Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guciolek ma się świetnie , dobrze sobie radzi na boksie , wesoły i rozbrykany.
Widać ,że te pierwsze smutne dni ma już za sobą !
Co do wieku - kto wie , może faktycznie jest młodszy....

Tą jamnisię gładką już obfociłam i założę jej osobny wątek później - bardzo fajna z niej psinka , była ze mną na spacerku !

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wisełka']
Korenia a jak on duży jest?? Tak na oko ile kg?[/quote]
Taki standardowy jamnior ;) Mianiatura to on nie jest;) Myślę, że koło 8kg na pewno, może ciut więcej/mniej ;)

Posted

Hahaha, to dla mnie miniatura ;) mój waży 10,5 kg :evil_lol:

Gdzie ten transport noooooooooooo??? Z dnia na dzień coraz bardziej się denerwuje jak dogada się z moim Dockiem! Powinien już u nas być :diabloti:
Ze zdjęć wynika że mu się boks podoba :p ale w domu chyba w ciepełku lepiej ;) Żeby tylko się nie przeziębił w schronie skoro ma do tego skłonności :roll:

Posted

[quote name='Korenia']Powiem szczerze, ze mało który wychodzi ze schroniska zdrowy... wilgoć i temperatura robią swoje...[/quote]

Dlatego im krócej będzie tam siedział tym lepiej :roll:

Posted

Dostałam informację od AGI VISENNY ,że ta jamniczka gładkowłosa (o której pisała Korenia) na 99% w weekend idzie do nowego domku , wstrzymuję się w związku z tym z zakładaniem wątku .

Oto ona:
[IMG]http://img37.imageshack.us/img37/6227/p5260023r.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='iwa77']Dostałam informację od AGI VISENNY ,że ta jamniczka gładkowłosa (o której pisała Korenia) na 99% w weekend idzie do nowego domku , wstrzymuję się w związku z tym z zakładaniem wątku .

Oto ona:
[/quote]

Śliczna sunieczka :)

Posted

[quote name='Wisełka']Jak wszystko dobrze pójdzie to Gucio w niedzielę zawita do stolicy :loveu:[/quote]

Przeżywasz dokładanie to co ja przeżywałam przed adopcją Rudej.

Posted

szkoda, ze nie w piątek.. by się chłopak przyzwyczaił do nowego miejsca i mogłabyś Wisełko mieć oko na chłopaków a tak będa musiały siedzieć w oddzielnych pokojach...no chyba że królik zwolnił klatke :diabloti:

a może bierzesz urlopik? :razz:

Posted

[quote name='rufusowa']szkoda, ze nie w piątek.. by się chłopak przyzwyczaił do nowego miejsca i mogłabyś Wisełko mieć oko na chłopaków a tak będa musiały siedzieć w oddzielnych pokojach...no chyba że królik zwolnił klatke :diabloti:

a może bierzesz urlopik? :razz:[/quote]

Pewnie że biorę 2 dni wolnego :p
W oddzielnych pokojach siedziały nie będą bo tak się nie da. Docent by świra dostał i drzwi zjadł :diabloti: żeby tylko się dostać do kolegi!
Mam nadzieję że będzie dobrze i chłopaki się zaprzyjaźnią :lol:

A królik żyje i ma się dobrze mimo skończonych 10 lat :D

Posted

[quote name='Wisełka']Iwa, zapomniałam się wczoraj Ciebie zapytać czy były jakieś telefony z allegro w sprawie adopcji Gucia w ogóle??[/quote]

Ja dostałąm jakieś maile, odesłałam po informacje do kontaktu podanego w aukcji czyli do Iwony. Póki jest we Wrocku odsyłam do Iwonki. Ma 11 obserwatorów.

Posted

Cioteczki zaglądajcie i pomóźcie podnosić :
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/zloty-pierscionek-komplety-do-pisania-na-karme-leki-dla-gabrysia-do-06-06-a-138690/#post12358504[/url]

Posted

[quote name='iwa77']Dostałam informację od AGI VISENNY ,że ta jamniczka gładkowłosa (o której pisała Korenia) na 99% w weekend idzie do nowego domku , wstrzymuję się w związku z tym z zakładaniem wątku .

Oto ona:
[IMG]http://img37.imageshack.us/img37/6227/p5260023r.jpg[/IMG][/QUOTE]

Mam dobra nowinę , ta starsza jamniczka (12 letnia ) poszła dzisiaj do domku !
:multi::multi::multi:

A jutro wielki dzień dla Guciolka !

Posted

Fajnie że ludziska adoptują jamniki :loveu:

No a my czekamy na Gutka!!! Trochę się denerwujemy - nie powiem że nie, ale mamy nadzieję że będzie OK :p

O 20.00 odbieram szczote z dworca :) Przyjeciele mnie zawiozą po niego żeby nie tłukł sie już autobusami.

Posted

:Rose::Rose::Rose::buzi::buzi::buzi: Lilyeth - jeszcze raz wielkie dzięki za przewiezienie Guciolka !
Było mi bardzo miło Cie poznać.

Czekamy wszyscy na relację Wisełki !