PATIszon Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Edyta & Regis']Kciałabym, gdybyś się wcześniej obudziła Osiołku. Mamy już kĄplet.[/quote] W SPA bylam, osiolku. Dopiero wrocilam. Nie to nie. Quote
Sable Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Smykowa, trza było pisać wcześniej :lol: jestem fanką waszego duetu :) Mam dostępną sztafetową openową [B]Skę[/B]. (do drużyny bez większych ambicji :P) Quote
ewka i haker Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Sable'] Mam dostępną sztafetową openową [B]Skę[/B]. (do drużyny bez większych ambicji :P)[/quote] my szukamy Ski(haker,eli i corrida) Quote
Aussie Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 My tez szukamy chętnych do sztafety - czyli dwie australijki. Nie wiem jak w końcu Dzynks - czy reflektujesz z Kaidenem? Bo wtedy byśmy szukały jednej elki. Ewentualnie, ponieważ Choco w openach biega w weteranach, to chyba mogłaby być w sztafecie emkowej (organizatorzy?). Wtedy Asti chętnie dołączy do jakichś elek. Czekamy na oferty :D Quote
tamer Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='blaira']Szukamy osobnika w klasie M ...chetnie w kolorze czarnym...do naszgo czarnego trio sztafetowego :diabloti::diabloti::diabloti: Ot koniec ogłoszenia matrymonialnego :evil_lol:[/quote] A może być czarno-rudy?:P Quote
beta Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Kawa M ka tez szuka sztafety. Irena moze pudle + ;-) Marzena Quote
IraKa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='beta']Kawa M ka tez szuka sztafety. Irena moze pudle + ;-) Marzena[/QUOTE] Pewnie, to jeszcze jakaś chętna eMkowa dwójeczka!!! Quote
Edyta & Regis Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='PATIszon']W SPA bylam, osiolku. Dopiero wrocilam. Nie to nie.[/quote] To się nazywa zaangażowanie. Zabierać psa przed zawodami do SPA:evil_lol: Quote
blaira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='tamer']A może być czarno-rudy?:P[/quote] Zapraszamy :evil_lol: Quote
blaira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Felki Ghandi i Jazz']Aleś Natalio wybredna ale czy przypadkiem to nie ma być kwartet? Pozdrowienia od szeltasów[/quote] Oj tam odrazu wybredna:lol: do naszego trio szukamu 4 by powstal kwartet ;) Rowniez pozdrawiamy Quote
IraKa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='beta']Kawa M ka tez szuka sztafety. Irena moze pudle + ;-) Marzena[/QUOTE] Ania i Parys też są chętni pobiegać z nami więc jeszcze jedna para potrzebna! Quote
Sable Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='ewka i haker']my szukamy Ski(haker,eli i corrida)[/quote] Jak chcecie nas to bardzo chętnie ;D Chyba, że zależy wam na torpedzie :) :lol: Quote
ewka i haker Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Sable']Jak chcecie nas to bardzo chętnie ;D Chyba, że zależy wam na torpedzie :) :lol:[/quote] myślę ze chcemy:) Quote
sortis Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 :razz: Dobra wiadomość dla pierwszego zawodnika z listy rezerwowej! Zwolniłam jedno miejsce... Quote
Aussie Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Przelewik poszedł :) Na stronie klubu brak informacji o zniżce za drugiego psa, dobrze, że tu zajrzałam ;) Nie ma chętnych do sztafety? Quote
Sajko Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Aussie']Na stronie klubu brak informacji o zniżce za drugiego psa, dobrze, że tu zajrzałam ;) [/quote] Wiemy i przepraszamy, ale chwilowo walczymy z wiruskiem i nie do końca swobodnie możemy edytować własną stronę:shake: Quote
Magda.P Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Aussie']Przelewik poszedł :) Na stronie klubu brak informacji o zniżce za drugiego psa, dobrze, że tu zajrzałam ;) Nie ma chętnych do sztafety?[/quote] Deo (Labrador) i Loki (po prostu Loki) szukają składu. Reflektujesz? Quote
Guest aneta_w Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ho ho ho! To dziewczyny poszalejecie :) Quote
GABI&ANDRZEJ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Mój westik Gabi też szuka chętnych do sztafety Quote
Fretka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A jak można wysłać potwierdzenie wpłaty mailem? Tzn, czy można po prostu skopiować i wkleić do listu, czy dać w załączniku w wordzie czy może jest jakiś specjalny przycisk na poczcie w tym celu? :oops: Quote
Bzikowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='GABI&ANDRZEJ']Mój westik Gabi też szuka chętnych do sztafety[/quote] Już miesiąc do zawodów więc warto by się zorganizować - to co, może by tak sztafeta westowa?? Akurat 4 się już zgłosiły, 2 openowe (Gabi i Bezik) i 2 zerówkowe (Bryndza i Wena). My będziemy na sztafecie na 100% a co z resztą? Halo, reszta westikowców, co Wy na to? :razz: Może macie jakieś niebanalne propozycje nazwy? :cool3: Quote
Godelaine Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Fretka']A jak można wysłać potwierdzenie wpłaty mailem? Tzn, czy można po prostu skopiować i wkleić do listu, czy dać w załączniku w wordzie czy może jest jakiś specjalny przycisk na poczcie w tym celu? :oops:[/quote] Zależy, jak opłacałaś. Jeśli w realu (w banku, na poczcie etc), to chyba najlepiej zrobić skan i dołączyć do maila. Jeśli robiłaś przelew przez internet, powinnaś mieć opcję pobrania potwierdzenia w wersji elektronicznej. Wtedy załączasz to w mailu. Quote
Sajko Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Godelaine, dzięki, dokładnie tak:) i dziękujemy bardzo tym, którzy już opłacili i przysłali nam potwierdzenia, bardzo ułatwia to pracę! Niedługo pojawi się lista z aktualizacją wpłat:p Quote
Mokka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Oooopssss, zapłacić :evil_lol:, dzięki za przypomnienie Quote
Recommended Posts