Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 876
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też bardzo często zaglądam choc mało piszę bo cóż tu pisać w takim nieszczęściu lepiej szukać im jakieś przystani ale to nie takie łatwe....eh

Posted

może zbierze się w sobotę większa grupa żeby zabrać wybieg :D A z upinaniem Loli był problem bałam się żeby mnie nie capła ,ale ona tylko taką minę robi ;] Biedaczka wystraszona jest ;/ Gonia13 fajny pomysł z tą naszą klasą :D

Posted

Pomysł nie pomysł....
Kiedyś udawało się w ten sposób znaleźć domy, teraz popularnośc NK spadła. No ale niech przynajmniej ludzie sie o nich dowiedzą.

Posted

mari23 napisał(a):
śmiać?:-o
ja jestem "znajomą" Murzyna i Loli !!!:cool3::multi::eviltong:

niestety na pomoc na naszej-klasie coraz mniej można liczyć:shake: :(

teraz to już bardziej facebook i te sprawy...nasza-klasa straciła na popularności....:shake:

Posted

Widziałam ten profil na nk, bo dostaliśmy zaproszenie do znajomych ;)

Artemida napisał(a):
może zbierze się w sobotę większa grupa żeby zabrać wybieg :D A z upinaniem Loli był problem bałam się żeby mnie nie capła ,ale ona tylko taką minę robi ;] Biedaczka wystraszona jest ;/ Gonia13 fajny pomysł z tą naszą klasą :D

Lola jeszcze nigdy nikogo nie ugryzła, bardziej ją paraliżuje ze strachu kiedy się wystraszy...

Posted

Artemida napisał(a):
Mysia_ tego to ja jeszcze nie wiedziałam :D ,ale teraz mogę być już spokojna :D

chociaż z drugiej strony zawsze musi być ten pierwszy raz :eviltong: w sumie do ostatnie soboty Garth też nikogo nie użarł, jak tam ręka? ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...