Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

śliczna historia, im jest tam lepiej we dwójkę tak jak jest, jakbyście miały je rozdzielić, umrą bez siebie z tęsknoty bardzo szybko.

• Replies 876
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
tez myślę,że do adopcji musieliby iść razem...

gdybym ja miał tylko więcej czasu to byłyby u mnie bo z miejscem to problemu nie byłoby...........są wspaniałe murzynka nawet miałem przyjemność pogłaskać

Posted

anula42 napisał(a):
Murzyn i Lola to najpiękniejsza para na świecie - Angelina Jolie i Brad Pitt nie wytrzymają konkurencji

święte słowa ;) Może warto ich tam reklamować? :cool3:

Posted

choć serce mam pełne smutku dzisiaj - życzę Wam w Nowym 2012 Roku 366 szczęśliwych, dobrych dni, pokoju w sercu, zdrowia na ciele i duszy,
a radości w domu, w pracy i na wszystkich wątkach dogomanii!!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Kochana mari23...nie smuć się :calus::calus: Ja również wszystkim cioteczkom i wujkom,życzę samych szczęśliwych,radosnych dni w 2012 roku,mniej psich i kocich tragedii,spokojnego życia,wytrwałości i cierpliwości w dążeniu do określonych celów :loveu::loveu:

Posted

leżycie mi biedaki na sercu szczególnie murzynek, jest panem z najniższym nr w schronie parę innych tylko jest, ale w DT:-( a lola jest trzecia po myszce i kozie:-(

Posted

a ja tu trafiłam przypadkiem przez psitulową stronę i przepłakałam pół nocy czytając o tej pięknej miłości. Psitul to jedno z niewielu schronisk, gdzie szanuje się takie więzi. Może warto odnowić wydarzenie cudownej pary na fb, bo nie da się go już udostępniać. Musi im się udać w tym roku, musi! A cuda się zdarzają, ostatnio mały staruszek Cyganek, który niby nie miał szans znalazł dom przez fb - więc Murzyn z Lolą też mogą i też mają szansę na wspólny domek, wreszcie ktoś ich wypatrzy!

Posted

No to poprosimy o odnowienie FB. Tylko czy pamietamy, kto je robił??
I witamy Cię Kalvo serdecznie! Nasz dobry psitulowy duchu! ):

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...