EVA2406 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Fajne wiadomości :lol: i imie też ładne. Jak bedzie ogrodzenie to dopiero będzie pełnia życia i swobody. Quote
agja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witamy Wszystkich :cool1: Milan strasznie szybko się zaklimatyzował. Wczoraj można było zauważyć, że pilnuje swojego terenu :diabloti: szczeka na ludzi przechodzących obok działki (bardzo rzadko). Mimo, że ogrodzenie nie jest skończone to pilnuje się w granicach działki no chyba, że trzeba wyskoczyć na "drogę" pochlapać się w wielkiej kałuży albo na kupkę lub przywitać się z sąsiadką :cool: Ulubiona zabawa to skakanie na mnie, łapanie ząbkami za co tylko się da a ostatnio wymyślił włażenie od tyłu między nogi (jak się idzie) i nie ma siły, trzeba się zatrzymać i wytarmosić futro :loveu: A to tak na szybko, nie ostre bo z komórki Przesyłamy wszystkim buziaki :bye: Quote
Marfi Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 No to cudne wieści, morda kochana :loveu:. Już się spotkał z resztą stada? Quote
EVA2406 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Witam Cię Aguś i cieszę się, że Kumpel jest szczęśliwy, a Ty razem z nim. Quote
agja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Marfi napisał(a):Już się spotkał z resztą stada? Na razie tylko Oskara męczy :diabloti: Reszta stadka "za chwilę" Quote
Marfi Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 EVA2406 napisał(a):Witam Cię Aguś i cieszę się, że Kumpel jest szczęśliwy, a Ty razem z nim. Ewciu to już Milan alias Kumpel :razz: agja napisał(a):Na razie tylko Oskara męczy :diabloti: Reszta stadka "za chwilę" A z płotkiem udało się Wam powalczyć do końca? no i jak na zaczepki reaguje Oskar? mam nadzieję, że zostali psiowymi przyjaciółmi Quote
malagos Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 kOCHANI JESTESCIE, CIESZĘ SIE OGROMNIE, ZE TAKA BIEDA ZE WSI ZNALAZŁA sWOICH lUDZI I DOM :multi: Quote
Marfi Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 agja fooottttyyyyyyyyy !!!:mad: , jak już się wygadałaś że masz to wrzucaj :loveu: Quote
EVA2406 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Marfi napisał(a):agja fooottttyyyyyyyyy !!!:mad: , jak już się wygadałaś że masz to wrzucaj :loveu: Czekamy..............:mad: :mad: :mad: Quote
agja Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No i zdjęć brak :angryy: Proszę, nie bijcie, staram się jak mogę coś wrzucić ale jakoś pod górę mam z tymi wszystkimi cudami techniki :comp26: Milan wścieka się z małym Pinkim, który ma motorek w tyłku i wreszcie ma z kim poszaleć. Milan ucieka ze swoją nową zabawką a Pinki go goni usiłując zabrać ring tylko, że jak już Pinki ma okazję to zabrać to się wycofuje tak jakby myślał: no tak, jak zabiorę to koniec zabawy albo to Milan będzie teraz gonił mnie :-o oj to chyba wolę ja gonić tego cielaka :evil_lol: Najlepsza zabawa Milana to kradzież buta :diabloti: jak nie znajdzie żadnego to bardzo chętnie z nogi zdejmuje, a jak jeszcze jakieś sandałki na rzepy :cool3: to dopiero jest zabawa. Kochane psisko :loveu: Ze zdjęciami będę walczyć, będą na 100% :megagrin: Quote
Marfi Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 hehe no to pięknie, mądry psiaczek, wie że jak zakosi buta to pańcia pogania po podwórku :cool3: i trochę ruchu nikomu nie zaszkodzi :loveu: Quote
agja Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Udało się :multi: kilka fotek z zapoznawania się stadka: Quote
beam6 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='agja']Udało się :multi: kilka fotek z zapoznawania się stadka: Gratuluję talentu - mnie "naumienie się" wklejania zdjęć zajęło prawie dwa lata :lol: Sesja cudna :loveu: Quote
Recommended Posts