kasja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Maciek, gratulujemy takiego sukcesu no i oczywiście życzymy dalszych :BIG: wielkie brawa dla dzielnej Tolusi ;)
grygy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Wielkie dzięki!!! JEsteście kochani!! Wróciłem dopiero teraz do domu, jesteśmy wykończeni ( 23h poza domem ). No ale udało się, cieszymy się jak nie wiem. Zdjęcia porobiłem więc jak tylko odpoczne to zrobie fotorelacje :cool1:
kasja Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [B]Grygy [/B]wstawiaj szybko foteczki :cool3: , jesli mogłabym prosić to jestem zainteresowana wynikami klasy otwartej suczek ;)
grygy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Kasiu na YL i YP beda fotorelacje z wynikami, musisz sobie tam zajrzeć
kasja Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ok, dzięki, ale pochwal się chociaż swoją Tolą ;)
grygy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 NO to jedno zdjęcia wstawie [img]http://img136.imageshack.us/img136/7434/madamepassionyorexbob1bw.jpg[/img]
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='grygy']NO to jedno zdjęcia wstawie [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/7434/madamepassionyorexbob1bw.jpg[/IMG][/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
grygy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='julita104']no to gdzie mozna foteczki obejrzec????[/QUOTE] Julitko na Yorkland.pl i York Portalu są już foteczki :p
julita104 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='grygy']Julitko na Yorkland.pl i York Portalu są już foteczki :p[/quote] och super, pedze ogląda :-)
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Macku serdecznie wam gratuluje zwyciestwa!! Swietna nowina. Oby tak dalej:multi::multi:
yoreczka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Witajcie :lol: [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]W sobotę jest wystawa w Bydgoszczy kto się wybiera??[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A kogo spotkamy w niedzielę na yorkowych Walentynkch??[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Nika Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='yoreczka'][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Witajcie :lol: [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]W sobotę jest wystawa w Bydgoszczy kto się wybiera??[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A kogo spotkamy w niedzielę na yorkowych Walentynkch??[/SIZE][/FONT] :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote] Mariolko my tez będziemy w Bydgoszczy. Bedzie to debiut wystawowy Snoopiego.:multi: A potem pewnie spotkamy sie w Gdańsku i we Włocławku
Viz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ja również będę w Bydgoszczy i będę kibicowaźć gorąco "mojemu" słonku ANDESOWI Lacrima Coesio. Yorki zaczynaja sie o 11.30, wiec wystawie swojego psa i lece na inny ring. Co powiecie na male spotkanko przy yorkach? :cool3:
kasja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Czy orientuje się ktoś z Was do której sali będą wrzucone yorasy? Zastanawiam się, czy tak jak na ubiegłorocznej będą miały całą dla siebie ;)
gwiezdny-wyslannik Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ja się nie orientuję,ale też będę przy ringu Yorków w sobotę i będę pstrykać fotki ;)
yoreczka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 To wszystkich zapraszam do siebie w Bydgoszczy :) może wspólne zdjęcie.:cool3:
yoreczka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='kasja']Czy orientuje się ktoś z Was do której sali będą wrzucone yorasy? Zastanawiam się, czy tak jak na ubiegłorocznej będą miały całą dla siebie ;)[/quote] Nie wiem jak było wcześniej :( teraz przed yorkami idą westy ;)
Viz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ja jestem za spotkaniem, wspolnym zdjeciem i wszystkim co sie wiaze z integracja :cool3: :cool3: Tylko jak sie rozpoznamy? ja bede miala dzinsy jasne, biala bluzke i zolta marynarke. Czarne wlosy, 16 lat :eviltong:
gwiezdny-wyslannik Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ja również jestem za :cool3: Ja będę w okularach, czarnych spodniach i bluzce w paski, ciemne blond włosy najprawdopodobniej w kitku lub warkoczu,13 lat :eviltong:
kasja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [QUOTE]Nie wiem jak było wcześniej :-( teraz przed yorkami idą westy ;-)[/QUOTE] W tamtym roku bylo fajnie, bo yoraski były na osobnej sali i nie było przemieszczającej się rzeszy gapiów, ale teraz jak przed nami są westy to pewnie dadzą nas na jakąś większą salę :roll:
Nika Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Jest już lista yorków zgłoszonych na wystawe w Gdańsku. [COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]Psy - młodzieży CZARDASZ Lazuryt Psy - młodzieży DEX Dexter Psy - młodzieży KENDOS GENTLE GIGOLO Psy - młodzieży LE PETTIT PRINCE Cud Natury Psy - pośrednia DYZIO ze Zgierza Psy - pośrednia ERROL Y.T. Fangor Psy - pośrednia FANTASTY STAR Apage Psy - pośrednia IFRIT Dexter Psy - pośrednia Clarus KOH-I-NOOR Psy - pośrednia NARMER Quipo Psy - otwarta ANDES Lacrima Caesia Psy - otwarta ARNI z Ewrysemo Psy - otwarta DEXTER Anafari Psy - otwarta JOCKER z Miodowej Krainy Psy - otwarta MORRIS Margarejro (FCI) Psy - otwarta NICK Lestes Psy - otwarta PICCOLO Bakarat Psy - otwarta PRIMO Nesjana Psy - otwarta YUNDI Eminentia Canis Psy - championów LADYKILLER OF YORKIES PARADISE FCI Psy - championów TRAVOLTA Suki - szczeniąt ISZTAR od Pelusia Suki - szczeniąt MIAMI Izoflex-Midi Suki - szczeniąt ZULEJKA Bukolika Suki - młodzieży AVITO VIVIT Grande Finale Suki - młodzieży CELEBRITY AT CLARUS Lazuryt Suki - młodzieży CELESTYNA Sarmacja (FCI) Suki - młodzieży GRACE KELLY Lazuryt Suki - młodzieży JESSICA Bakarat Suki - młodzieży JESSICA JAMAJCA Srebrny Wiatr Ski - młodzieży LAGOON OF LOVE Cud Natury Suki - młodzieży LEWADA z Końskiego Raju (FCI) Suki - młodzieży LILI Palio Suki - młodzieży NEVER ENDING STORY Varius Canis (FCI) Suki - młodzieży PLAYA PUNTA CANA Perla Pomerania Suki - młodzieży SARA Biały Skrzat Suki - pośrednia AGNES Astro Suki - pośrednia BAJKA Helvetius Suki - pośrednia DESIRE Cud Natury Suki - pośrednia ESMERALDA Aksedi Suki - pośrednia KORSYKANKA Bakarat Suki - pośrednia ODYSSEIA Bakarat Suki - pośrednia UPSIDE DOWN Medium Suki - pośrednia ZULA Sarmacja (FCI) Suki - otwarta CASSIOPEA WILD FANTASY Suki - otwarta CAYENNE Cud Natury Suki - otwarta GAGA z M-7 Suki - otwarta GARDENIA Oskar Suki - otwarta IGA Skansen Anary Suki - otwarta LADY LUKRECJA Dziewowski Dworek Suki - otwarta NOTA Ulika Suki - otwarta ORIANE Bakarat Suki - otwarta SAFRA Sarmacja (FCI) Suki - otwarta STARLET Aksedi Suki - otwarta UWERTURA Sarmacja (FCI) Suki - otwarta WHEEL OF FIRE Apage Suki - championów Kendos CONCHITA BONITA pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na wystawie :lol:
Viz Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 W Gdańsku równiez będę :cool3: Stawka baaardzo fajna, rgzechem yłoby ją przegapić :cool1:
kasja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 A Bydgoszcz już jutro :crazyeye: , straszna nerwówka. Może ktoś napisać jakąś opinię na temat Pana Piotra Króla ;) ?
Recommended Posts