Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PROSZĘ O POMOC! BEZ WAS NIE MAJĄ SZANS!

Starsze, duże i w wielkiej potrzebie- kto "zna" nasz schron ten wie. Młodsze przychodzą i odchodzą, a te cudowności za życia są już pogrzebane:-(

BRAK SŁÓW!

Więcej info na wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/donka-w-amoku-ostatnie-tchnienia-wroclaw-172856/

1455/09
SABINA, oddana od właściciela (w nocy, stróżowi:angryy:) dnia 21/09/09. Typ owczarka długowłosego, czarna-podpalana. Oceniona na 8 lat, ale zęby...:roll: Reakcje histeryczne, lękowe i szczekliwe.

-----------------------------------------------------------

Więcej info na wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/cudo-onek-wielki-buziak-komu-komu-172865/#post13432237

1658/09
HAUS, oddany od właściciela (zwrot z firmy- wzięty za młodu ze schronu:angryy:) dn. 30/10/09. Duży, przepiękny owczarek krótkowłosy, czarne siodło na jasno podpalany. Oceniony na 8 lat. Charakter- CUDO!:loveu:

-----------------------------------------------------------

Więcej info na wątku:
...zrobi się, jak będą foty...

1129/09
MAKS, podrzucony do schroniska (przerzucony przez mur!) dn. 24/07/09. Doberman mix, czarny podpalany. Oceniony na 11 lat. MIŚ PRZYTULAK- niesamowity! :)

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
jak na oko to napisze 9 - bardziej rynkowo :cool3:

To moze napisz " skończone 8" - zgodnie z prawdą :razz:

Posted

i jeszcze :
adopcjapsa.pl
KUPIEPSA.PL
POSZUKIWANE.PL
autogielda
rozglosnet
INTERPRESS
najpewniej.pl
neeon.pl
alegratka
olx.pl
ojoj.pl (nie ojej.pl - bo tam mi cos nie dziala strona)
PETWORLD.PL

Posted

[quote name='GoskaGoska']hm tak mysle gdzie by já jeszcze dac :shake: moze ktos já jeszcze zachce
gdzie jej na pewno nie zrobié , a jesli ktos ma konto to niech já tam wrzuci : www.adopcje.org orz ojej.pl -mi cos nie dziala
no i druga oneczka czeka na ogloszenia i 3 na foty

i jasna sunia jej alergratka na dobry poczátek:
CUDNA SPOKOJNA SUNIA TYP OWCZARKA NIEMIECKIEGO
Zrobię im ogloszenia, ale dopiero po weekendzie. Mam tam konto i tez dziewuchy powklejam.

Posted

Gosiu, właśnie przed chwilką ta Pani dzwoniła :) Obiecujący telefon, więc proszę trzymać kciukole!!!!!!!!

A na gg będę później, bo na tym kompie nie mam... Ale Ci wyślę- spokojnie;)

Posted

Koperku po 1. mam zapytanie o owczarke dlugowlosa - pani jest zainteresowana - ale chce wiedziec jaki ma charekter i jaka jest do innych psow.
po 2 prosze napisz cos do mnie na gg- i napisz w wiadomosc KOperek , bo ostatnio wszystkei numery stracialam :roll:
czekam na wiesci o suni i jej opis

Posted

[quote name='Koperek']Gosiu, właśnie przed chwilką ta Pani dzwoniła :) Obiecujący telefon, więc proszę trzymać kciukole!!!!!!!!

A na gg będę później, bo na tym kompie nie mam... Ale Ci wyślę- spokojnie;)
Posty przeskakują...

kikou- mam fotki tej trzeciej panienki- już wklejone! :)

[SIZE=2]Pierwsza DAMA ciuuuudna:loveu:

A tak wygląda trzecia RUDA, kiedy pilnuje:evil_lol:

Posted

Pani jest oczywiście z Polski, z Milicza. Ma u siebie owczarka niemieckiego- chłopaka i 4-ro miesięczną suczkę DONkę. Wzięła z naszego schronu jakiś czas temu haskowatą suczkę, która robiła jej niesłychane numery i sobie z nią poradziła. Aktualnie dziewczyna przebywa u jej rodziców i ma się świetnie. Sterylka, jak najbardziej potrzebna.

W niedzielę weźmie kudłatą na spacerek- czy zobaczymy się osobiście, tego nie wiem.

Posted

ja nie wiem nikt tu nie zaglada :mad: naprawdę mamy kólko wzajemnej adoracji - a jasna sunia jak nie miala ogloszen tak nie ma :shake:
no Koperku to ja tutaj ma prawo domagać się wieści :eviltong: skoro robię te ogloszenia , co to za Pani tą donka zainteresowana - chociaz napisz czy od nas czy gdzies z PL i kiedy coś będzie wiadomo

Posted

[quote name='GoskaGoska']ja nie wiem nikt tu nie zaglada :mad: naprawdę mamy kólko wzajemnej adoracji - a jasna sunia jak nie miala ogloszen tak nie ma :shake:

ja ją ogłosiłam w niemczech troche,
dałam jej na imie Amelie do ogłoszeń;)