Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
Jestem - miałam kłopoty z wejściem na niektóre wątki , wstawiałam zdjecia i coś mi się poblokowało.
Bardzo się cieszę ,że Gucio będzie miał domek u Wiselki.
Teraz tylko co z transportem ....:roll:

Iwonko rozmawiałam z Erazm. Jest szansa, że będzie jechała koło wtorku, środy do Wrocka. Jeszcze dam znać i szukam dalej.

Pozostawłaby kwestia przetrzymania do piątku Gucia (już wiem jakie będzie miał imie u Wisełki, ale nie powiem). Szukamy ewentulanie jeszcze innych możliwości i potem uzależnimy dalsze plany (Wisełka może przejac psiaka w piątek). Najwazniejszy jest transport, na reszte znajdzie sie sposób.

Posted

Jestem - miałam kłopoty z wejściem na niektóre wątki , wstawiałam zdjecia i coś mi się poblokowało.
Bardzo się cieszę ,że Gucio będzie miał domek u Wiselki.
Teraz tylko co z transportem ....:roll:

Posted

Monia70 napisał(a):
Wisełka będzie maiła 2 szorściaki ;)
.

Nie mogę się już doczekać, chce już go przytulić :loveu:
A Gucio to puki co ma zaplanowany u mnie DT :p

Posted

Monia70 napisał(a):
A Docent już wie ? ;)

W przeciwieństwie do mojej rodziny - Docent wie :) Pożyczy mu szeleczki, smyczke flexi i miseczki, nad zabawkami ma się jeszcze zastanowić :evil_lol:

Posted

danka1234 napisał(a):
Guciolek jedzie do Wisełki widze,super:multi:

A Wisełka już tupta kopytkami tak się doczekać nie może. Nadal szukamy transportu bo jeszcze nie ma takiego na 100% przyklepanego.

Posted

Ale super że To cudeńko będzie miał domek tymczasowy.......

bardzo się cieszymy

mój Tymonek też przyjechał do mnie na tymczas a już został na zawsze

może i z szorstaczkiem będzie tak samo

trzymamy kciuki

magda tymon bazolek

Posted

Ja może jutro pojadę do schroniska to odwiedzę Guciolka i zobaczę jak sobie radzi:p

Czy są już jakieś wieści odnośnie transportu - Erazm ?

Posted

iwa77 napisał(a):
Ja może jutro pojadę do schroniska to odwiedzę Guciolka i zobaczę jak sobie radzi:p

TAK TAK TAK :) :) :)
A on jest taki włochaty?? I malutki i śliczniutki?? :loveu:

Posted

Gucio ma motorka w doopce :mad: Dzisiaj usiłowałam mu zrobić zdjęcia... jak wsadzałam aparat z jednej strony budy, to on biegł po drugiej, jak przełożyłam aparat na drugą stronę, wtedy on biegł po tej stronie, po której powinien wcześniej biec :evil_lol: Stałam - a raczej przekładałam aparat chyba z 10 minut :evil_lol: Coś się udało dorwać w locie;)

Przy okazji jamniczkowe cioteczki: nie wiem czy wiecie, ale mamy gładkowłosą suczynkę, starowinkę - pysia niestety nie udało mi się uchwycić, bo schował się w budzie...:

Posted

Dziękuję za fotki :loveu:
Ten Gucio to wcale taki biedny nie jest :diabloti: Uśmiech i szaleństwo jak widać :evil_lol: Może ma ADHD jak mój DOcent :razz: I wcale nie wygląda na 9 lat, przynajmniej z zachowania :lol:
Korenia a jak on duży jest?? Tak na oko ile kg?

Posted

Wisełka napisał(a):
Dziękuję za fotki :loveu:
Ten Gucio to wcale taki biedny nie jest :diabloti: Uśmiech i szaleństwo jak widać :evil_lol: Może ma ADHD jak mój DOcent :razz: I wcale nie wygląda na 9 lat, przynajmniej z zachowania :lol:
Korenia a jak on duży jest?? Tak na oko ile kg?

Ja nawet w aukcji napisałam mniej lat, bo wg mnie nie ma 9 a 7-8

Posted

JoSi napisał(a):
Gdybyś zobaczyła rozbieganą Ryfkę bez kagańca, też byś dała jej z pięć lat a w marcu skończyła 13-ście.
On jest taki sam jak moja Ryfka.

Taką szczenięcą mordke ma :p

Posted

Wisełka napisał(a):
Widząc tą rozbawioną mordkę i sprint jaki przedstawił to ja mówię że on ma ze 3 latka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gdybyś zobaczyła rozbieganą Ryfkę bez kagańca, też byś dała jej z pięć lat a w marcu skończyła 13-ście.
On jest taki sam jak moja Ryfka.