Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reksiu a ile tam nie ma - u Kingi jest Fiba, ale nie ma Margo, nie ma tego 11latka samca i jeszcze jednej suni slicznej, ale juz tez z siwym pysiem.
Nie wyrobię:placz: to chyba naprawdę , ze ja w Pl i mam słabość do niech to się ich tyla namnożyło. Moze jak pojadę to będzie spokoj :roll:
A Rudej cos ostatnio nie widziałam:roll:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, a co to zapytania??? skad mam to wiedziec czy to prawda czy nie??? Jesli tobie w schronie powiedzia wiecej to podaj jej nr schroniskowy jest na 1 str i zadzwon do schroniska a sié przekonasz

Posted

JA juz nie mam sił...nie ogarniam tego....jak się uciesze z uratownaia jakiejs bidy...zaraz znajde nastepne tysiące:placz::placz::placz:przerastac mnie to zaczyna:-(:-(co za biedne stworzenia:placz::placz:"właściciel"...przyprowadził???Toż to nie wlasciciel tylko tuman do potęgi razy milion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Agnieszka, byłam w niedzielę w schronie, pytałam panią Gosię o dużą rudą sukę, podałam numer, Pani Gosia zajrzała do jakiegoś zeszytu i powiedziała , że została adoptowana.

Posted

Sunia 921/09 , 10 latka , płowa została zgłoszona przeze mnie jako kandydatka do adopcji niemieckiej. Na te potrzeby dostała ode mnie imię robocze : DORA .
Czekam na potwierdzenie od Niemców.

Posted

Reksiu21 napisał(a):
A niepomylilyscie przypadkiem zdjec na pierwszej stronie?:razz: Ta mieszanka ratlerkowa to chyba troszke mniejsza od ONka.....:eviltong:

tak sie dzieje jak na miejsce jednego psa Kinga na swojej stronie wprowadzi innego....
w tym miejscu była ta sunia ze Szczecińskiej:-(:-(