Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 876
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia13 napisał(a):
Musi im się udać!

pewnie, że musi !!!!

chodzi mi po głowie "akcja Przebieczany" czyli powtórka z historii Dina i Kajtusia

• bo dom to cud, na który chyba liczyć nie mozna..... moje już "tradycyjne" że mam ich "naście" nie jest pociechą żadną! :placz::placz::placz:
    czy nie znalazłyby się deklaracje dla nich? sama sobie obiecywałam, że żadnych nowych deklaracji, ale, jak się czyta TAKĄ historię....
    na naszej-klasie, facebooku możemy też poprosić naszych znajomych.....
    nie mam czasu przeczytać całego wątku - może czegoś nie wiem....

wątek mają od 2009, ale w schronisku Murzynek od 2000r. a Lola od 2001 - wkrótce 11 rocznica Murzynkowej niedoli.....:-(

• Posted

Nie wiem. Ale w sumie, ponieważ one mieszkają na wybiegu, to nie wiem czy im by się aż tak w Przebieczanach poprawiło? Chyba tylko troszeczkę - większy wybieg mniej psów, ale to nie jest aż taka różnica jak w przypadku Dina i Katka, bo to były boskowe psiaczki. :roll:

Posted

Bjuta napisał(a):
    Nie wiem. Ale w sumie, ponieważ one mieszkają na wybiegu, to nie wiem czy im by się aż tak w Przebieczanach poprawiło? Chyba tylko troszeczkę - większy wybieg mniej psów, ale to nie jest aż taka różnica jak w przypadku Dina i Kajtka, bo to były boskowe psiaczki. :roll:

no to rzeczywiście domek byłby najlepszy - o deklaracje trudno, a jeśli poprawa nie aż tak wielka, to może rzeczywiście nie ma co ich stresować zmianą samego miejsca tylko

Posted

Dzisiaj był spacerek :cool3: Murzyn jest uroczy, bardzo grzeczny, cierpliwy.... Wyrywałam mu wiszący podszerstek a on grzecznie stał :loveu: Lola trochę nieufna, ale wiernie podążała u boku Murzyna :p

Posted

Strasznie sie cieszę, że Murzyn i Lola zrobili tak wielkie postępy od kiedy trafili do schroniska... Pamiętam jak dzisiaj, że kiedyś nie dało się ich ruszyć na żaden spacer, ale trochę pracy, miłości.. i teraz idą ze wszystkimi :) Cudne to jest :loveu:

Posted

Naklejka napisał(a):
    Jakie czesanie, ja to palcami skubałam :P
    W przyszłą sobotę na ten wybieg trzeba wpaść z czesadłami ;)

Efekt i tak super :razz::razz:

Posted

Wreszcie przypasowałam nicki do osób... Naklejka wyrywała Murzynkowi sierść garściami, Artemida zapięła Lolę w obrożę. Uffff... Rychło w czas....

Posted

Cezar jest taki ciut bardziej czekoladowy.
    W pracy (tam mam FB - bo w domu nie pamiętam haseł) zajrzałam na ich wątek. Taki trochę martwy mi się wydał. Czy ktoś mógłby przerzucić tam parę fot? :)

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...