Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baskomaniak'][quote name='Evelina'][quote name='baskomaniak']To była dopiero 206-ta scenka kociokwiku... :wink: Dopiero :o
Chlopaki, cos ukrywacie przede mna ? :roll:
W tym 70 było w pierwszej serii. 8)Co mnie obchodzi "wstecz" :oops: .
Mialam na mysli slowo DOPIERO :roll:

Posted

baskomaniak napisał(a):
Popatrz na scenariusz... 8)
...jesteśmy DOPIERO na pierwszej stronie. :wink:
Ciekawe :roll:
Patrze i widze, jakos inaczej niz Ty :roll:
Nie zajrzales przypadkiem do innej bajki ?

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='baskomaniak']Popatrz na scenariusz... 8)
...jesteśmy DOPIERO na pierwszej stronie. :wink: Ciekawe :roll:
Patrze i widze, jakos inaczej niz Ty :roll:
Nie zajrzales przypadkiem do innej bajki ?
To ja na tą bajkę spróbuję popatrzeć inaczej...
Wydrukowałem scenariusz wielką czcionką, 60-tką...
I masz rację... :o
...właśnie mamy JUŻ za sobą odcinek ze strony 23, 24, 25, 26, i 27... :wink: :wink: :wink:
Pozdrawiam.
:D

Posted

Basenji napisał(a):
Evelino,
Baskomaniak ma rację. Przecież ma kopię scenariusza, który mu posłałem.
Zdrówko :D
On chyba cichcem cos do tego scenariusza dopisuje :oops:
Jak z nim rozmawiam o odcinku 10-tym to on mi mowi, ze miedzy 9-ym a 10-tym sa jeszcze 3 :lol:

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='Basenji']Evelino,
Baskomaniak ma rację. Przecież ma kopię scenariusza, który mu posłałem.
Zdrówko :DOn chyba cichcem cos do tego scenariusza dopisuje :oops:
Jak z nim rozmawiam o odcinku 10-tym to on mi mowi, ze miedzy 9-ym a 10-tym sa jeszcze 3 :lol:
Bo to są odcinki 9 ¼ , 9 ½ oraz 9 ¾... :wink:
Evelina i Basenji,
zauważyliście, że prawie nikogo oprócz nas nie ma w naszym kinie. :roll:
Sezon ogórkowy, czy co... :roll:
Może zrobimy jakąś przerwę konserwacyjną nadajnika... 8) 8) 8)
Pozdrawiam.

Posted

Jaka przerwa? Gdzie nikogo nie ma? Ja tu czekam (na ten ogień) :hmmmm: :hand: :niewiem:
A nikt się do rozmowy między reżyserami, animatorami i innymi ...ami nie wtrąca, bo wszyscy liczą na to, że coś się Wam niechcący wymknie :D :D :D

Posted

M10M napisał(a):
...A nikt się do rozmowy między reżyserami, animatorami i innymi ...ami nie wtrąca, bo wszyscy liczą na to, że coś się Wam niechcący wymknie :D :D :D

A tu jakoś nic nie chce się "wymknąć"... :wink: 8)
Pozdrawiam.

Posted

Ja tu wracam po krótkim urlopiku i co widzę. Harry okazał się jakimś mafiozo i dostał prawie dożywocie :evilbat: , Timon - Qdłatek poturbowany i leczy rany :roll: , a na dodatek rozpoczął się horror :o kocie mumie, znikające psy i koty, cos nie samowitego. Wielkie gratulacje i czekam na jeszcze.

Posted

Wiesz co, Basenji, pewnie ci się narażę, ale trudno. Myślałam, że na dogomanii są ludzie kochający zwierzęta. Nie tylko psy. I w zyciu bym nie sądziła, że znajdzie się ktoś (celowo bez epitetu), kto nawet w durnym żarcie uzyje takiej właśnie buźki :snipersm: czy czegos podobnego w stosunku do żywej istoty tylko dlatego, że nie jest psem. Musisz udowadniać czyjąś wyzszosć? Pies i kot są rózne, ani lepsze ani gorsze od siebie nawzajem.

Posted

shrivatsa napisał(a):
Wiesz co, Basenji, pewnie ci się narażę, ale trudno. Myślałam, że na dogomanii są ludzie kochający zwierzęta. Nie tylko psy. I w zyciu bym nie sądziła, że znajdzie się ktoś (celowo bez epitetu), kto nawet w durnym żarcie uzyje takiej właśnie buźki :snipersm: czy czegos podobnego w stosunku do żywej istoty tylko dlatego, że nie jest psem. Musisz udowadniać czyjąś wyzszosć? Pies i kot są rózne, ani lepsze ani gorsze od siebie nawzajem.

Ktoś zwariował? :niewiem:
To pewnie przez upały :hmmmm:

Posted

[quote name='shrivatsa']Wiesz co, Basenji, pewnie ci się narażę, ale trudno. Myślałam, że na dogomanii są ludzie kochający zwierzęta. Nie tylko psy. I w zyciu bym nie sądziła, że znajdzie się ktoś (celowo bez epitetu), kto nawet w durnym żarcie uzyje takiej właśnie buźki :snipersm: czy czegos podobnego w stosunku do żywej istoty tylko dlatego, że nie jest psem. Musisz udowadniać czyjąś wyzszosć? Pies i kot są rózne, ani lepsze ani gorsze od siebie nawzajem.

Taki wpis jest tyle wart, co recenzja filmu na podstawie repertuaru kina.
I nie zwalałbym tego na upał, a raczej na lekceważący stosunek
do Wszystkich, którzy do tego topiku zaglądają z przyjemnością,
nawet Tych, którzy śledzą nasz serial, choć się nie wpisują.
Tak więc naraziłaś się nie tylko Basenji...
Ja nie wyciągałbym zbyt pochopnie tak daleko idących wniosków wyłącznie
na podstawie celowo używanych przez Ciebie epitetów w innych topikach
jak np. "PALANT I KOMPLETNA KANALIA" czy "Cham i prostak! "...
Tak więc, za wizytę w naszym topiku Pani już dziękujemy...

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak'][quote name='shrivatsa']Wiesz co, Basenji, pewnie ci się narażę, ale trudno. Myślałam, że na dogomanii są ludzie kochający zwierzęta. Nie tylko psy. I w zyciu bym nie sądziła, że znajdzie się ktoś (celowo bez epitetu), kto nawet w durnym żarcie uzyje takiej właśnie buźki :snipersm: czy czegos podobnego w stosunku do żywej istoty tylko dlatego, że nie jest psem. Musisz udowadniać czyjąś wyzszosć? Pies i kot są rózne, ani lepsze ani gorsze od siebie nawzajem.

Taki wpis jest tyle wart, co recenzja filmu na podstawie repertuaru kina.
I nie zwalałbym tego na upał, a raczej na lekceważący stosunek
do Wszystkich, którzy do tego topiku zaglądają z przyjemnością,
nawet Tych, którzy śledzą nasz serial, choć się nie wpisują.
Tak więc naraziłaś się nie tylko Basenji...
Ja nie wyciągałbym zbyt pochopnie tak daleko idących wniosków wyłącznie
na podstawie celowo używanych przez Ciebie epitetów w innych topikach
jak np. "PALANT I KOMPLETNA KANALIA" czy "Cham i prostak! "...
Tak więc, za wizytę w naszym topiku Pani już dziękujemy...

Pozdrawiam.

Droga Baskomaniak, ja nie użyłam takich słów, między innymi dlatego właśnie, że nie znajduje przyjemności w obrażaniu kogoś. Przez całe 130 kilka stron tego wątku się nie przebiłam, przeczytałam kilka pierwszych. I to mnie zaskoczyło. Po prostu. Nie nazywam Was "Kompletnymi Kanaliami" czy "Chamami i prostakami", bo Was nie znam i nie mam do tego podstaw. To, co przeczytałam, wydało mi sie co najmniej dziwne. Jeżeli się mylę, t przepraszam, uświadomcie mi to, może zraziłam się po tych pierwszych stronach, a na kolejnych jest cos zupełnie innego i pochopnie wyciagam nieprawdziwe wnioski. Nie napisałam tego, zeby kogoś urażać. Jeżeli błędnie odczytałam serial, przepraszam, takie były tylko moje wrażenia. W każdym razie zgodnie z życzeniem nie będę się już udzielać w tym wątku (to nie sarkazm). Pzdrawiam.

Posted

shrivatsa napisał(a):

Konkretnie, o co Ci chodzi?
Cytacik, foto, link, etc.
Zdrowko :D