kometa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [FONT=Arial]Bardzo pilnie szukamy domku dla Maluszka-wspaniałego malutkiego 1 rocznego SPARALIŻOWANEGO PIESKA![/FONT] [FONT=Arial]Piesek po wypadku trafił do pseudoschroniska gdzie czekała już na niego tylko śmierć..[/FONT] [FONT=Arial]Cudem uratowany trafił do lecznicy w której został gruntowanie przebadany i stał się kolejny cud - okazało się że psiak ma szansę chodzić!![/FONT] [FONT=Arial]Teraz musi odbyć zajęcia z fizjoterapii (10) i jak dobrze pójdzie-psiak znów będzie mógł się cieszyć życiem![/FONT] [FONT=Arial]Jest bardzo ufnym, kochającym, radosnym i spragnionym miłości psem który nie potrafi zrozumieć czemu nagle stał się tak bardzo samotny, czemu nie może iść dokąd chce...[/FONT] [FONT=Arial]Bardzo proszę-dajmy mu szansę by znów nie musiał trafić do schroniska![/FONT] [FONT=Arial]Poszukiwany jest domek tymczasowy lub najlepiej stały.[/FONT] [FONT=Arial]0-796 096 481[/FONT] [FONT=Arial]0-662 078 222[/FONT] [FONT=Arial]OSOBY CHĘTNE DO WSPARCIA LECZENIA (FIZJOTERAPII) CHAPSA PROSIMY O WPŁATĘ PIENIĄZKÓW NA KONTO [/FONT] [FONT=Arial]FUNDACJI AZYLU POD PSIM ANIOŁEM[/FONT] 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528 Siedziba: ul. Kosodrzewiny 7/9, 04-979 Warszawa z DOPISKIEM "DLA CHAPSA" Quote
Ukryty Smok Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Witam, Czy mogłabyś podać więcej informacji - gdzie jest pies, jakich leków potrzebuje, jakie ma inne potrzeby,itd. Skontaktuje się z dziewczynami od Itusia (wątek:"Dramatyczna sytuacja...") lub Lolusia (tym ze złamanym kręgosłupem). Wejdź też na wątek Lesia (on już jest na dziale "W nowym domu"). Myślę, że w tej dramatycznej sytuacji wszyscy pomogą... A może nazbieramy tyle pieniędzy, że starczy na DT i rehabilitację... Pzdr, Ukryty Smok Quote
kometa Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Obecnie przebywa w lecznicy Elwet w Warszawie, dzis trzeba go zabrać i koleżanka o wielkim sercu w ostateczności zgodziła się go wziąć na pozostałe 8 dni (do koniecznych 8 zabiegów fizjoter). Maluszek nie dostaje żadnych leków i wg lekarzy nie musi-konieczna jest teraz tylko ta fizjoterapia, ale nie wiadomo czy potem jednak coś nie "wyskoczy"...:( Quote
kometa Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Bardzo dziękuję i czekam na kolejny cud....:oops: Quote
lolka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 o boziuniu jak go widzę to Lesio staje mi przed oczami...........nie wierzyłam że znajdziemy mu domek ale się udało, temu łapciuszkowi tez się powiedzie ...........moze juz w razie wojny szukac dla niego pomocy w niemczech lub holandii Quote
Ukryty Smok Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Trzeba działać. Sprecyzujcie, jakie zabiegi będą potrzebne w DT - co trzeba robić. Potem się ogłosi, może ktoś się znajdzie chętny i określi wysokość zapłaty. No, a wtedy - zrobimy cegiełki, bazarki, itp. Kto koordynuje akcję psiny? Aha, i nazwijcie Go jakoś... Pzdr, Ukryty Smok PS. Błagam, śpieszmy się - w takich wypadkach czas ma duże znaczenie... Quote
sleepingbyday Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 beznadziejny chałupniczy wyrób banerków się zgłasza. dopóki nie będzie lepszych zdjęć i lepszego banerkowca - zawsze coś Quote
lolka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 kometa napisał(a):Bardzo dziękuję i czekam na kolejny cud....:oops: Kometa a masz na podorędziu jakąś fundacje/stowarzyszenie przez którą by można było zbierać pieniązki na ratowanie malca?? w przypadku lesia pieniązki z ogłoszenia allegro/NN były zbierane na konto schroniskowe/TOZ i ludzie pomogli , starczyło na wszystko a jak Lesio juz trafił do domku i zaczął chodzić to nawet został grosz na inne schroniskowe bidy ............... niech ktoś kto ma konto na allegro załozy mu aukcje z prośba o pomoc wszelkiego typu, masz jakąs zaprzyjaźnioną ciotkę od allegro? Quote
mru Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='mru'] ja też zrobiłam :) jak bedą lepsze foty to się dalej pomyśli Quote
sleepingbyday Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 o mru, biorę!! nie wiem kurka, jak te literki bardziej czytelnymi uczynić.... Quote
kometa Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 lolka napisał(a):Kometa a masz na podorędziu jakąś fundacje/stowarzyszenie przez którą by można było zbierać pieniązki na ratowanie malca?? w przypadku lesia pieniązki z ogłoszenia allegro/NN były zbierane na konto schroniskowe/TOZ i ludzie pomogli , starczyło na wszystko a jak Lesio juz trafił do domku i zaczął chodzić to nawet został grosz na inne schroniskowe bidy ............... niech ktoś kto ma konto na allegro załozy mu aukcje z prośba o pomoc wszelkiego typu, masz jakąs zaprzyjaźnioną ciotkę od allegro? Sądze że pomoże Fundacja Psi Anioł (dzięki Kostkowi właśnie psiak trafił do elwetu za co olbrzymie podziękowania!) Zaraz sciagne na watek kolezanke która dziś odbiera maluszka. Bardzo dziekuje wszystkim za to że jestescie!:) Quote
gonia66 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ukryty Smok napisał(a):Trzeba działać. Sprecyzujcie, jakie zabiegi będą potrzebne w DT - co trzeba robić. Potem się ogłosi, może ktoś się znajdzie chętny i określi wysokość zapłaty. No, a wtedy - zrobimy cegiełki, bazarki, itp. Kto koordynuje akcję psiny? Aha, i nazwijcie Go jakoś... Pzdr, Ukryty Smok PS. Błagam, śpieszmy się - w takich wypadkach czas ma duże znaczenie...To bardzo ważne pytania..no i ten czas..ale chyba jest ju z sytuacja z lekka opanowana, bo dzialania się zaczęły..tak zrozumialam...??No ale jeśli nawet to tylko 8 dni...a czas plynie nieublagalnie...potzreby są i będą duże... Quote
golf Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 odzywam się wreszcie :) jadę go dziś odebrać ok 17-17:30 Będzie zmuszony siedzieć ze mną przez 8h w biurze, bo nie mam go gdzie zostawić.Bedzie psiak strasznie wymeczony..:-( No i codziennie o 8:30 jesteśmy w elwecie na fizjoterapii,ale godziny można sobie dobrać indywidualnie wg możliwości. Psiak jest super, jest malutki i drobniutki(waży 8kg) Będę mieć wiecej informacji o jego stanie zdrowia po 17, i rokowaniach(sądzę że będzie całkowicie sprawny):multi: Quote
golf Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 a na imie mu Chaps(nie dlatego że gryzie) dobrze mi się to imie kojarzy!wieczorem też będę miała więcej zdjęć. Po kolacji pójdziemy na sesje zdjęciową :) Quote
sleepingbyday Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 moja zosia ma na osiedlu kumpla chapsa :p Quote
Recommended Posts