Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 876
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta, to pierwsze zdjecie z pierwszej strony, gdzie sa razem jest fajne. Nie wiem tylko, na ile aktualne. Bo moze w czasie zimy tak jak mnie, troche sie kluseczce przytylo ;).

Posted

Mysiu, Ty jesteś bardzo fotogeniczna! A Murzyn jest przepiękny, a w Cezarku (co się tak udatnie pod Murzyna podszywa - już jestem zakochana!)

Posted

[quote name='Bjuta']Mysiu, Ty jesteś bardzo fotogeniczna! A Murzyn jest przepiękny, a w Cezarku (co się tak udatnie pod Murzyna podszywa - już jestem zakochana!)[/QUOTE]

jaka fotogeniczna? :D
Co to Cezarka to fakt, cudny z niego psiak :)

Posted

Wszyscy jesteście bardzo foto! ):

Komplecik info do ogłoszeń wysłany, ale pewnie poczekamy na realizację, bo kolejka na maksa.

Posted

Z pierwszej strony bazarku ogłoszeniowego wynika, że jeden z 4 Twoich zestawów jest zrealizowany - ale nie pisze który. Ja myślę, że informacja raczej dojdzie do Ciebie - nie do mnie, bo przecież Ty wpłacałaś. Sporo już naszych psiaków ma tam komplety ogłoszeń, ale nie dostaje się linków - więc tylko na nie czasem trafiam.

Posted

Bjuta, to byl piaty zestaw dla 10cio letniego Artusia, ktory po tych ogloszeniach w tydzien znalazl dom. Po ukazaniu sie ogloszen Bea, do ktorej podany byl kontakt mailowy, dostala maile z linkami do aktywacji. Powinny przyjsc do Ciebie, nie do mnie. Z tego wnioskuje, ze ogloszenia sie jeszcze nie ukazaly. Mam nadzieje, ze Lola i Murzyn pojda w slady Artusia.

Posted

hesia napisał(a):
Bjuta, to byl piaty zestaw dla 10cio letniego Artusia, ktory po tych ogloszeniach w tydzien znalazl dom. Po ukazaniu sie ogloszen Bea, do ktorej podany byl kontakt mailowy, dostala maile z linkami do aktywacji. Powinny przyjsc do Ciebie, nie do mnie. Z tego wnioskuje, ze ogloszenia sie jeszcze nie ukazaly. Mam nadzieje, ze Lola i Murzyn pojda w slady Artusia.

A nie, to linki aktywacyjne poszłyby do Mysi (bo jej mail jest w ogłoszeniach). Na pewno da znać!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...