Mysia_ Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 mówiła, że jest zdecydowana, ale to się jeszcze okaże...
maarit Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Mysia_']mówiła, że jest zdecydowana, ale to się jeszcze okaże...[/QUOTE] To po cichutku trzymam kciuki bo się boję zapeszyć...
tymuś Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 a ja powiem otwarcie: ( mogę)? mi się to nie podoba bo jak mają gdzieś na dworze mieszkać dwa staruszki nasze to lepiej niech są w psitulu przynajmniej będą mieć należytą opiekę i będą pod fachowym okiem Mysi apeluję nie ciśmy ich do pierwszego lepszego domu! a jak tak murzyn zemrze to lola zostanie sama w tej budzie na dworze ? przecież zamarznie! a tego się nie dowiemy .......
wapiszon Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='tymuś']a ja powiem otwarcie: ( mogę)? mi się to nie podoba bo jak mają gdzieś na dworze mieszkać dwa staruszki nasze to lepiej niech są w psitulu przynajmniej będą mieć należytą opiekę i będą pod fachowym okiem Mysi apeluję nie ciśmy ich do pierwszego lepszego domu! a jak tak murzyn zemrze to lola zostanie sama w tej budzie na dworze ? przecież zamarznie! a tego się nie dowiemy .......[/QUOTE] Zgadzam się, budę mają u Was w schronie. I w schronie mają osoby, które o nie dbają.
asikowska Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 dzisiaj byłyśmy świadkiem jak Lola (tak tak ta mała wystraszona i trzęsąca się jak tylko chce ją się pogłaskać:)) ustawiała Reiko:> pyskowała do niego strasznie aż bidok uszy skulił, potem ona siedziała w budzie jak to przystało na damę z przodu a Reiko budulek zupełnie z tyłu, ale chyba ma tam całkiem dobrze:) bo taki radosny i chciał się przytulać;)
tymuś Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 czyli wybieg-legenda jest w stanie reinkarnacji:lol:
asikowska Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='tymuś']czyli wybieg-legenda jest w stanie reinkarnacji:lol:[/QUOTE] na to wygląda:) Lola go ustawia ale i tak wydaje mi się że ma lepiej niż w boksie, bo ma swój kącik :)
tymuś Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 to dobrze bo on już ostatnio taki smutny był że aż zal było patrzeć..........
Artemida Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Wydaje mi się że Reiko tam jest radośniejszy :) a Lola cóż musi przywyknąć do obecności Reiko :)
asikowska Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Artemida']Wydaje mi się że Reiko tam jest radośniejszy :) a Lola cóż musi przywyknąć do obecności Reiko :)[/QUOTE] w końcu kobiety rządzą światem to Lola broni swojego terytorium:) a swoją drogą to nie myślałam że z niej taka kłótliwa babka i tak umie walczyć o swoje:) tylko Murzynek stoi obok i się nie wtrąca;)
Artemida Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 hahah Murzyn pewnie dumny że ma taka waleczną kobitkę u boku :D ale myślę że w końcu się dogadają :) Reiko dziś z nami pogadał trochę :D
Mysia_ Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Tymusiu, myślę, że Ty dobrze wiesz, że jak ich byle gdzie nie wydam ;) dlatego tak cichutko o tej Pani piszę... No zobaczymy jak to będzie ;)
Bjuta Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 No zobaczymy... Do kwietnia niedaleko. Lola, przestaniesz Ty mojego Reiko gonić??
tymuś Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 lola to się bojowa baba robi:evil_lol:........albo ona nowego faceta szuka............:lol:
azalia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Mysiu,a nie ma żadnej możliwości przekonania Pani żeby pieski mieszkały w domu? Może,jeśli to kochająca zwierzaki i dobra osoba to da się uprosić.
azalia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No tak,trzeba poczekać,za bardzo wybiegam do przodu,ale to dlatego,że bardzo bym chciała,żeby Murzynak z Lolunią mieli dom.
asikowska Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Lola przejęła władzę na wybiegu :D Murzynek wygrzewał się w słoneczku, Lola krzyczała na wszystkich którzy przechodzili też się grzejąc na słoneczku:) a Reiko machał ogonkiem siedząc gdzieś z tyłu wybiegu przy swojej "chyba" budzie:)
Recommended Posts