blonditipsy Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Bardzo ładny pies. Zdrowy,młody,odrobaczony,zaszczepiony,łagodny.... Powinien bez większych problemów znaleźć dom .. I nawet z Allegro nie ma odzewu? :roll: Nie mogę uwierzyć :roll: Quote
agusiazet Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Alegratka Kumpla: [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1972033_kumpel_duzy_szczeniak_szuka_domu_ok.html]Kumpel - du Quote
blonditipsy Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jeszcze tu: do adopcji Mazowieckie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa (trzecie od góry) tu: Forum o psach i kotach (na razie pierwsze od góry) i tu: Warszawa Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa (niestety na czwartej podstronie,ale w wolnej chwili zrobię jeszcze jedno z drugiego konta ;) ) Quote
malagos Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Blondi tipsy, baardzo Ci jestem wdzięczna! Nikt nadal nie pyta... Miałam pytanie od jednej z naszych dogomaniaczek, co Kumpel mówi na koty - nie wiem na 100 proc. Na naszego nie zwraca uwagi, bo to nasz. Druga znajopma (wczoraj na festynie w Markach) obiecała przesłać zdjecia rodzinie, która szuka duzego psa. Nic, tylko trzeba poczekać. Quote
malagos Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Na powieszone wczoraj na festynie ogłoszenie ze zdjeciem moze kilka osób rzuciło okiem, ale nikt nie zaoferował domu :roll: Quote
Ninka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Prosze spojrzcie, co sie dzieje w Poznanskim schronie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-poznaniu-bukowska-139366/#post12411495 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Osa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Państwo niedaleko mnie chcieli psa - pokazałam im Kumpla ale nie bardzo mieli chęć jechać nawet do Warszawy.. Dzisiaj byli w schronie i wzięli bidę taką a'la labradorową - byłam oglądałam - dobrze, że go wzięli bo bida straszna. Ale też mi szkoda, że nie wzięli Kumpla... Quote
blonditipsy Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Podniosę!!! Wieczorem zrobię drugie ogłoszenie na Gumtree i podbiję to na na adopcjach.org . Quote
Marfi Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Witam ciepło, wysłałam ogłoszenie do znajomej o której mówiłam Ci na festynie w Markach, zobaczymy. Wrzuciłam też na nasze fretkowe, mam nadzieję, że ktoś się odezwie. Pozdrawiam i trzymam kciuki za psiaczka Quote
malagos Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Dziekuje za pomoc w ogłaszaniu! Dziś miałam telefon od pana z ...Mielca (myslał, ze psiak jest w ok. Mielca, a tylko znaleziony pod Warszawą) .Ale ma zadzwonic w środę , bo zastanawia sie nad Kumplem. Quote
EVA2406 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wzięłam to ogloszenie z festynu i powieszę go u mojej wetki w lecznicy Quote
malagos Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ewuś, dziekuję, zawsze to bliższe okolice, niż Mielc-Sandomierz. Wiec czekam na wieści, moze od Marfi, Abrakadabra i inne :roll: Quote
Marfi Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 malagos napisał(a):Ewuś, dziekuję, zawsze to bliższe okolice, niż Mielc-Sandomierz. Wiec czekam na wieści, moze od Marfi, Abrakadabra i inne :roll: Ciiii nie zapeszaj ;), nic nie mówię i siedzę cicho, trzymam jedynie ksiuki ;) Quote
malagos Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Był jeszcze telefon z Warszawuy, miły ktoś, ale za daleko... Agusiazet, w ogłoszeniach jest Mielec? Sprawdź, proszę! Quote
beam6 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 malagos napisał(a):Był jeszcze telefon z Warszawuy, miły ktoś, ale za daleko... Jakie za daleko ??? Dawaj namiary na pw - dom prześwietlę (jakbym własnego Tymczasa wyadoptowywała :evil_lol:) a i o transporcie pomyślimy (pod warunkiem załapania się na Twoje ciasto) - tylko po 18 czerwca (wcześniejsze terminy zabukowane :diabloti:) Quote
blonditipsy Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jak znajdujecie domki dla starszych i brzydkich,jak taki ładny,młody i zdrowy pies nie może znaleźć domku..... Ech... :-( Quote
malagos Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 beam6 napisał(a):Jakie za daleko ??? Dawaj namiary na pw - dom prześwietlę (jakbym własnego Tymczasa wyadoptowywała :evil_lol:) a i o transporcie pomyślimy (pod warunkiem załapania się na Twoje ciasto) - tylko po 18 czerwca (wcześniejsze terminy zabukowane :diabloti:) Nie dla mnie za daleko, tylko dla pana - tak powiedział :shake: Że poszuka psa bliżej :cool1: A ten z Mielca też sie nie odzywa :shake: A przy naszym domu dzis raniutko biegały 2 młode zajączki :multi: Bawiły sie na drodze i uciekły na łąkę . Quote
agusiazet Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 W ogłoszeniu są dane do Ciebie, ale portal ma moje dane jako ogłaszającego! Quote
Recommended Posts