Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 876
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja powiem otwarcie: ( mogę)?
mi się to nie podoba bo jak mają gdzieś na dworze mieszkać dwa staruszki nasze to lepiej niech są w psitulu przynajmniej będą mieć należytą opiekę i będą pod fachowym okiem Mysi

apeluję nie ciśmy ich do pierwszego lepszego domu! a jak tak murzyn zemrze to lola zostanie sama w tej budzie na dworze ? przecież zamarznie! a tego się nie dowiemy .......

Posted

[quote name='tymuś']a ja powiem otwarcie: ( mogę)?
mi się to nie podoba bo jak mają gdzieś na dworze mieszkać dwa staruszki nasze to lepiej niech są w psitulu przynajmniej będą mieć należytą opiekę i będą pod fachowym okiem Mysi

apeluję nie ciśmy ich do pierwszego lepszego domu! a jak tak murzyn zemrze to lola zostanie sama w tej budzie na dworze ? przecież zamarznie! a tego się nie dowiemy .......[/QUOTE]
Zgadzam się, budę mają u Was w schronie. I w schronie mają osoby, które o nie dbają.

Posted

dzisiaj byłyśmy świadkiem jak Lola (tak tak ta mała wystraszona i trzęsąca się jak tylko chce ją się pogłaskać:)) ustawiała Reiko:> pyskowała do niego strasznie aż bidok uszy skulił, potem ona siedziała w budzie jak to przystało na damę z przodu a Reiko budulek zupełnie z tyłu, ale chyba ma tam całkiem dobrze:) bo taki radosny i chciał się przytulać;)

Posted

[quote name='tymuś']czyli wybieg-legenda jest w stanie reinkarnacji:lol:[/QUOTE]

na to wygląda:)

Lola go ustawia ale i tak wydaje mi się że ma lepiej niż w boksie, bo ma swój kącik :)

Posted

[quote name='Artemida']Wydaje mi się że Reiko tam jest radośniejszy :) a Lola cóż musi przywyknąć do obecności Reiko :)[/QUOTE]

w końcu kobiety rządzą światem to Lola broni swojego terytorium:) a swoją drogą to nie myślałam że z niej taka kłótliwa babka i tak umie walczyć o swoje:) tylko Murzynek stoi obok i się nie wtrąca;)

• 2 weeks later...
Posted

Mysiu,a nie ma żadnej możliwości przekonania Pani
żeby pieski mieszkały w domu?
Może,jeśli to kochająca zwierzaki i dobra osoba
to da się uprosić.

Posted

Lola przejęła władzę na wybiegu :D Murzynek wygrzewał się w słoneczku, Lola krzyczała na wszystkich którzy przechodzili też się grzejąc na słoneczku:) a Reiko machał ogonkiem siedząc gdzieś z tyłu wybiegu przy swojej "chyba" budzie:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...