Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Jejku, ale te dwie harpie przemaglują dziewczyninę :diabloti: Bez tego Kumpel nie pojedzie :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wyobrażam sobie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I co przeżyła? Przeszła?Jedzie? Nie jedzie?

Posted

No to jedzie!

:loveu:

Będzie miał dobrze! Kochane psisko, tyle sie naczekało!

Ewuś, Marfi - dziekuję Wam bardzo za sprawdzenie domu!

Teraz pytamy tylko nieśmiało, czy ktoś może pomóc w transporcie? :oops: domek jest niedaleko Wołomina pod Warszawą...

Posted

jeśli nic się nie zmieni ze strony Agi i Malagos organizujemy transport na przyszłą niedzielę także trzymajcie kciuki do końca :grins:

Posted

Małgosiu plan jest taki, że w niedzielę zgarniam Agę, EVE i pędzimy w Twoją stronę, jeśli uda Ci sie wyjechać nam naprzeciw to super, jak nie to piecz ciasto, zaparzaj dobrą kawkę bo będziesz miała gości ;).

Posted

Marfi napisał(a):
agusiazet i to jaki domek, 4 ha ogródka i funfla do zabawy :loveu:

No nie rozpędzaj sie tak ;), nie 4 ha a 4 tys m2. Mała różnica :evil_lol:. Ale i tak dużo, żeby się wybiegać. A poza tym fajne miejsce, jeszcze nie bardzo zabudowane, ale to szybko się zmieni.
Ludzie fajni, widać, że zwierzolubni ;).

Posted

Marfi napisał(a):
Małgosiu plan jest taki, że w niedzielę zgarniam Agę, EVE i pędzimy w Twoją stronę, jeśli uda Ci sie wyjechać nam naprzeciw to super, jak nie to piecz ciasto, zaparzaj dobrą kawkę bo będziesz miała gości ;).

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

To już od Was zależy - czy spotykamy sie np. w Pułtusku, czy piekę to ciasto i czekam na tarasie z dobrą kawą :cool3: Jak zadecydujecie!
E tam, z kawą, obiadek zrobię :eviltong:

Posted

chetnie bym na kawe sie wybrala ale w obrebie Warszawy poniewaz niestety nawal pracy chwilowo nie pozwala mi na wycieczki pozamiejskie( tym bardziej ze wlasnie wrocilam z Kaszub)
a kiedy psina jedzie?

Posted

malagos napisał(a):
Panca, masz szczęsliwa łapkę! to moze i Ty sie zabierzesz na tę kawusię ? :cool3:

To może przyjedziemy nie samochodem, a autokarem? :evil_lol:

Posted

Dla mnie może być i TIR :evil_lol:

Zaszczepimy jeszcze chłopaka na wscielkiznę, niech ma solidną wyprawkę ;) Jutro kończy sie mój bazarek na niego, trochę kaski na szczepienia wpadnie.

Posted

Jeśli nie jedziemy Tirem ;) to niestety miejsca w czterokołocu więcej brak, już TŻ-ta poinformowałam że jego samochód wybiera się w drogę, bez niego, focha strzelił oczywiście bo Kumpel bardzo wpadł mu w oko i chciał go na żywo zobaczyć ale to uzupełnimy jak wpakujemy się "na kawkę" do Agi - nowej pańci :loveu:.

Posted

EVA2406 napisał(a):
To może przyjedziemy nie samochodem, a autokarem? :evil_lol:

Jeżu kolczasty - wycieczka do Malagos - można się zabrać ?
Mam małosolne i pigwówki 0,7 do spożytkowania ;)

Posted

Ja mam kiszone z zeszłego roku :placz:Ale nadal dobre ;)

Dziewczyny kochane, weźcie dla Kumpla smycz - taka dłuższą, mocną. Ja mam jedną dla niego odpowiednią, ale nie chce jej dawac, bo może sie przydac dla nastrepnego tymczasowicza :roll:

Posted

[quote name='EVA2406']To może przyjedziemy nie samochodem, a autokarem? :evil_lol:
A mnie weźmiecie? ;):evil_lol:
Malagos "straśnie" chciałabym Cię zobaczyć...
Ale jak się wkurzę to naprawdę przyjadę..

Posted

malagos napisał(a):
Dziewczyny kochane, weźcie dla Kumpla smycz - taka dłuższą, mocną. Ja mam jedną dla niego odpowiednią, ale nie chce jej dawac, bo może sie przydac dla nastrepnego tymczasowicza :roll:

Zapodam temat przyszłej pańci, u mnie jedynie kocio-frecie a na takiego olbrzyma to z deka za malusie ;)

Posted

[quote name='Osa']A mnie weźmiecie? ;):evil_lol:
Malagos "straśnie" chciałabym Cię zobaczyć...
Ale jak się wkurzę to naprawdę przyjadę..
To czem Cię tak wkurzyć, zebyś przyjechała? :diabloti: