Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smykowa, trza było pisać wcześniej :lol: jestem fanką waszego duetu :)

Mam dostępną sztafetową openową [B]Skę[/B]. (do drużyny bez większych ambicji :P)

Posted

My tez szukamy chętnych do sztafety - czyli dwie australijki. Nie wiem jak w końcu Dzynks - czy reflektujesz z Kaidenem? Bo wtedy byśmy szukały jednej elki.
Ewentualnie, ponieważ Choco w openach biega w weteranach, to chyba mogłaby być w sztafecie emkowej (organizatorzy?). Wtedy Asti chętnie dołączy do jakichś elek.
Czekamy na oferty :D

Posted

[quote name='blaira']Szukamy osobnika w klasie M ...chetnie w kolorze czarnym...do naszgo czarnego trio sztafetowego :diabloti::diabloti::diabloti:

Ot koniec ogłoszenia matrymonialnego :evil_lol:[/quote]
A może być czarno-rudy?:P

Posted

[quote name='Felki Ghandi i Jazz']Aleś Natalio wybredna ale czy przypadkiem to nie ma być kwartet?

Pozdrowienia od szeltasów[/quote]

Oj tam odrazu wybredna:lol: do naszego trio szukamu 4 by powstal kwartet ;)

Rowniez pozdrawiamy

Posted

[quote name='beta']Kawa M ka tez szuka sztafety. Irena moze pudle + ;-)
Marzena[/QUOTE]

Ania i Parys też są chętni pobiegać z nami więc jeszcze jedna para potrzebna!

Posted

[quote name='ewka i haker']my szukamy Ski(haker,eli i corrida)[/quote]
Jak chcecie nas to bardzo chętnie ;D Chyba, że zależy wam na torpedzie :) :lol:

Posted

[quote name='Aussie']Na stronie klubu brak informacji o zniżce za drugiego psa, dobrze, że tu zajrzałam ;) [/quote]

Wiemy i przepraszamy, ale chwilowo walczymy z wiruskiem i nie do końca swobodnie możemy edytować własną stronę:shake:

Posted

[quote name='Aussie']Przelewik poszedł :)
Na stronie klubu brak informacji o zniżce za drugiego psa, dobrze, że tu zajrzałam ;)
Nie ma chętnych do sztafety?[/quote]
Deo (Labrador) i Loki (po prostu Loki) szukają składu. Reflektujesz?

Posted

A jak można wysłać potwierdzenie wpłaty mailem? Tzn, czy można po prostu skopiować i wkleić do listu, czy dać w załączniku w wordzie czy może jest jakiś specjalny przycisk na poczcie w tym celu? :oops:

Posted

[quote name='GABI&ANDRZEJ']Mój westik Gabi też szuka chętnych do sztafety[/quote]

Już miesiąc do zawodów więc warto by się zorganizować - to co, może by tak sztafeta westowa??
Akurat 4 się już zgłosiły, 2 openowe (Gabi i Bezik) i 2 zerówkowe (Bryndza i Wena). My będziemy na sztafecie na 100% a co z resztą? Halo, reszta westikowców, co Wy na to? :razz: Może macie jakieś niebanalne propozycje nazwy? :cool3:

Posted

[quote name='Fretka']A jak można wysłać potwierdzenie wpłaty mailem? Tzn, czy można po prostu skopiować i wkleić do listu, czy dać w załączniku w wordzie czy może jest jakiś specjalny przycisk na poczcie w tym celu? :oops:[/quote]
Zależy, jak opłacałaś. Jeśli w realu (w banku, na poczcie etc), to chyba najlepiej zrobić skan i dołączyć do maila. Jeśli robiłaś przelew przez internet, powinnaś mieć opcję pobrania potwierdzenia w wersji elektronicznej. Wtedy załączasz to w mailu.

Posted

Godelaine, dzięki, dokładnie tak:)

i dziękujemy bardzo tym, którzy już opłacili i przysłali nam potwierdzenia, bardzo ułatwia to pracę! Niedługo pojawi się lista z aktualizacją wpłat:p