GoskaGoska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ta blondyna ma Dora do ogloszen, Fiba i Lara- w najgorszej sytuacji z ogloszeniami jest Dora , i Fiba i Lara mają wyróżnione allegro Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ma Dora jakiś teskt do ogłoszeń?? numery kontaktowe ? w ogóle to chyba mało niej wiadomo. Quote
Koperek Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='yuki'] numery kontaktowe ? ma, moje- tel. 605095144 lub [email protected] [quote name='yuki'] w ogóle to chyba mało niej wiadomo. Nie bardzo rozumiem- a co więcej chcesz wiedzieć, oprócz tego, co napisałam w pierwszym poście?? Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 yuki w pierwszy poscie do ogloszen ma info o niej - a chocby się pisalo o psach epopeje to tak ludzie będę mieli swoj zestw pytan. Więc jak będzie domek to się wtedy mozna zostanowic jak odpowiedziec. Koperek a ty juz masz odbierac telefon? Jak tak, to moze podaj swoj nr . Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 No ok. Kiedyś mnie Gosia prosiłaś , żebym będąc w schronie ją wyciągneła z boksu, wzięła na spacer i zobaczyła jaka jest, tylko, że wtedy do schronu nie dotarłam . Widocznie, ktoś już to zrobił, skoro są takie informacje w pierwszym poście :) . Ale tekst by się jakiś niezły przydał tak czy tak moim zdaniem . Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dla blond piękności : 1. gumtree.pl(wrocław) 2. kupiepsa.pl 3. adopcjapsa.pl 4. centrumofert.pl 5. aleokazja.pl 6. sprzedasz.pl 7. przygarnijzwierzaka.pl 8. pajeczyna.pl 9. ojej.pl 10. pineska.pl 11. kokosy.pl 12. olx.pl 13. neeon.pl Quote
Koperek Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='yuki']Dla blond piękności : 1. gumtree.pl(wrocław) 2. kupiepsa.pl 3. adopcjapsa.pl 4. centrumofert.pl 5. aleokazja.pl 6. sprzedasz.pl 7. przygarnijzwierzaka.pl 8. pajeczyna.pl 9. ojej.pl 10. pineska.pl 11. kokosy.pl 12. olx.pl 13. neeon.pl Blond-pięknota PRZEPIĘKNIE DZIĘKUJE yuki!!!:multi::loveu::lol: Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kurcze ona ładna jest skubana, ma figla w oczach i w ogóle na tyle lat nie wygląda co ma :-o I niech znajdzie domeczek Blondina.......szybkoooooooooo!!!!!! Quote
iwa77 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nasza blond piękność może pakować walizeczkę .... mam potwierdzenie Dora (921/09) jedzie najbliższym transportem do Niemiec! Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 :multi::multi::multi: na kij te ogłoszenia robiłam , ledwo na oka widząc :eviltong: Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 super tak się cieszę - yuki to nic, aby tak zawsze było ze my tu ogloszenia - a psiak jedzie :loveu: super, ze się blodi załapała idę Iwone śledzi kto jeszcze jest pewniakiem :) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 o kurde felek :razz::razz::razz::loveu: Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jak one by tak miały hurtem jechać do lepszych domków , to ja mogę dożywotnio robić ogłoszenia dla samego robienia :evil_lol: Iwa jesteś boska!!!! Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 myslę Koperku, ze mozesz wątek juz przenieści. Lara w W-wie Fiba w Lesznie a Blondynka chyba dzis do Niemców pojechala :laola: teraz niech tylko dziewczynki będą grzeczne w nowych domkach:loveu: Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 to cudnie dziś chyba będę się tak cały czas się powtarzać :evil_lol: Quote
xmartix Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 mamy gdzieś wątek dla chłopaków ONków z naszego schronu? bo jeden będzie jutro jechał do domu Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ale o którego ci Marta chodzi - bo ja wiem tylko o tym 12latkach i tym Atosie ok5letnim. Quote
xmartix Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 o tego 5 letniego Atosa byłam na wizycie dziś, chronić warsztat będzie, na terenie warsztatu są biura czyli budynek właścicieli warsztatu, mieszka tam na stałe 1 pracownik, pies będzie mieszkał z nim w tym budynku, wypuszczany na teren będzie po zamknięciu. Państwo mają 2 znajdy w swoim domu własnym. myślę, że będzie ok. Quote
Koperek Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 AKTUALIZACJA PIERWSZEGO POSTU! Styl ów wątku także został przeze mnie nieco zmieniony, aby pomóc innym dziadkom także- nie tylko owczarkom. Quote
Koperek Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Zainteresowanie, że ło lala :shake: Quote
xmartix Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 no w sumie bardzo nikłe... oba pieski mają wątki osobne, ale tam tez aż tak się nie dzieje wszyscy skupili się na Brunie i na Szydłowcu Quote
Basia1244 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To nie to, że wszyscy skupili się tylko na Brunie i na Szydłowcu, ale co ja mogę na wątkach Koperka pomóc?? Tylko mogę popodnosić, a to aż głupio się odzywać. Quote
Koperek Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Basia1244']Tylko mogę popodnosić, a to aż głupio się odzywać. Basiu, czasem to jest jak cud- ktoś podniesie, drugi ktoś zauważy, trzeci ktoś pomoże w sponsoringu i PIES MOŻE ŻYĆ DALEJ- godnie... ...ale to tylko marzenia- nie do ziszczenia...:-( Quote
Recommended Posts