. POSREDNIA JULIETTE ERNST ASTRONAUT MINI-MAKSI ODILIA TEQUILA DAI MEDICI KL. OTWARTA MINI-MAKSI NIFERTARI KL. CHAMPIONÓW A'ALAYA ZARIA GRAND HAJAN EZÜST GRÁNIT DUNDY DROPS MINI-MAKSI VALENTINKA NAOMI CAMPBELL VON DER GONDHAUZI Quote
Kika Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 dorotal napisał(a):Przypominam sie z prosba o po wegiersku Francia bulldog i King charles(nie cavalier) dorotal ,ale drogo Cię będzie to kosztowało :wink: :wink: niedziela - psy baby BULLY STAR IRON mlodzież BENTON VON GLANDORF GOLD-SIERRA TIKO SMILING THUDER COULTHARD pośrednia BETONLAKI HARCOS JIMMY SAURON DELL'OLDOINYO LENGAI otwarta ACHILLE VD ZUYLENSTEDE champion VITTORIO VON DER MONARCHIA suki mlodziez INDIAN ROSE VD ZUYLENSTEDE pośrednia GRETA-GARBO CHARMANTE PERLE SMILING THUDER COCCOLINO WANDA VON GLANDORF EUJCH otwarta CLEMENCEAU DIAMOND DEMI UTOPIA VON GLANDORF champion OBSESSION DE ROYAL LASZATTI ufffffffffffff!!!!!!! Quote
nice_girl Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Bogarka napisał(a):nice_girl napisał(a):Jeszcze raz proszę o welsh corgi( cardigan i pembroke). :wink: W niedziele byly tylko 2 pembroke PIES KL. OTWARTA CENTURYON VRANOCSKY ZLEB SUKA KL. CHAMPIONÓW HEARTBEAT HAVANNA VOM MOOSACHER a cardiganów nie bylo. Dziękuję ci serdecznie, pomocna dogomaniaczko! :D A byłabyś tak miła i napisałabyś mi rodziców tego psa? :wink: Mira, Ale ten inter to pewnie tylko kwestia czasu, za co trzymam kciuki! :P Quote
Bogarka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 jovi napisał(a):Ja błagam o stawkę Białych Owczarków Szwajcarskich ( White swiss shepherd )! Może byc na priva lub mail. :help1: W niedziele nie bylo. Quote
PSYLLA Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Kika bardzo proszę o posokowce bawarskie (BAJOR HEGYI VEREB) z soboty :D Quote
dorotal Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Kika napisał(a):dorotal napisał(a):Przypominam sie z prosba o po wegiersku Francia bulldog i King charles(nie cavalier) dorotal ,ale drogo Cię będzie to kosztowało :wink: :wink: niedziela - psy baby BULLY STAR IRON mlodzież BENTON VON GLANDORF GOLD-SIERRA TIKO SMILING THUDER COULTHARD pośrednia BETONLAKI HARCOS JIMMY SAURON DELL'OLDOINYO LENGAI otwarta ACHILLE VD ZUYLENSTEDE champion VITTORIO VON DER MONARCHIA suki mlodziez INDIAN ROSE VD ZUYLENSTEDE pośrednia GRETA-GARBO CHARMANTE PERLE SMILING THUDER COCCOLINO WANDA VON GLANDORF EUJCH otwarta CLEMENCEAU DIAMOND DEMI UTOPIA VON GLANDORF champion OBSESSION DE ROYAL LASZATTI ufffffffffffff!!!!!!! dziekuje :D Jak na miedzynarodowke to stawka bardzo skromna. W Banskiej Bystrzycy bylo 37, a jak bylam w sobote w Alytus na Litwie to bylo tez wiecej buldozkow niz tutaj Quote
tunio Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 A ja sie bede upierdliwie dopytywac jak poszlo Fuce :roll: :lol: :lol: Quote
Sajko Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Fuka w sobotę dostała res.CACIBa za Interem, więc jakby ma CACIB. W niedzielę chyba res.CAC i w poniedziałek też chyba 2 była w klasie, za jakimś psem niemieckim jeśli starcza pamięć mnie nie myli 8) Quote
tunio Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Jedna litosciwa dusza ma ciekawosc nieco ukrocila :wink: Sajko,gratuluje Dragowi.A tego BOBa to wzielisci na klubowej ? :wink: Quote
aga_ostaszewska Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Fuka wystawiala foxa szorstkiego o dzwiecznym pseudo Makaron :lol: Quote
Sajko Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Carr, niestety tylko na międzynarodówce w niedzielę. Quote
Gwarek Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 A czy ktoś może podać stawkę border collie? Bardzo proszę... Quote
foxydoxy Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Gwarek napisał(a):A czy ktoś może podać stawkę border collie? Bardzo proszę... Patrzę w katalog i... .. w sobotę było tego 42 sztuki, w niedzielę 43. Może ktoś zeskanuje..... Quote
foxydoxy Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Bogarka']Co Fuka wystawiala? Foto relacja (Fuka z Makaronem): http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21636&postdays=0&postorder=asc&start=120 P.S. Czy mógłbym liczyć na tłumaczenie dwóch krótkich ocen pisanych ręcznie po madziarsku? Wstawił bym dwa skany wieczorkiem z domu. Sędziowie byli anglojęzyczni, ale niestety tylko w sobotę mam ocenę dla mnie zrozumiałą. Quote
Ziemniak Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ziemniak napisał(a):Ja mialem tam byc ale nie wyszlo :cry: Prosze slicznie o stawke akit (szczegolnie interesuje mnie drugi dzien) :D Przypominam swoja prosbe :D Quote
Kika Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 dorotal napisał(a):A ile bylo psow ogołem? W sobotę - w katalogu 1970, a w niedzielę - 2011. Quote
Recommended Posts