agusiazet Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Wydaje mi się, że sama nam o tym pisałaś, ale może nie słowami dokuczało, tylko, że pies się dziecka bał. Ale nie kłóćmy się, bo nie o to chodzi. Psa możesz wziąć i bez mojego przyzwolenia, bo ja tu nie mam nic do gadania, a pies potrzebuje domu!!! Quote
malagos Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Pies jest bardzo miły, to fakt :lol: Na przypiecie smyczy zareagował paniką, uskokami w bok, szarpaniem. Ale dostał smaczki w postaci kawałeczków żółtego sera i chrupek, więc drugie przypiecie smyczy powitał machaniem ogona. Teraz przeszliśmy sie po drodze, psi nochal w większosci tkwił w mojej kieszeni :diabloti: Już sie zrobił ładnieszy :crazyeye: Quote
ziele77 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Super :lol: Najfajniejsze jest to, że jednak nic mu poważnego nie dolega po prostu potrzebował opieki :multi:Czy Państwo z Mławy już się zdeklarowali?Będą nowe zdjęcia Kumpla?:cool3: Quote
ziele77 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Osa napisał(a):Ziele, kochana. Jeśli tylko możesz to weź tego niunia... On nie możne u malagos zostać na tymczasie nawet na płatnym...:shake: Z tego co zrozumiałam malagos wzięła go tylko na chwilę skoro miał mieć dom u Ciebie. Gosia niedawno miała przejścia z rodziną i warunki postawione ma jasno. Tak jak pisała mąż się zgodził na jeden tymczas i amba. I jeden tymczas Gosia ma . Malagos może mu zrobić podstawowe szczepienia i przegląd ogólny i na to prosiła o wpłaty ale trzymać psa nie może. Zresztą sama się tu na pewno wypowie - choć już pisała o tym wcześniej. Osa, ja jak najbardziej podtrzymuję moją propozycję DT/DS dla psiaka, jeżeli Malagos tylko bedzie chciała i tak zadecyduje to ma u mnie domek ;) Quote
malagos Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Moze jutro odpowiedzą - mam na mysli Mławę. Zdjecia zrobie mu jutro. Dzś wieczorem dosadzałam jeszcze kilka kwiatków do doniczek na tarasie, Kumpla wypusciłam z kojca i dzielnie mi pomagał. Wszystko, co wpadło mu w zęby było zabawką: pusta doniczka, łopatka z drewniana rączką oitp. Dałam mu wreszcie pluszową kośc i chodził z nią dumnie. Jejku, on jest taki duży :crazyeye: Ja jestem na etapie suczek wielkości ratlerka, a tu jego łepetyna jest jak moja Nutka z awatarka :crazyeye: Quote
ziele77 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 malagos napisał(a):Moze jutro odpowiedzą - mam na mysli Mławę. Zdjecia zrobie mu jutro. Dzś wieczorem dosadzałam jeszcze kilka kwiatków do doniczek na tarasie, Kumpla wypusciłam z kojca i dzielnie mi pomagał. Wszystko, co wpadło mu w zęby było zabawką: pusta doniczka, łopatka z drewniana rączką oitp. Dałam mu wreszcie pluszową kośc i chodził z nią dumnie. Jejku, on jest taki duży :crazyeye: Ja jestem na etapie suczek wielkości ratlerka, a tu jego łepetyna jest jak moja Nutka z awatarka :crazyeye: :evil_lol: Zachowuje się jak na szczeniora przystało, to dobrze, że jednak pobyt na ulicy nie odcisnął na nim jakiegoś wielkiego piętna i chce się bawić! Ciekawe jak duży jeszcze może urosnąć :cool3: Quote
agusiazet Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Pieniążki przelane i niech Kumpel zmiata to superowego domu!!! Quote
EVA2406 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ale tempo ekspresowe :crazyeye:. Oby tak dalej ;) Kumpel jest podobny do mojej Nuki. Quote
malagos Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Ciekawa jestem, czy ktoś z tych "staczy rogowych" spod sklepu z piwem zapyta mnie, co z psem.... Bo to przeciez oni się psem opiekowali "Wie pani, porcie rosołowe żem mu kupił, to i pożer" :cool1: ale lepsze to, niz mieliby go skopać czy przepędzić na piąty zagon :shake: Quote
ziele77 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jak się Kumpel dziś miewa?Ciekawa jestem nowych zdjęć :lol: Quote
malagos Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Agusia, dzieki za pieniadze, dostałam! Mam dopiero teraz czas, by siąść i napisać. Zdjęć nie zrobiłam, jutro postaram się. Kuplowi sie nudzi w kojcu i uwiebia, jak go wypuszczam na teren posesji. Trzyma sie wtedy bliko i dziś razem z pańciem kosili trawnik. Apetyt ma wspaniały, lubi i gotowane, i chrupki, i bułkę z mlekiem. Kupa już normalna i na razie "zostawia "ją poza kojcem :cool3: Siusia po babsku, ale jak przykucnie, to leje pół godziny ;) Teraz wieczorem odpiełam na chwilę smycz i dzieciak bawił sie z Sońką na naszej polnej drodze. Na "chodź tu" przybiegłi czekał na smaczek, i usiadł jak tresowany. To mądry pies. Quote
beam6 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Mądrego psa zobaczą na zdjęciu w piątek wszyscy czytelnicy Oferty ;) Malagos - kontakt podałam do Ciebie, powodzenia Kumplu :loveu: Quote
agusiazet Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Kumpel, żebyś tylko jak najszybciej znalazł fajny dom i Pana!!! Quote
ziele77 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Super szczeniorek i jaki usmiechniety i szczęśliwy :multi::lol: Quote
Osa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Widać że odżył...I ma uśmiech w oczach... A na zdjęciu przy krawężniku wyglądał na poważnie chorego. Quote
malagos Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Prawda? :multi: Na razie Kumpel po odrobaczeniu i ma obróżkę przeciw pasozytom, jeszcze tylko szczepieni p-ko wirusówkom. A na potem zostanie wścieklizna. Mława sie nie odzywa... Pies szuka domku... Quote
EVA2406 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Może to imie przyniesie mu szczęście i tak jak Kumpel od Cekinki z Halinowa, tak samo szybko znajdzie domek :lol: Quote
malagos Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 agusiazet napisał(a):Malagos, czy on ma Allegro? nie, nie ma... Moge Cie poprosić o wystawienie?.... Quote
malagos Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Do 1. postu dodałam kontakt. Pies jest w sumie gotowy do adopcji. Proszę o pomoc w ogloszeniach! Quote
Recommended Posts