malagos Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 mam kłopoty z komputerem, ale ciekawie zagladam i zagladam.... Quote
Osa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 malagos napisał(a): Jejku, ale te dwie harpie przemaglują dziewczyninę :diabloti: Bez tego Kumpel nie pojedzie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyobrażam sobie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I co przeżyła? Przeszła?Jedzie? Nie jedzie? Quote
malagos Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 No to jedzie! :loveu: Będzie miał dobrze! Kochane psisko, tyle sie naczekało! Ewuś, Marfi - dziekuję Wam bardzo za sprawdzenie domu! Teraz pytamy tylko nieśmiało, czy ktoś może pomóc w transporcie? :oops: domek jest niedaleko Wołomina pod Warszawą... Quote
Marfi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 jeśli nic się nie zmieni ze strony Agi i Malagos organizujemy transport na przyszłą niedzielę także trzymajcie kciuki do końca :grins: Quote
Marfi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Małgosiu plan jest taki, że w niedzielę zgarniam Agę, EVE i pędzimy w Twoją stronę, jeśli uda Ci sie wyjechać nam naprzeciw to super, jak nie to piecz ciasto, zaparzaj dobrą kawkę bo będziesz miała gości ;). Quote
Marfi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 agusiazet napisał(a):Kumpel ma domek!!! Cudownie!!! agusiazet i to jaki domek, 4 ha ogródka i funfla do zabawy :loveu: Quote
EVA2406 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Marfi napisał(a):agusiazet i to jaki domek, 4 ha ogródka i funfla do zabawy :loveu: No nie rozpędzaj sie tak ;), nie 4 ha a 4 tys m2. Mała różnica :evil_lol:. Ale i tak dużo, żeby się wybiegać. A poza tym fajne miejsce, jeszcze nie bardzo zabudowane, ale to szybko się zmieni. Ludzie fajni, widać, że zwierzolubni ;). Quote
EVA2406 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Marfi napisał(a):Małgosiu plan jest taki, że w niedzielę zgarniam Agę, EVE i pędzimy w Twoją stronę, jeśli uda Ci sie wyjechać nam naprzeciw to super, jak nie to piecz ciasto, zaparzaj dobrą kawkę bo będziesz miała gości ;). :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
malagos Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 To już od Was zależy - czy spotykamy sie np. w Pułtusku, czy piekę to ciasto i czekam na tarasie z dobrą kawą :cool3: Jak zadecydujecie! E tam, z kawą, obiadek zrobię :eviltong: Quote
Panca Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 nie bylo mnie tu kilka dni a takie fajne rzeczy sie dzieja - chyba bede zagladac raz na kilka dni a wiecej psow znajdzie domy;) Quote
malagos Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Panca, masz szczęsliwa łapkę! to moze i Ty sie zabierzesz na tę kawusię ? :cool3: Quote
blonditipsy Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Super,to wykasowuję nieaktualne ogłoszenia :) Quote
Panca Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 chetnie bym na kawe sie wybrala ale w obrebie Warszawy poniewaz niestety nawal pracy chwilowo nie pozwala mi na wycieczki pozamiejskie( tym bardziej ze wlasnie wrocilam z Kaszub) a kiedy psina jedzie? Quote
EVA2406 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 malagos napisał(a):Panca, masz szczęsliwa łapkę! to moze i Ty sie zabierzesz na tę kawusię ? :cool3: To może przyjedziemy nie samochodem, a autokarem? :evil_lol: Quote
malagos Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Dla mnie może być i TIR :evil_lol: Zaszczepimy jeszcze chłopaka na wscielkiznę, niech ma solidną wyprawkę ;) Jutro kończy sie mój bazarek na niego, trochę kaski na szczepienia wpadnie. Quote
Marfi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jeśli nie jedziemy Tirem ;) to niestety miejsca w czterokołocu więcej brak, już TŻ-ta poinformowałam że jego samochód wybiera się w drogę, bez niego, focha strzelił oczywiście bo Kumpel bardzo wpadł mu w oko i chciał go na żywo zobaczyć ale to uzupełnimy jak wpakujemy się "na kawkę" do Agi - nowej pańci :loveu:. Quote
malagos Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Tak sobie myslę, że na dogo nie ma normalnych ludziów :diabloti: Quote
rita60 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 malagos napisał(a):Tak sobie myslę, że na dogo nie ma normalnych ludziów :diabloti: I całe szczescie:p Quote
beam6 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 EVA2406 napisał(a):To może przyjedziemy nie samochodem, a autokarem? :evil_lol: Jeżu kolczasty - wycieczka do Malagos - można się zabrać ? Mam małosolne i pigwówki 0,7 do spożytkowania ;) Quote
malagos Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Ja mam kiszone z zeszłego roku :placz:Ale nadal dobre ;) Dziewczyny kochane, weźcie dla Kumpla smycz - taka dłuższą, mocną. Ja mam jedną dla niego odpowiednią, ale nie chce jej dawac, bo może sie przydac dla nastrepnego tymczasowicza :roll: Quote
Osa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='EVA2406']To może przyjedziemy nie samochodem, a autokarem? :evil_lol: A mnie weźmiecie? ;):evil_lol: Malagos "straśnie" chciałabym Cię zobaczyć... Ale jak się wkurzę to naprawdę przyjadę.. Quote
Marfi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 malagos napisał(a): Dziewczyny kochane, weźcie dla Kumpla smycz - taka dłuższą, mocną. Ja mam jedną dla niego odpowiednią, ale nie chce jej dawac, bo może sie przydac dla nastrepnego tymczasowicza :roll: Zapodam temat przyszłej pańci, u mnie jedynie kocio-frecie a na takiego olbrzyma to z deka za malusie ;) Quote
malagos Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Osa']A mnie weźmiecie? ;):evil_lol: Malagos "straśnie" chciałabym Cię zobaczyć... Ale jak się wkurzę to naprawdę przyjadę.. To czem Cię tak wkurzyć, zebyś przyjechała? :diabloti: Quote
Recommended Posts