Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmieniłam tytuł i pierwszy post. Stary wątek czarnej szczecinianki został zapomniany, a ja ten mogę w każdej chwili edytować.

Trza się wziąć za ogłoszenia...:roll:

Posted

ja niestety nie bardzo mam jak się zabrać za ogloszenie - mam masę rzeczy w tej chwieli na glowie , dobrze by było może jakbys dała w tytule , ze prosimy o oglosznia, może się ktos ulituje

Posted

GoskaGoska napisał(a):
tylko, ze to nie Ty a sunia prosi :razz:

Zgadza się, dlatego zaraz zmienię tytuł, jak mi miejsca wystarczy :eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nic z tego nie wyszło... Jak zwykle...

Natomiast mamy następną podopieczną!!!:-(

Poniżej moje fotki i opis- dodam do pierwszego postu, jak będzie czas...

INFO:
Sunia od właściciela:angryy: Przybyła do schronu 23.06.09 r. 10 lat, średnio-duża, płowa, kudłata, uszy stojące. Nr ewidencyjny: 921/09, a nr na szyjce: 437. Szczekliwa, dobiega do kraty, ale nie zajadła. Podejrzewam, że po wyjściu bardzo miła. Bardzo zadbana, wyczesana, futro piękne!

Posted

jakbys mogla to i tu wsadza to "moja" i tą owczareczke z izolatki - dzis poszla na ogole boksy,co ma tez wątek - a jak by było mało to jest kolejna w boksie10 jeszcze jedna nowa :placz:ale juz dzis jej zdjęc nie zrobilam

Posted

goskagoska napisał(a):
jakbys mogla to i tu wsadza to "moja" i tą owczareczke z izolatki - dzis poszla na ogole boksy,co ma tez wątek - a jak by było mało to jest kolejna w boksie10 jeszcze jedna nowa :placz:ale juz dzis jej zdjęc nie zrobilam

o matko moja!

• 2 weeks later...
Posted

Rude jest fajowe:loveu:
Z rozpędu zrobiłam alegratkę, choć dopiero teraz sie kapnęlam, ze Gośka już zrobiła:evil_lol:

Schroniskowe Wrocławiu.
Miejsce gdzie psy przychodzą i odchodzą.
Pukka przyszła...ale jeszcze nie opuściła progów schroniska.
Nie opuściła, bo nadal szuka swojego człowieka, anioła, który ja uratuje....
Tak, Puka potrzebuje ratunku, ma 7 lat i dla schroniska taki pies już kwalifikuje się do uśpienia.
A przecież 7 lat to niewiele.
Ma przed sobą jeszcze długie lata życia!
Jest wspaniała, żwawa bystra, czujna a zarazem ciepła i czuła.
Uwielbia pieszczoty, wskakuje na kolana!
Byłaby dobrym stróżem i kompanem zabaw.
Gdyby ktoś jej dał szansę...
Pukka jest już wysterylizowana.
Bezgranicznie oddana ludziom, będzie bardzo wiernym psem.
Nie pozwólmy by jej serduszko zgasło, w tym psie jest mnóstwo energii.
Prosimy o ratunek dla tej zjawiskowo pięknej suni.
Uratuj, adoptuj, pokochaj..nie pozwol odejść w zapomnieniu
kom 605095144 i na maila [email protected]
Możliwy transport na terenie Całej POLSKI!

Troche ubogi ten tekst, dziołszki powiedzcie mi czy ona może mieszkac z innymi dziewuszkami albo psami?
No i umie chodzić na smyczy?
Czy wisi nad nią wyrok, tzn. czy mamy jakis określony czas?
Ta biszkoptowa jest superowa:loveu::loveu:

Posted

Dziękuję cioteczki za podtrzymanie wątku przy jakimkolwiek życiu!!!:loveu::calus:

Osobiście nie ma mnie na dogo długo i często i raczej mnie nie będzie przez cały sierpień za często...- ot tak się porobiło...:shake:

Posted

[quote name='GoskaGoska']jak jestes to sa 2 sunie
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ludzie-postawili-na-mnie-krzyzyk-niewiele-czas-na-pomoc-owczarek-sunie-w-potrzebie-143324/

http://www.dogomania.pl/forum/f1155/margo-kolejna-cudna-babcia-w-typie-owczarka-wroclaw-blaga-o-pomoc-143305/

jest 3 owczark-pies lat 11 niestety w budzie , moze we wtorek sie uda go wyciągnąć
Gosiu- przejrzałam już te wątki wcześniej- załamka totalna!:-(