Koperek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 PROSZĘ O POMOC! BEZ WAS NIE MAJĄ SZANS! Starsze, duże i w wielkiej potrzebie- kto "zna" nasz schron ten wie. Młodsze przychodzą i odchodzą, a te cudowności za życia są już pogrzebane:-( BRAK SŁÓW! Więcej info na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/donka-w-amoku-ostatnie-tchnienia-wroclaw-172856/ 1455/09 SABINA, oddana od właściciela (w nocy, stróżowi:angryy:) dnia 21/09/09. Typ owczarka długowłosego, czarna-podpalana. Oceniona na 8 lat, ale zęby...:roll: Reakcje histeryczne, lękowe i szczekliwe. ----------------------------------------------------------- Więcej info na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/cudo-onek-wielki-buziak-komu-komu-172865/#post13432237 1658/09 HAUS, oddany od właściciela (zwrot z firmy- wzięty za młodu ze schronu:angryy:) dn. 30/10/09. Duży, przepiękny owczarek krótkowłosy, czarne siodło na jasno podpalany. Oceniony na 8 lat. Charakter- CUDO!:loveu: ----------------------------------------------------------- Więcej info na wątku: ...zrobi się, jak będą foty... 1129/09 MAKS, podrzucony do schroniska (przerzucony przez mur!) dn. 24/07/09. Doberman mix, czarny podpalany. Oceniony na 11 lat. MIŚ PRZYTULAK- niesamowity! :) Quote
GoskaGoska Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 zapisuje sobie i za ogloszenie sie wezne tylko w jakim one sá wieku? Quote
Koperek Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):zapisuje sobie i za ogloszenie sie wezne tylko w jakim one sá wieku? Wszystkie na oko dycha. Quote
GoskaGoska Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 jak na oko to napisze 9 - bardziej rynkowo :cool3: Quote
beka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):jak na oko to napisze 9 - bardziej rynkowo :cool3: To moze napisz " skończone 8" - zgodnie z prawdą :razz: Quote
GoskaGoska Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :evil_lol::evil_lol: a co tam :) to co Koperek na ciebie namiary dawac? Quote
xmartix Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ooo :shake: śliczne do kogo namiary do ogłoszeń? Quote
Koperek Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='beka']To moze napisz " skończone 8" - zgodnie z prawdą :razz: hahaha Dajcie spokój, bo się skicham!:roflt: Tak, tak cioteczki kochane:loveu: namiary do mnie na kom 605095144 i na maila [email protected] Quote
GoskaGoska Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 dla dlugowlosej jako DOnka : gumtreewroclaw, zwykle allegro, aleokazja, cafeanimal , centrumofert Quote
GoskaGoska Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 i jeszcze : adopcjapsa.pl KUPIEPSA.PL POSZUKIWANE.PL autogielda rozglosnet INTERPRESS najpewniej.pl neeon.pl alegratka olx.pl ojoj.pl (nie ojej.pl - bo tam mi cos nie dziala strona) PETWORLD.PL Quote
Koperek Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Dzięki przewielkie Gosiu za tyle ogłoszeń!:loveu::multi: Oprócz tego DONka ma także wątek na owczarkach w potrzebie ;) Quote
GoskaGoska Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 hm tak mysle gdzie by já jeszcze dac :shake: moze ktos já jeszcze zachce gdzie jej na pewno nie zrobié , a jesli ktos ma konto to niech já tam wrzuci : www.adopcje.org orz ojej.pl -mi cos nie dziala no i druga oneczka czeka na ogloszenia i 3 na foty i jasna sunia jej alergratka na dobry poczátek: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1954308_cudna_spokojna_sunia_typ_owczarka.html Quote
Koperek Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='GoskaGoska']hm tak mysle gdzie by já jeszcze dac :shake: moze ktos já jeszcze zachce gdzie jej na pewno nie zrobié , a jesli ktos ma konto to niech já tam wrzuci : www.adopcje.org orz ojej.pl -mi cos nie dziala no i druga oneczka czeka na ogloszenia i 3 na foty i jasna sunia jej alergratka na dobry poczátek: CUDNA SPOKOJNA SUNIA TYP OWCZARKA NIEMIECKIEGO Zrobię im ogloszenia, ale dopiero po weekendzie. Mam tam konto i tez dziewuchy powklejam. Quote
Koperek Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Gosiu, właśnie przed chwilką ta Pani dzwoniła :) Obiecujący telefon, więc proszę trzymać kciukole!!!!!!!! A na gg będę później, bo na tym kompie nie mam... Ale Ci wyślę- spokojnie;) Quote
GoskaGoska Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Koperku po 1. mam zapytanie o owczarke dlugowlosa - pani jest zainteresowana - ale chce wiedziec jaki ma charekter i jaka jest do innych psow. po 2 prosze napisz cos do mnie na gg- i napisz w wiadomosc KOperek , bo ostatnio wszystkei numery stracialam :roll: czekam na wiesci o suni i jej opis Quote
Koperek Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='Koperek']Gosiu, właśnie przed chwilką ta Pani dzwoniła :) Obiecujący telefon, więc proszę trzymać kciukole!!!!!!!! A na gg będę później, bo na tym kompie nie mam... Ale Ci wyślę- spokojnie;) Posty przeskakują... kikou- mam fotki tej trzeciej panienki- już wklejone! :) [SIZE=2]Pierwsza DAMA ciuuuudna:loveu: A tak wygląda trzecia RUDA, kiedy pilnuje:evil_lol: Quote
Koperek Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Pani jest oczywiście z Polski, z Milicza. Ma u siebie owczarka niemieckiego- chłopaka i 4-ro miesięczną suczkę DONkę. Wzięła z naszego schronu jakiś czas temu haskowatą suczkę, która robiła jej niesłychane numery i sobie z nią poradziła. Aktualnie dziewczyna przebywa u jej rodziców i ma się świetnie. Sterylka, jak najbardziej potrzebna. W niedzielę weźmie kudłatą na spacerek- czy zobaczymy się osobiście, tego nie wiem. Quote
GoskaGoska Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ja nie wiem nikt tu nie zaglada :mad: naprawdę mamy kólko wzajemnej adoracji - a jasna sunia jak nie miala ogloszen tak nie ma :shake: no Koperku to ja tutaj ma prawo domagać się wieści :eviltong: skoro robię te ogloszenia , co to za Pani tą donka zainteresowana - chociaz napisz czy od nas czy gdzies z PL i kiedy coś będzie wiadomo Quote
Koperek Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Znów posty przeskakują... Gosiu czytaj powyżej. Quote
kikou Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='GoskaGoska']ja nie wiem nikt tu nie zaglada :mad: naprawdę mamy kólko wzajemnej adoracji - a jasna sunia jak nie miala ogloszen tak nie ma :shake: ja ją ogłosiłam w niemczech troche, dałam jej na imie Amelie do ogłoszeń;) Quote
Recommended Posts